inzerce, prodej, prodám, bazar

semena seminka zelenina kvetiny

Kategorie: Ostatní

nabizim seminka z vlastnich prebytku
semena seminka zelenina kvetiny
Podobné inzeráty
Lis na květiny - nabídněte cenu
Nabízím lis na květiny - domácí výroba. Žena v něm lisovala květiny do herbáře, když chodila na střední a vysokou zemědělskou. Váha lisu cca 20+kg, velikost lisovací plochy něco mezi A3-A4 (změřím přesněji až se dostanu na chatu). Ideálně vkládat květiny mezi noviny, papírové ubrousky a utáhnout šrouby kličkou, dokud nebudou květiny v požadovaném stavu. Pak už stačí jen postupně přitahovat šrouby a nechat květiny dosušit. Prosím nabídněte mi cenu a uvidíme, zda se domluvíme, děkuji. Možno vyzvednout Praha 9, Lehovec - po domluvě (aktuálně je na chatě).
pokojové květiny od A do Z
Nabízím TIP na krásný dárek. Jedná se o 5 svazků informací a krásných obrázků na křídovém papíře uspořádaných netradičním způsobem do 16 kapitol založených v 5 šanonech rozměru 22x23 cm. 1. Kvetoucí rostliny 2. Zelené rostliny 3. Popínavé a převislé rostliny 4. Kaktusy/sukulenty, bromelie 5. Orchideje 6. Bylinky a zelenina 7. Suché květiny 8. Řezané květiny 9. Rychlení rostlin 10,Balkonové květiny 11.Velké hrnkové rostliny 12.Vodní rostliny 13.Život rostlin 14.Nemoci a škůdci 15.Praktické rady 16.Nápady a životní prostředí Pokud projevíte zájem, ráda mohu upřesnit případně odpovědět telefonicky na další dotazy, nebo poslat další obrázky
Rajčata, dyne Hokaido, bylinky semena
Dobrý den. Nabízím semena rajčat, zeleniny, bylinek atd...rajčata 50 odrůd, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby dobře klíčily. Nabízíme pouze ty odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké až po obrovské rajčata. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je za přiložen s fotkama zde k náhledu. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Semena jsou v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 30kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Zájemcům poradím, které odrůdy jsou vhodné do vašich podmínek i s pěstováním. Děkuji ????
Rajčata semena bylinky chilli papriky
Nabízím semena rajčat, chilli, bylinky a papriky, rajčata 50 odrůd jako náš nejlepší výběr z více než 200 odrůd pěstovaných 10 let, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby došlo ke sterilizaci semene kvůli bakteriím a dobře klíčily. Jde o odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, nenáchylná na choroby a vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké české a zahraniční odrůdy až po obrovské rajčata typu bifteky. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je zde k nahlednutí. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Pěstujeme na Jihu Moravy na záhonech bez chemie.Semena zasíláme v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 40kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Děkuji a ať vám rajčátka dobře rostou a hodně plodí :)
Kvetiny
Nabízím,řezané květiny na zakázku za super ceny. Kvetiny dle libosti a sezony.Velikonocni truhlíky a kvetiny,každý den v nabídce hotová kvetiny pri zájmu stačí zavolat.
Sušený kotvičník+ semena (Tribulus terrestris). AKCE
POZOR!!!Ke každým200g ňatě 100semen(20KS plodu) zdarma! Nabízím kvalitní semena a sušenou ňať kotvičníku(tribulus terrestris)z vlastního BIO pěstovaní.Nikdy chemicky neošetřeno! Táto rostlina je náš „český žen-šen“ . Semena bez ňatě:Dozrátý nerozdělený plod á 3Kč/Ks (obsahuje 5Ks semen). Sušená ňať 100g á 190Kč + poštovné. Při větším odběru sleva. Adresu doručení prosím na email.