inzerce, prodej, prodám, bazar

Separační folie Schlüter Ditra 25 pro problematické povrchy

Kategorie: Stavební materiál

Schlüter-DITRA 25 je polyetylénový pás s rybinovitě tvarovanými čtvercovými výlisky. Tkanina, nakašírovaná na rubové straně, slouží pro přilepení rohože k podkladu lepidlem na obklady a dlažbu.

DITRA 25 slouží v těsném spojení s dlažbou a obklady jako izolace, vrstva pro vyrovnávání tlaku vodní páry z podkladu a separační vrstva pro kritické podklady.

Schlüter-DITRA 25 se uloží celou plochou, na které je tkanina, do tenké vrstvy lepidla a přitlačením se mechanicky ukotví. Je nutno dodržet otevřenou dobu lepidla. Dlažba nebo obklad se pokládá do tenkého lože lepidla přímo na izolaci DITRA při dodržování platných pravidel.

- chrání podklady citlivé na vlhkost
- přenášení zatížení přímo do podkladu
- vyrovnávání tlaku páry při zbytkové vlhkosti podkladu
- separace neutralizuje změnu tvaru
- rovnoměrné rozvedení tepla připojenými vzduchovými kanálky

Prodám zbytek cca 2,7 m2. Původní cena 350 Kč/m2. Nyní prodám za 185 Kč/m2, tzn. 499 Kč za vše.
Separační folie Schlüter Ditra 25 pro problematické povrchy
Podobné inzeráty
Schlüter DITRA izolační pás 25 - šířka 1 m
Prodám izolační pás Schlüter DITRA 25 - šířka 1 m v délce 612cm za 1750 Kč (cca 286 Kč/bm).
Schluter ditra kročejová izolace
Schluter ditra kročejová izolace 30m 9000 Kč .Nutné si zajistit odvoz. Osobní odběr Milovice. Volejte 546 693 po 17h nebo pište sms kdykoliv, ozvu se.
Schlüter - Kerdi rohy, páska Kerdi Keba, lepidlo KERDI-COL
Prodám: 5 ks rohů Schlüter - Kerdi vnitřních (449 Kč/ks) a 5 ks rohů vnějších (495 Kč/ks); 2 ks přířezů pro vytvoření vnejších rohů a 2 ks pro vytvoření vnitřních rohů (590 Kč/ks). Izolační páska Kerdi Keba 125 mm - 15,25m za 900 Kč (59 Kč/bm). Zbytek lepidla SCHLÜTER-KERDI-COLL-L (disperze 1,048kg, prášek 1,271kg) za 490 Kč.
Prodám ukončovací, rohové „L“ lišty Schlüter JOLLY  SCHLÜTER
pro vnější rohy obkladů nebo ukončení soklu, vše v provedení hliník eloxovaný leskle chromem. Vše nové, nepoužité, bez poškození. 3ks A100ACG, výška 10 mm, délka 2,5 m, původní cena 1006 Kč/ks, nyní 700 Kč/ks 3ks A100ACG, výška 10 mm, délka 3,0 m, původní cena 1439 Kč/ks, nyní 1000 Kč/ks 3ks A125ACG, výška 12,5 mm, délka 2,5 m, původní cena 1021 Kč/ks, nyní 700 Kč/ks Při odběru všech lišt je cena 6 500 Kč.
Spádová lišta do sprchového koutu Schlüter Showerprofile-S
Spádová lišta do sprchového koutu Schlüter Showerprofile-S nerez kartáčovaná SHOWERPROFILE-S spádová nerezová lišta se spádem 2% pro zakončení bočních stran obložených sprchových koutů bez vaničky v úrovni podlahy. možnost odběru vícero kusů. možnost dovézt,více informací na emailu stavmaterial@ nebo na tel
Střešní fólie DELTA DORKEN
Rád bych vám nabídl kvalitní stavební fólii DELTA -MAXX PLUS od renomovaného výrobce Dörken. Máte možnost zakoupit 5 kusů této vynikající fólie za velmi výhodnou cenu. Fólie DELTA-MAXX PLUS je vylepšenou verzí klasické fólie DELTA®-MAXX. Fólie DELTA-MAXX PLUS je vyrobena z kvalitních materiálů a vyniká svou vysokou odolností proti vlhkosti, dešti a větru. Díky svému vylepšenému designu nabízí ještě lepší ochranu stavebních konstrukcí před kondenzací a zabraňuje vzniku plísní a dalších nepříjemností. Tato fólie má vynikající paropropustnost, která přispívá k optimální regulaci vlhkosti v budově a zaručuje tak pohodlné a zdravé bydlení. Fólie DELTA®-MAXX PLUS je odolná vůči UV záření a má vynikající trvanlivost, což zaručuje spolehlivost a dlouhou životnost. Fólie DELTA-MAXX PLUS je snadno aplikovatelná a lze ji použít pro různé typy konstrukcí, jako jsou střechy, fasády,.. Uvedená cena je za kus - 75m2 V případě zájmu mě kontaktujte mailem. Můžu ji doručit po trase mezi Třincem a Frýdkem-Místkem.