inzerce, prodej, prodám, bazar

SENSOR TUBE šátek více druhů multifunkční, nový, 190 kus

Kategorie: Vše ostatní

Nabízím vám nové nepoužité multifunkční šátky značky Sensor vyrobeny z rychleschnoucího polyesteru. Šátek lze složit jako čepici, klasický šátek na krk, potítko na ruku a podobně. Šátek je ideální pod přilbu na kolo, lyže, nebo jako účinná ochrana před sluncem při Vaších vysokohorských túrách. Šatek Sensor se brzy stane nezbytným doplňkem při Vašich sportovních aktivitách. Původní cena 395 Kč, nyní 190 Kč za kus + poštovné při zaslání. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
SENSOR TUBE šátek více druhů multifunkční, nový, 190 kus
Podobné inzeráty
Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth
Prodám plně funkční sportovní hodinky Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth včetně náhradních řemínku a nabíječky. Sklíčko displaye má několik škrábanců viz fotografie. Prodávám z důvodu obdržení nových Garminů jako dárku :) Technické parametry Barometrický výškoměr Barometr - tendence počasí dle grafu atmosferického tlaku, Storm Alarm, automatický i manuální Alti/Baro profil Vestavěný snímač pro orientační měření srdečního tepu Možnost připojení hrudního pásu Suunto Smart Sensor pro přesné měření tepu (není součástí balení) GPS/GLONASS se záznamem s možností navigace podle bodů zájmu a navedení zpět ke startu Teploměr Digitální kompas Vodotěsnost 100m dle ISO 6425 Materiál: tělo z polyamidu, ocelová luneta, minerální sklíčko Silikonový řemínek Rozměry: Průměr 50mm, výška 16,7mm Nízká váha 74g Barevná dotyková obrazovka 320x300 bodů - vynikající i na ostrém slunci Ovládání v českém jazyce Šířka pásku 24mm, zápěstí 130-230 mm Výdrž nabitého akumulátoru 14 dní Výdrž baterie s GPS s ohledem na přesnost 10 / 20 / 40h Provozní teplota -30°C až 60°C - hodinky jsou i díky alternativnímu ovládání tlačítky vhodné pro zimní sporty Notifikace přímo na displeji hodinek, už nezmeškáte důležitý hovor Východ / západ slunce Funkční parametry Monitoring aktivity 24/7 včetně spánku (tep, kroky, kalorie) Srdeční frekvence měřená na zápěstí (pro 24/7 a orientaci během aktivit) Možnost hrudního pásu Bluetooth Smart Sensor pro přesné měření při tréninku RR interval se Smart Sensor Zaznamenaný tep při plavání se Smart Sensorem Škála prezentace hodnot srdečního tepu včetně grafického znázornění i na hodinkách v reálném čase, osobní zóny tepové frekvence Kalorie Tréninkový efekt, doba zotavení Rychlost a vzdálenost pomocí GPS se zpřesňující funkcí FusedAlti, Autolaps, ruční Laps, kadenční rychlost a vzdálenost >80 přizpůsobitelných sportovních módů, speciální funkce pro běh, cyklistiku, plavání, multisport (triatlon) Speciální režimy pro účel - trénink, dlouhá tréninková příprava, závod) Kompletní specifikace zde: Ideálně osobní odběr v Brně, případně v Poličce.
Polar RS 800CX
Prodám sportovní hodinky RS800CX GPS modul Speed sensor Cadence sensor S3 sensor - krokoměr Hrudní snímač IR rozhraní propřenos dat do PC
Šátek na břišní tanec 1
Modrý šátek s ozdobami 120x80x80 cm
Modrý šátek na břišní tanec 2
Šátek s ozdobami 130x80x80 cm
batoh s rezervoárem Camelbak LOBO - nový
Elegantní batoh s vodním rezervoárem, do kterého se vám vejdou základní věci a voda na delší bikové vyjížďky. Externí plnění, kapsa na drobnosti, hrudní a bederní pás,Quick Link, Tube Trap, Helmet Hook, reflexní prvky, poutko na blikačku REZERVOÁR: 3 L (Antidote) ZÁDOVÝ SYSTÉM: Air Director ÚLOŽNÝ PROSTOR: 3,3 l VÁHA: 0,44 kg POJME: nářadí, pumpičku, peněženku, MP3, klíče, duši, telefon, svačinu Osobní předání Brno nebo pošta s dobírkou 250 kč.
šátek / nákrčník - multifunkční
Vyprodávám sklady, cena jen za nákupku. Příjemný materiál. Vhodný na krk, pod helmu,je velmi pružný. Vyzvednutí možno Praha 13 nebo Světlá nad Sázavou nebo lze i poštou/ zásilkovnou.