inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka Söderhamn IKEA

Kategorie: Sedací soupravy

4místná pohovka s lenoškou, Fridtuna tmavě šedá. Lenoška lze dat na levou i pravou stranu. Pratelné potahy. Užívána 3 roky. Čistá, bez skvrn. Nekuřácká domácnost. Pouze osobní převzetí Krupka.
Sedačka Söderhamn IKEA
Podobné inzeráty
ikea soderhamn potah replosa černá vysoky
prodám potah na 3sedačku soderhamn,orig.bal.
ikea soderhamn potah replosa bež
prodám potah replosa béžová na spací 3sedačku soderhamn,orig.balení
ikea soderhamn potah isunda šedá
prodám potah isunda na podnožku soderhamn,orig.bal.
Nová 7-mi místná sedací souprava SÖDERHAMN
Dobrý den, nabízím na prodej novou nepoužitou 7-mi místnou sedací soupravu SÖDERHAMN barva sedací soupravy: viz reálná fotografie ( tyrkysová ). Původní cena 43.580,- Kč. Nabízím s výraznou slevou za 29.500,- Kč. Jako bonus ( dárek zdarma podnožka v ceně 5.990,- Kč )
Ikea SÖDERHAMN 3místná rohová pohovka
Tmavě šedý antracit barva, nepoškozená. Prosím o vlastní odvoz. Peníze hotově po osobním shlédnutí pohovky s vyzvednutím, nemám zájem o podvody. Cena může být i dohodou. Děkuji
Prodám koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku
Prodám prostornou, velmi pohodlnou, koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku s úložným prostorem. Barva tmavší béžová - pěkná útulná barva, která se hodí k šedé i krémové. Rozměr sedačky: délka 277 cm, šířka 90 cm, šířka s lenouškou 160 cm. Na rozměry se můžete také podívat na stránkách IKEA zde: Pořizovací cena je nyní 45 990 Kč bez podnožky. Naše cena včetně podnožky je 19890 Kč. Sedačka je v dobrém stavu s mírnými známkami opotřebení. Pouze vlastní odvoz. Děkujeme.