inzerce, prodej, prodám, bazar

Separátor mléka, odstředivka na mléko

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodam novu odstředivky na mléko (celokovova, elektricka). Produkce mléka - 100l/h, kapacita nádoby na mléko je 12 litrů.
Separátor mléka, odstředivka na mléko
Podobné inzeráty
Odstředivka na mléko Original Méllote-Remicourt  Belgique
Starožitná odstředivka na mléko (Separator, cream), velmi zachovalý stav. Uskladněno na půdě. Vyrobeno v roce 1900-1910. Manufacture: MELOTTE, Manufacture Location: Remicourt, Belgium. TO SEPARATE CREAM FROM MILK BY APPLICATION OF A CENTRIFUGAL SYSTEM.
Odstredivka na vosk alebo med
Odstredivka je určená na spracovanie vosku a voštín(dáte z kotla horúce voštiny a potom získavate odstredením vosk a košieľky ostávajú vo vreci). Alebo pri odstreďovaní medu z odviečkovancou, keď máte potrhaný plást a chcete z neho med. Nádrž odstredivky a filtračný bubon sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú zhora uzavreté vekom. Stojan je vyrobený z oceľového profilu a pokrytý polymérovou práškovou farbou, jeho široká základňa zaisťuje stabilitu proti prevrhnutiu. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť umožňujú v prípade potreby zariadenie voľne premiestňovať. Ovládací panel umožňuje plynulé nastavenie rýchlosti. Na odstredivku je možné napojiť vyvíjač pary. Technické parametre: priemer - 470 mm (nádrž); výška - 700 mm; výška na stojane - 760 mm; hmotnosť - 32 kg Objem jednorazového naplnenia - 20 litrov. Odstredivka je nová nepoužívaná, zabalená. Osobný odber. cena 1050eur
Ohřívač dětských lahví/dětské stravy/Rozmrazování
Ohřívač dětských lahví, Rychlý ohřívač dětské stravy 8 v 1 Rozmrazování Ohřívač bez BPA s LCD displejem Přesná regulace teploty mateřského mléka nebo kojenecké výživy MULTIFUNKCE 8 v 1: Rychlé ohřívání/Vaření v páře/Ohřívání jídla/Udržování tepla po dobu 24 hodin/Rychlé rozmrazování/Konstantní rozmrazování/Časovač/Nastavitelná teplota podle potřeby. Rychlé ohřívání a napařování: 30 ml vody vytvoří dostatek páry na zahřátí mléka mezi 3-7 minutami, vypijte kdykoli, aby dítě neplakalo. Uchová dětskou stravu teplou do 6 hodin. Pro kojence je zdravější ohřívání dětské stravy s vodní izolací . Automatické vypnutí po dokončení ohřevu nebo vaření v páře. Otevřený nastavitelný kryt je ideální pro všechny druhy lahví, ať už jsou široké, úhlové, můžete ohřívat mléko a jídlo současně. Dokáže rozmrazit mateřské mléko, láhve a dětskou vidličku a lžičku; Snadné použití jednou rukou při nošení dítěte Vestavěná snímací teplota & Polovodičová snímací sonda & Externí sonda& Externí NTC sonda pro řízení teploty. Ohřívač lahví přesně udržuje mléko, vodu a jídlo na cílové teplotě po dobu 24 hodin, aby vyhovovalo preferencím každého dítěte a zabránilo se přehřátí nebo přehřátí příliš studený. Vyrobeno z potravinářského bezpečnostního materiálu PP. Dokonale utěší hlad a plačící dítě v noci, dopřejte rodině dokonalý spánek. Světelný displej usnadňuje noční provoz a zvyšuje jeho bezpečnost.
Dvoufázová odsávačka mateřského mléka Yoomi
Odsávačka mateřského mléka od anglické firmy Yoomi, s dvoufázovým systémem odsávání. Odsávačka je asi jako jediná na trhu ve verzi 3v1: ruční odsávání, el.odsávání na baterky, el.odsávání se zapojením do el.sítě. Používaná cca 9 týdnů, tudíž jako nová. U prvního dítěte jsem používala odsávačku Tommee Tippee, ta mi moc nevyhovovala, proto u druhého dítěte jsem pořídila, na základě doporučení a recenzí, tuto. Za mne to je top odsávačka. Původní cena přes 2,5tis Kč. Motto firmy Yoomi je "Inspirováno maminkou, designováno tatínkem, ověřeno vlastními dětmi". Funkce odsávačky: - jediná odsávačka, která umožňuje napájení ze sítě, pomocí baterií anebo manuálně - stimulace pro podporu toku mléka a následné jemné sání pro maximalizaci tvorby nového mléka - napodobuje přirozený rytmus dítěte při kojení - objímka z měkkého silikonu pro jemné uvolnění mléka - 9 rychlostí a úrovní sání - velmi tichý provoz pro diskrétní používání - jednoduché ovládání, veškeré funkce lze snadno ovládat jedním dotykem Nekuřácká domácnost, bez zvířat. Posílám Zásilkovnou.
Prikrmy, mleko a mlecne kase
Pro alergii na mleko a hovezi maso prodavam vyfocene. Je tu 1 pokracovaci mleko BIO Hipp. Mlecna kase Sunar a Dm Bio. Presnidavky 4x obs. mleko a ostatni jsou prikrmy s hovezim. Vse Bio kvalita. Lze koupit i jen cast.
Odstředivka na mleko
Prodam odstředivku na mléko.plne funkční + návod.