inzerce, prodej, prodám, bazar

Série knížek

Kategorie: Pro mládež

Prodám 1 - 3 díl, koupené nové, prodám nejlépe dohromady za 600 Kč, možná sleva.
Série knížek
Podobné inzeráty
Knihy pro mláděž
Prodám knížky v pěkném stavu. Cena níže (možná dohoda v případě odběru více knížek), osobní předání v Brně (nebo zaslání přes zásilkovnu nebo poštu po domluvě). Při zájmu mohu nafotit detailnější foto. Nabízím více knížek - snažím se vytvořit seznam, v případě zájmu mohu zaslat. Uvedené ceny jsou bez poštovného. Lovecká dobrodružství z celého světa (Čeněk Charous) - 200,- PRODÁNO Diamantová cesta + Magická cesta (Iva Hlaváčková) - 90,-/kus (dohromady 160,-) Kamenné srdce + Železná ruka (Charlie Fletcher) - 70,-/kus (dohromady 120,-) Při zájmu o koupi nebo další informace mě prosím kontaktujte přes email, odepisuji ještě ve stejný den (snažím se do hodiny), pokud nejsem na dovolené. Na SMS, WhatsApp a další aplikace nereaguji (nepoužívám je).
Prodám 6 knížek
Prodám 6 knížek cena za vše možno prodat i zvlášt...
KNIHY PRO NÁCTILETÉ
Prodám knihy pro náctileté. Žánr: převážně fantasy 1. Valentýnské prokletí - Jodi McAlisterová (130 Kč) 2. Magonie - Maria Dahvana Headleyová (150Kč) 3. Z kouře a kamene - Alžběta Bílková (150 Kč) 4. Z kostí a inkoustu - Rachel Caine (130 Kč) 5. Dcery světla a temnoty: Démon stínů - Lenka Dostálová (130 Kč) 6. Běsnění- A.G. Howardová (150 Kč) 7. Krverůž - A.G. Howardová (160 Kč) 8. série Narozen o půlnoci - Lucie Fidlerová (celá série za 250 Kč, jednotlivě za 130 Kč) a) Dračí znamení b) Krvavý trůn 9. série Milka - Pia Hagmarová (celá série za 250 Kč, jednotlivě za 100 Kč) a) Dárek b) Zrada c) Sen KNIHY ČTENÉ JEDNOU; STAV NOVYCH KNIH
Série Třináctý odstavec , Série Prosper Redding
Ztráty a nálezy + Čtvrtý rubín (série Třináctý odstavec) - James R. Hannibal - cena za obě 150 / Strašlivý příběh Prospera Reddinga + Poslední život prince Alastora (série Prosper Redding) - Alexandra Bracken - cena za obě 250 . Všechny nové, cena za všechny čtyři 350.
Knihy a komiksy o koních
Prosím o kontaktování na e-mail: lenicka-zofka@ Děkuji (případně WhatsApp) PŘÍBĚHY: Srdíčko: Návrat domů - 30,- Večerní přítel - 40,- Ve stínu hvězdy - 50,- Znovu v koňském sedle - 50,- Cesta za snem - PRODÁNO Tajemství v písku - 50,- Nebezpečné léto - 50,- Záhada na farmě U Černého koně - 20,- Kůň na balkoně - 20,- Nový život - 30,- Káju nic nerozhází - 20,- NAUČNÉ: Vládci pouště - 50,- Američtí koně snů - 50,- Parkurové skákání - 50,- Můj první poník - 50,- Poznej svého poníka - 50,- Shadow - 50,- KOMIKSY: Série Anděl koní - PRODÁNO Ostatní - 10,-/ks (StarShine - PRODÁNO) ! k objednávkám knih o koních alespoň za 200,- přiložím dle vašeho výběru komiks zdarma ! Zaslání poštou je za příplatek dle ceníku České pošty - doporučené psaní od 70Kč nebo obyčejné psaní 40Kč (nepojištěné a možné pouze u komiksů a knížek s měkkou vazbou). Trvám na platbě předem a na dobírku neposílám. Osobní předání je možné v Mariánských Lázních nebo Humpolci (nutno domluvit předem :), případně v Praze na hlavním nádraží. Pokud máte knihy na prodej, které by mě zaujaly, je možná i výměna. :)
Knihy s koňmi/zvířaty
Dobrý den, nabízím k prodeji knihy s koňskou tematikou. Knížky jsou přečtené, v dobrém stavu. Cena za 1 ks je 30 Kč. Při výběru více knížek sleva.S cenou se můžeme případně domluvit. Jedná se o: Pia Hagmarová: Milla - Dárek Angela Dorsey: Opuštěná Eleanor Jones: přízray z Grinshillského lesa Angela Dorsey: Šepot v nebezpečí Pamela Kavanagh: Taladin Série dívky v sedle Bonnie Bryantová: Dusot kopyt V případě jakéhokoliv zájmu mě neváhejte kontaktovat. Poštovné dle množství výběru. Pokud vás tato tematika zajímá, tak se podívejte i na další mé inzeráty. :)