inzerce, prodej, prodám, bazar

Šedý puf se sametovým potahem Windsor & Co Sofas Astre

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám šedý puf se sametovým potahem francozské značky Windsor & Co Sofas Astre.

Cena v obchodě: 8 000 Kč
Šedý puf se sametovým potahem Windsor & Co Sofas Astre
Podobné inzeráty
Rohova sedací souprava bonami
Prodám novou rohovou sedací soupravu od bonami značky Windsor & Co Sofas, model planet, materiál béžová látka. Rozměry jsou uvedené ve foto. Sedačka byla koupená v únoru 2023 za 50990kč. Prodám za 34000kč.
Sedací kožená souprava 3+2+1+puf - super stav - kůže, dřevo
Sedací kožená souprava 3+2+1+taburet krásná barva - super stav, kůže, dřevo ➡ Sedací souprava je před prodejem kontrolována u čalounice. ➡ Sedací souprava je z PRAVÉ hovězí kůže, kostra sedací soupravy je z dubového dřeva. ➡ Kůže je ošetřena, vyčištěna a impregnována dvoufázovou metodou ➡ Detailní a ostré fotky bez komprese Vám zašlu mailem ➡ Dopravu zajišťuji až na místo do Vašeho obývacího pokoje ---------------------------------------------------------------------------- ❌ Kliknutím na jméno "nabytek-více zde" zobrazíte další naše inzeráty ❌
Opravdu velký taburet / Puf zn. Bono
Opravdu velký taburet délka 180cm x šířka 55cm x výška 44cm prestižní značky designového nábytku Bono, původní cena 21tis., barva zelená, potah je látka vzhled broušená kůže, je bez známek opotřebení, velmi málo používáno. Jedinečný kousek do větších prostor
Ručně pletené pufy - puf, sedák
Ručně pletené pufy z kvalitních bavlněných šňůr Mila, výplň EPS kuličky, pratelný potah. Cena: 1.500,- Kč, dárkové balení v ceně. Nejlépe osobní předání Česká Skalice - Dobruška - Náchod - po domluvě Hradec Králové. Na přání zašlu dle tarifu přepravní společnosti.
Dvojmístná černá sedačka Windsor & Co.
Krásná jako nová černá sedačka pohovka, rozměry viz foto, původní cena velmi vysoká. Prodáváme také šedou dvojmístnou a šedou trojmístnou. Jsme rodina bez dětí, zvířat a nekuřáci. Osobní vyzvednutí Praha 8.
Křeslo s bílým potahem (IKEA)
Za odvoz nabízím použité relaxační křeslo zakoupené v IKEA s bílým potahem na míru.