inzerce, prodej, prodám, bazar

Selfie Stick stativ s bílou výplní, Tupwoon /Bluetooth/dálka

Kategorie: Ostatní

Selfie Stick se světlem: Selfie tyč s odnímatelným plnicím světlem lze nabíjet přes USB kabel. Dlouhým stisknutím můžete otevřít výplňové světlo a krátkým stisknutím upravit úrovně jasu. Ve srovnání s průměrnou selfie tyčí dokáže také pořizovat dokonalé fotografie za špatných světelných podmínek a je to také užitečná sada nástrojů pro váš život a práci.
Odnímatelné dálkové ovládání: Odnímatelné bezdrátové dálkové ovládání pokrývá až 32,8 stop a dálkové ovládání umožňuje super rychlé hladké připojení. A vestavěný kvalitní 120mAh dálkový ovladač nabízí nový selfie zážitek, náhradní baterie je součástí balení a lze ji vyměnit. Není třeba se obávat problémů s baterií.
Otočení o 360 stupňů: S touto selfie tyčí můžete získat dokonalý úhel díky otáčení o 360 stupňů, protože vám umožňuje vybrat si mezi režimem fotoaparátu na šířku nebo na výšku. Snadné přepínání z více úhlů vám také pomůže zachytit vše od skupinových snímků po živé vysílání a cestovní fotografie pouhým stisknutím tlačítka.
Odolný a lehký: Selfie tyč měří 42,1 palce, včetně 1,1palcového kruhového světla. A váží pouze 0,45 libry, takže se snadno přenáší. Také jej lze složit na 7,6 palce s baterií uvnitř. Díky těmto funkcím je naše selfie tyč skvělým dárkem pro selfie.
Široká kompatibilita: Výsuvný stativ umožňuje nastavení snímání z více úhlů pro rozmanitější zařízení. A selfie tyč je kompatibilní s iPhone 13 Pro/13/12 Pro/12/12mini 11pro/11/XR XS, Android a GoPro. Vzhledem k tomu, že je skládací a přenosná, je hůl velmi cool, když chcete pořizovat fotografie nebo videa na cestách.
Selfie Stick stativ s bílou výplní, Tupwoon /Bluetooth/dálka
Podobné inzeráty
Paměťové karty Memory Stick, Memory stick PRO
Prodávám tyto exotičtější druhy paměťových karet: 1 x Memory Stick SONY 16MB 1 x Memory Stick SONY 128MB 1 x Memory Stick PRO SONY 256MB 1 x Memory Stick PRO SanDisk 256MB
USB čtečka paměťových kater microSD/SD/MMC - modrá
USB čtečka paměťových karet SD/microSD/MMC - modrá. POPIS : Podpora Plug and Play - snadné použití, nevyžaduje externí napájení Verze 2.0 USB, podpora USB 1.1 Systém podporuje: Windows 98SE / Me / 2000 / XP / Vista / 7; Mac OS 9.0 nebo novější (není nutný žádný ovladač) Velikost: cca 50 x 18 x 11 mm Kompatibilní pro T-Flash, Micro SD, Micro SDHC, Memory Stick Micro (M2), Memory Stick (MS), Memory Stick Pro (MSPro), Memory Stick Duo (MS Duo), Memory Stick Pro Duo (MS Pro Duo) , SD, MMC, RS-MMC, SDHC, Mini SD, SDHC Mini Poznámka: Paměťové karty nejsou součástí balení! Barva: Modrá - kov Obsah balení: Čtečka paměťových karet USB, 1ks. Platba a doprava: 1. Zboží je možné po domluvě vyzvednout osobně. 2. Pro přepravu Zásilkovnou nebo Českou poštou si prosím vyžádejte kontaktní nebo platební instrukce přes kontaktní formulář a dále emailu. Po domluvě a připsání částky za zboží bude následně zboží odesláno na vaši doručovací adresu nebo adresu Zásilkovny kterou prosím uveďte ve zprávě. 3. Zásilky odesílám pouze v rámci České a vyjímečně Slovenské republiky! Snažím se odeslat zásilky po zaplacení co nejdříve, nejlépe hned. 4. Cena Zásilkovny je přijatelná :) 5. Zboží bude řádně zabaleno aby nedošlo při přepravě k jeho poškození. 6. Při rozměrnějších zásilkách domluvíme cenu za poštovné v případě odeslání Českou poštou. Děkuji a přeji hezký den.
Selfie tyč - iOttie MiGo Selfie Stick
Velmi kvalitní selfie tyč. Po vysunutí dosahuje délky 81 cm. Lze zasunout do délky pouhých 22 cm. Možno připojit i GoPro kameru či stativ. Kompatibilní s většinou Android a iOS smartphony využívající Bluetooth verze 3.0
Čtečka paměťových karet do stolního PC HP
Prodám čtečku paměťových karet do stolních počítačů 15 v 1. Model: HP 504857-001 Podpora karet: CompactFlash I, CompactFlash II, Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo, SmartMedia, MMC, SD, xD-Picture Card Použité, funkční, bez záruky Žádné WhatsApp kurýry apod. Nezasílám. Pouze osobní předání České Budějovice. V případě zájmu prosím volat. Cena: 200 Kč
Nová selfie mini tyč
Dobrý den, prodávám tuto novou mini selfie tyč. Tyč se dá složit do mini balení. Selfie tyč obsahuje i jack. Selfie tyč je možné předat osobně v Praze či zaslat poštou/Zásilkovnou.
selfie tyč stativ kruhové LED světlo dálkové ovládání
Selfie tyč s kruhovým LED světlem a možností rozložení na stativ je skvělá kdykoliv potřebujete docílit perfektního osvětlení - při streamu, chatu, líčení, nahrávání videí, selfíčku. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jákýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: Mail: pav.kysela@ Zboží odesílám každý den. Je možné odeslat více zboží za jedno poštovné. Zboží je nové a máte na něj záruku 24 měsíců. Zboží mate možnost vrátit do 14 dní a to bez uvedení důvodu. Doprava: Při platbě předem na účet – 100kč Dobírka – 200kč