inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedm dopisů z lásky. Kniha nová. P.c. 400,-kč. Nyní 200,-kč.

Kategorie: Ostatní

Sedm dopisů z lásky. Kniha nová. P.c. 400,-kč. Nyní 200,-kč. Pěkný vánoční dárek.
Sedm dopisů z lásky. Kniha nová. P.c. 400,-kč. Nyní 200,-kč.
Podobné inzeráty
Osudové lásky - Milostná dramata slavných i zapomenutých
Osudové lásky - Milostná dramata slavných i zapomenutých Kniha je nová,100% stav. Vhodná jako dárek Cena je 150 + pošta. Zasílám doporučeně za 67 Kč. O knize Čeští umělci, kteří dobyli svět – Leoš Janáček, Hugo Haas, Anny Ondráková. Spisovatelé, kteří se stali národním pokladem nás všech – Božena Němcová, Rudolf Těsnohlídek, Jakub Arbes, Petr Bezruč. Slavní aristokraté, kteří významně ovlivnili českou historii – Klemens Wenzel Metternich a Kateřina Vilemína Zaháňská. Nejlepší boxer světa, jenž kromě fyzické síly vládl obdivuhodným intelektem – Max Schmeling. Zuřivý reportér a poutník pěti světadíly, pro něhož se hledání pravdy a spravedlnosti stalo životní posedlostí – Egon Erwin Kisch. Fotografové, kteří psali historii válečného zpravodajství – Robert Capa a Gerda Taro. Umělci, jimž bylo souzeno, aby byli zapomenuti, a přesto i oni byli ve své době nepřehlédnutelní – Arthur Breisky, Christian Heinrich Spiess. Géniové proslulí dnes na všech kontinentech – Johann Wolfgang Goethe, Ernest Hemingway, Fryderyk Chopin, George Sandová. Osud jim dal šanci milovat tak, že štěstí a zármutek toho druhého byly i jejich štěstím a zármutkem. Prožívali velká milostná dramata. Láska je povznesla k nebesům. Láska je srazila do prachu země. Navzdory tomu byli šťastni. Prožili totiž vpravdě osudové vztahy, které jsou vlastní výjimečným a citově bohatým lidem. Jedinečné lásky, jež překonávají všechny nástrahy času. Inspirují a nepřestávají fascinovat. Kniha Osudové lásky může být pro mnohé čtenáře Stanislava Motla překvapující. Autor tu vstupuje, obrazně řečeno, do pro něj zdánlivě netypického romantického světa slavných i zapomenutých mužů a žen, kteří prožívali milostná dramata, vzestupy i pády. I tentokrát však zůstává věrný své osvědčené metodě a způsobu práce: „Opět jsem se mohl ponořit do archivů, hledat dosud neznámé dokumenty, jezdit na místa, kde se dávné příběhy odehrávaly, a třeba i hledat zasvěcené lidi, někdy i potomky pamětníků, hledat nové informace, nové souvislosti…“ (z úvodu knihy) Publikace, která vznikla na základě stejnojmenného dokumentárního cyklu České televize, je doplněna více než dvěma stovkami fotografií a dokumentů.
KNIHA PAPEŽ JAN PAVEL II, + dalších 7 knih v ceně
Prodám knihu-životopis o Janu Pavlu II. Kniha je ve velmi dobrém stavu a zachovalá. Má téměř 900 stran!! Plus přidám dalších sedm knih, dále malé kukátko do bible a brožurku DO MARIA-ZELL. Kniha KAREL OTČENÁŠEK je úplně nová. Kniha VĚŘÍM je také jako nová. Kniha MORMONI je také jako nová. Kniha ŽIVOT V KRISTU opotřebená. Kniha NA POČÁTKU BYLO SLOVO lehce opotřebená Kniha VELKÝ SPOR VĚKU jako nová Kniha SLOVO NA CESTU jako nová Plus malá brožurka DO MARIA-ZELL Cena za těchto 8 knih a dvě brožurky je dohromady 250 Kč., plus poštovné. Osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Podívejte se na další moje inzeráty. Mám toho spousty z dědictví po otci. Válečné, historické, sportovní, kinematografie, dobrodružné a další a další. Při větším odběru knih dám slevu. Tel:
Různé knihy
Joakim Znader - Plavec Nová kniha Čtyři dohody Taylor Adams - Není úniku Nová kniha Tana Frenchová - V lesích Dan Brown - Andělé a Démoni Hrajeme na kytaru Andrew Mayne - Šelma Jo Nesbo - Sněhulák Trevanian - Šibumi Pavel Kohout - Ďáblův slovnik Jak vidět sebe sama tak, jací doopravdy jsme Truhlářské konstrukce Nová kniha Prodáno Tesařské spoje Nová kniha prodáno Nicholas Sparks Útěk - do samoty Josef Dvořák - Putování okolo Annapurny Nová kniha Joakim Zander - Bratr Nová kniha Nelson DeMile - Hra se lvem Oldřiška Ciprová - Vlk a já Nová kniha Kevin Lacz - Poslední mstitel Nová kniha Americký sniper Nová kniha Cenyy dohodou - nabídněte.
Sedm pražských dnů. 21.–27. srpen 1968
Na podzim 1968 vyšla v Československu nákladem 3 000 výtisků pětisetstránková kniha s takřka stovkou ilustrací. Měla prozaický název: "Sedm pražských dnů. 21. - 27. srpen 1968. Dokumentace". Byla označena jako studijní materiál pro vnitřní potřebu a nebyla k dostání v žádném knihkupectví. přesto se zpráva o její existenci záhy rozšířila po celé zemi a do poloviny prosince 1968 prošly informace o vydání "Sedmi pražských dnů" celým světovým tiskem s výjimkou Sovětského svazu a jeho tehdejších satelitů. Osudy této knihy, přetištěné ze strojopisné předlohy bez další vazby rovnou na nekvalitní hrubý papír, byly mimořádné. Je to jediná kniha v novodobých československých dějinách, kvůli níž došlo k diplomatické mezistátní korespondenci. Kvůli ní obešli uniformovaní policisté několik málo měsíců po jejím vydání 800 československých institucí, jimž byla kniha zaslána, převážně archivů a knihoven, s příkazem, aby ji "zatkli" a postarali se o splnění sovětského požadavku, aby byla kniha "stažena z oběhu". Žánr: Literatura faktu, Historie Vydáno: 1990, Academia 1. vydání originálu: 1968 Počet stran: 408 Jazyk vydání: český Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 80-200-0237-5 Náklad: 100 000 ks Použitá, bez vady. Poštovné: ČP platba na účet 70,- Zásilkovna: platba na účet 79,- dobírka na výdejnu 102,- Balíkovna 65,- Osobní odběr na Praze 15.
Funko POP speciální, limitované, CHASE verze
Figurky ve standartních velikostech odesílám v ochranných obalech. Figurky jsou nové a nevybalované, bez poškození (můžou mít maximálně lehce ťuknuté okraje) V případě většího odběru je možná i sleva. Osobní odběr Čelákovice nebo odesílám Zásilkovnou. V případě zájmu prosím pište na email. South Park THE COON Exclusive PRODÁNO Marvel Deadpool Wade Wilson (Weapon XI) Exclusive 400,- Batman Joker Special edition 400,- Zoolander Exclusive 400,- Star Wars R2-R9 Exclusive 900,- Iron Man Stan Lee Exclusive 900,- DC Super hero Captain Atom Exclusive 400,- Disney Sally 300,- Dungeons & Dragons Gelatinou Cube Exclusive 1600,- Dragon Ball Z Piccolo Exclusive 400,- DC Super Hero Green Lantern Special series 400,- Disney Jack Skellington 300,- Infinity Saga Captain America Art series 400,- Infinity Saga Iron Man Art series 500,- Infinity Saga Hulk Art series 400,- Disney Sally Art series 400,- Disney Scar Special series 400,- The Umbrella Academy Vanya CHASE 400,-
Kúpim knihy- umenie, náboženstvo, filozofia, motivačné...
Kúpim knihy s témami: umenie, výtvarná výchova, náboženstvo, filozofia, motivačné, sociológia, budhizmus, recepty, životospráva, zdravie, mágia, vtáctvo, pravidlá cestnej premávky, Japonsko, retro, mystika... Kdo se bojí smrti?/ Dych (Nestor)/ Výtvarné námety a techniky v predškolním vzdelávání/ Digitálna demencia/ Čínska štúdia/ Léčivá síla aury/ Úvod do tibetského buddhismu/ Utopie pravidel/ Kniha obrazu (Jung)/ Dejiny magie/ Myšlenky moderních malířu/ Čo je to farba?/ Prvorepubliková kucharka Zity Kabátové/ Duchovné cvičenia, Osamelý pútnik (Svätý Ignác z Loyoly)/ Kniha filozofie/ Vzpomínky na nebe/ Kresba jako nástroj poznání dítete/ C.G.Jung (Sto dopisu, Červená kniha, Človek a jeho symboly, Tajemství zlateho kvetu, Mandaly)/ Výtvarná výchova/ O trech principech a svetech v človeku/ Kniha náboženství/ Hnedouhoľné baníctvo v okolí Veľkého Krtíša/ Díte a svět/ Baťa -hospodársky zázrak/ Naše zpevné ptáctvo (Jiří Janda)/ Výtvarná tvorba detí v materskej škole/ O nepredmetnom svete (Malevič)/ Konec času/ Biológia presvedčenia (Bruce Lipton)/ Umění a děti/ Na dne v Paríži a Londýne (Orwell)/ Slovenská ľudová kucharka/ Pomocnica slovenských gazdiniek/ Vek katedrál, Umení a společnost 980-1420/ Ikigai/ Recepty starých mistru/ Deti nového veku (Štrausová)/ Nové pravidlá cestnej premávky 2020/ Kniha mytologie/ Vychovávame deti a rosteme s nimi/ Epikuros (O šťastnom živote)/ Medicína Hildegardy von Bingen/ Goethe/ Smyslove-moralni učinek barev/ Fenomén Masaryk/ Kreslíme, malujeme, modelujeme/ Jídlo a pití v praveku a ve stredoveku/ Kniha umení/ Konec starnutí/ Duše indiána/ Zánik západu (Spengler)/ Chvala stínu/ Zita Kabátová/ Prekrásny nový svet (Huxley)/ Komu patrí budoucnost?/ Melanchole (Foldenyi)/ Aristoteles (O duši)/ Jiří Trnka/ Bod obratu (Braden)/ Vyvoj detske kresby a její diagnosticke využití/ Wabi-sabi/ Retrojídlo/ Výtvarná príprava/ Tajemný jazyk symbolu/ Mila Tomášová (Setkání)/ Moje první republika/ Život starca Paisija Svätohorského/ Toto je Japonsko/ Sláma i hedvábí/ Ptáci (Ulrich Creutz)/ Vincent Van Gogh (Dopisy pratelum, Dopisy/ Paríž a okolí (Hoffmeister)/ Domáci lékařka/ Japonsko/ Páter Pio/ Prírodní lečba a domáci lekař/ Tomáš Akvinský (Otázky o duši)/ Okultismus, čarodejnictví a magie/ Okultní dejiny, Mikrokosmos a makrokosmos (Steiner)/ Jak zachranit západní civilizaci?/ Retro CS 1,2,3/ Život na našej planéte (Attenborough)/ Naše chránené a užitečné ptactvo/ Moudrost Hildegardy z Bingenu/ Revoluce jednoho stébla slámy/ Najšťastnejší človek na zemi (Jaku)/ Jiří Orten/ Siddhártha (Hesse)/ Výtvarný projev a výchova (Uždil)/ Zánik západu (Spengler)/ Podstata gotiky (Ruskin)/ Bohumil Kubašta (Úvahy)/ Kandinskij (Stupne)/ Bonaventúra z Bagnoregia/ Myšlení a pohyb (Bergson)/ Místo človeka v prírode (Chardin)/ Moderna a negativita (Adorno)/ Patočka (Umení a čas+iné) Hľadám len vydania, ktoré sú na fotkách Prosím kontaktujte ma len do správy.