inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedlo Danae

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji univerzální sedlo od KenTaur. Sedlo je ve výborném stavu skoro nepoužívané vel. 17,5 konstrukčně upravené k použití na kulaté koně. Hlubší posedlí, velké přední i zadní stehenní opěrky pro komfortní a stabilní sed jezdce, Kvalitní proolejovaná kůže Vintage. Sedlové polštáře speciálního střihu pro lepší stabilitu na kulatých koních. V ceně jsou řemeny a skoro nový podbřišník. Sedlo jsem schopna dovézt na trase Brno - Ústí n. Labem. kontakt
Sedlo Danae
Podobné inzeráty
Sedlo Bobber
Prodam sedlo Bobber od Alex leather craft. Delane na zakazku, rucni prace. Sedlo pro spolujezdce nikdy nepouzito, sedlo ridice malo jete. Cena bez postovneho.
Prodám novou brašnu na sedlo spolujezdce motocyklu
Prodám novou brašnu na sedlo spolujezdce HENLI BEGINS , objem 4L. VHODNÉ NA PLOCHÉ SEDLO viz.foto.Rozměry 110x250x285. Přiložím doklad o koupi.
Triumph Thruxton 1200 - kožené sedlo
Prodám červené sedlo - Triumph Thruxton 1200, sedlo je nové a z kůže, za cenu 3990,-
Brašna na zadní sedlo
Prodám téměř nepoužívanou brašnu na zadní sedlo. Součástí je i nepromok té brašny a popruhy na záda.
Brašna na sedlo/nosič značka Oxford F1 Tailpack 35L
Brašna na moto je jako nová, byla pouze jednou na motorce za sucha. Jinak odolá i dešti. Vše ve 100% stavu. Nechá se rozložit na velikost, kdy pojme i výklopnou přilbu. Brašna na sedlo s odnímatelnou základnou. Vyrobena z nylonu s rip stop úpravou proti roztržení. Voděodolný interiér. 3 vnější kapsy. Reflexní tištěná loga. Oka pro stažení gumicuky. Elastické popruhy na vrchní části zavazadla pro odložení rukavic apod. Včetně nepromokavého pytle. Vše co je na fotce je součástí nabídky. Rozměry: D x Š x V = 44 x 33 x 18 cm. Objem 35 l.
Prodám zánovní sedlo rallye na Bmw R 1200/1250 GS LC
Prodám zánovní sedlo rallye na 1200/1250 GS Rallye.