inzerce, prodej, prodám, bazar

Sennheiser Momentum

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji kabelováová sluchátka Sennheiser Momentum True v černo-červené barvě v krásném stavu. Prodávám z důvodu nevyužití.
Sennheiser Momentum
Podobné inzeráty
Sennheiser HD 224
Prodám uzavřená Vintage sluchátka 1977 Sennheiser HD 224 . 16 Hz – 20 000 Hz Odpor: 200 Ω Citlivost: 94 dB SPL/mW THD: ≤1 % Hmotnost: ~252 g. Stav dobrý.
Bezdrátová sluchátka Sennheiser
Prodám bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 110. Sluchátka byla používána, přesto jsou stále ve výborném stavu. Mírně otlačené molitany na náušnicích. Napájení dvě mikro tužkové baterie. Bezproblémový příjem i skrz zeď. Vysílací jednotka je zapojené do zásuvky a 3 a půl palcovým konektorem do zvukové karty. Sluchátka mají černou barvu. Výdrž na baterie až několik hodin.
Sennheiser MKE 600
Prodam tento skvělý směrový mikrofon, ještě víc než rok v záruce. Asi netřeba více představovat.
nahrávací studio & výukové studio pro hudební lekce
ke sdílenému pronájmu / kompletně vybavené nahrávací a postprodukční studio nebo také učebna pro idividuální výuku hudby (klávesy, zpěv, kytara) či filmařská střižna o velikosti 18m² - malé ale velmi praktické a příjemné. Studio se nachází v prestižní lokaci filmových ateliérů Barrandov (hned vedle TV NOVA, Kříženeckého náměstí, Praha 5, komplet vybavení: velmi rychlý internet, wc, sprcha, kuchyňka - kávovar, mikrovlnka, lednice, tiskárna, parkování a areálu před studiem). Lze využít pro natáčení V.O. - mluveného slova, zpěvu a vokálů, kytar, kláves, perkusí etc. / Technická aparatura ve studiu: condenser mics Rode NT1A, Golden Project MK2, Cad Audio, AKG P120, Samson C01U Pro (USB), Akg D5CS (dynamic), veškerá kabeláž i stojany // elektro-akustická kytara Harley Benton, el. kytara Epiphone LP custom, el. kytara Ibanez RG421HPAH-BWB, cajon Tycoon Acrylic, synthesizer Korg Kross 2, keyboard Yamaha PSR-EW425, kytarový modelingový aparát Yamahaha THR30IIW, Kemper power kabinet, Mackie FreePlay Portable PA System s bluetooth, 3x Sennheiser sluchátka, ARTURIA Audiofuse Studio - externí zvuková karta 8 vstupů + ADAT + bluetooth, monitory/speakers: Focal Alpha 50 - notebook či iné přenosné PC každý své (nainstaluje se pouze zvuková karta Audiofuse). VOLNÉ k dlouhodobému pronájmu a využití (splousdílení) zejména ve dnech PONDĚLÍ, ÚTERÝ, STŘEDA úplně volné k využití a po domluvě společné lze samozřejmě i v dalších dnech a termínech. Optimáně bychom byli pro využívání studia 2 - 3 uživatelé. Pouze seriózní zájemci, prosím. Studio rád předvedu a dál bychom se domluvili na přesných podmínkách používání a sdílení.
Kondenzátorový mikrofón Sennheiser e664 (ME64 + phantom k6)
Ťažko zohnateľný kúsok. Produkt špičkovej kvality. Vhodný na všetky ozvučovacie aktivity a vďaka hliníkovému telu je extrémne ľahký vhdný aj na kameru.Vysoká citlivosť, nízky šum. Na youtube je veľa porovnaní s inými mikrofónmi. Možnosť na výber phantom adapter K6, alebo K6p. Kapsle ME64 vrátane Phantom adaptéra. Napájanie 48V, alebo z AA batérie 1,5V. Môžem ponúknuť aj celý set zložený z ME64, ME65, ME66, K6.