inzerce, prodej, prodám, bazar

Servisní knížka Daihatsu Charade G100

Kategorie: Příslušenství

Prodám složku se servisní knížkou a typovým listem Daihatsu Charade G100, dokumenty jsou v němčině
Servisní knížka Daihatsu Charade G100
Podobné inzeráty
Podložky pod kola Off-road 6x139,7 střed 110mm
Prodám nové podložky pod kola s vlisovanými štefty. Možno 2 nebo 4 kusy. Levnější v ČR neseženete! rozteč: 6x139,7 středová díra: 110mm štefty: M12x1,5 Materiál: Dural EN AW-2030/2007 Včetně nízkých matic M12x1,5 Určeno zejména pro off-road vozy značky Suzuki, Toyota, Lexus, Nissan, Isuzu, Daihatsu, Santana, Ford, Opel, Mitsubishi, Mazda a Hyundai. kw: rozšiřovací podložky, podložky pod kola, podložky offroad, podložky off-road, podložky Toyota, Podložky Daihatsu
4 ks logo Daihatsu
Prodám 4 ks logo Daihatsu, průměr 6 cm
Daihatsu 2004 Ženeva
Originálni CD Daihatsu vydané k autosalonu Ženeva 2004. Obsahuje informace o nových modelech a kvalitní fabrické fotografie na CD. Velmi dobrý stav.
RENAULT – „servisní knížka“ -  údržba
Nabízím českou servisní knížka – „údržba“ pro vozidla RENAULT . Knížka má vyplněnou jednu servisní prohlídku , zbytek je nevyplněný. Do knížky si můžete zapisovat pravidelné servisní prohlídky a kontroly atd. Jsou zde také informace co provádět při jednotlivých servisních intervalech . Cena je i s poštovným, platba jen předem na účet ! Kontakt níže e-mailem přes formulář.
RENAULT –  sešit pro záruku a údržbu - „ servisní knížka „
Nabízím použitou českou servisní knížka pro vozidla RENAULT sešit pro záruku a údržbu . Knížka má vyplněné údaje a servisní prohlídky . Do knížky si můžete zapisovat pravidelné servisní prohlídky a kontroly atd. Jsou zde také informace co provádět při jednotlivých servisních intervalech . + + + Platba jen předem na účet ! Poštovné v ceně. Kontaktujte mě formulář e-mailem (dole).
TOYOTA – česká servisní knížka – Servis & záruka
Prodám českou servisní knížku pro vozidla TOYOTA - Servis & záruka . Knížka má vyplněné údaje o vozidle a servisní prohlídky do 80.425 km, zbytek je nevyplněný. Do knížky si můžete zapisovat pravidelné servisní prohlídky atd. Jsou zde také informace co provádět při servisních intervalech . + + + + Cena i s poštovným. Platba jen předem na účet. Kontaktujte mě formulář e-mailem (dole).