inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka s polštáři

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám rozkládací sedačku viz foto. Velice zachovalá. Z nekuřácké rodiny. Rozměry: 170/90cm, sezení hl 62cm, š 118cm, sed v 40cm, opěrka v 72cm, rozložení na spaní 190/120cm.
Sedačka s polštáři
Podobné inzeráty
Čtyřmístná italská sedačka Milo Casa
Půl roku užívaná designová čtyřmístná sedačka s dvěmi dekoračními polštáři. Barva nejvíce odpovídá první fotce, sedačka je světle béžová/krémová. Rám z masivního borovicového dřeva, rozměry celkové sedací plochy: 200 × 45 × 57 cm. Rozměry bočních opěrek: 70 × 14 cm. Výška zadní opěrky 52 cm. Výplň sedáků a opěrek je vysoce odolná polyuretanová pěna 30 kg/m a vatování 200 g/m. Martindale 25000. K osobnímu odběru Praha Podolí - 5.patro bytového domu s výtahem, ale sedačka je v kuse, takže se do výtahu nevejde. Odmontovatelné nožičky a středová podpěra. Váha ca 50kg. NA ZPRÁVY TYPU ZORGANIZUJI SI KURÝRA ČI PODEZŘELÉ E-MAILOVÉ ADRESY NEREAGUJI.
Rohová sedací souprava Torgau, černo-šedá tkanina
Prodám nevyužitou rohovou sedačku. Sedačka jako nová použitá v nekuřáckém prostředí bez zvířat. Před prodejem bude sedačka preventivně vytepována. Váha 134.5 kg Rozměry (Š x V x H) 272/201x86x94 Výška sedáku 45 cm Hloubka sedáku 52 cm Zaoblená rohová sedačka s příjemně měkkými polštáři pro útulnou domácí pohodu. Díky funkci rozkladu se sedačka snadno promění v lůžko pro příležitostné spa­ní. POUZE OSOBNÍ ODBĚR CHOMUTOV
Rozkládací sedačka s úložným prostorem + DÁREK
Prodám stále hezkou a zachovalou sedačku s rozkládáním a úložným prostorem. Sedačka byla vyčištěna na mokro vysavačem Karcher, nemá vady, je funkční a není prosezená. Rozměry: délka 230 cm, šířka 155 cm hloubka sedu 54 cm, výška sedu 41 cm výška pevných zad 70 cm, s polštáři 83 cm Jako dárek přidám barevně ladící obrazy ve stylu retro. Sedačka je připravena k odběru, obalena ochrannou folií proti znečištění při převozu, je rozložená do dvou kusů. Osobní odběr Ostrava Hrabová. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA.
Moderní polštářová sedačka - světle modrá
Moderní typ sedačky s vyjímatelnými sedáky a polštáři ve světle modré barvě, 6 kusů polštářů či sedáků mají potah na zip takže je možné potahy vyprat, sedačka má též snímatelný potah na suché zipy viz. foto též možné potah vyprat Rozměry: šířka 220 cm výška 80 cm hloubka 95 cm výška sedací plochy 41 cm Sedačka je velmi zachovalá, jedná se o nový kus, který byl vystavený na prodejně takže je ve skvělém stavu, někde může být menší nečistota jinak ok
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Sedačka rohová rozkládací zelená
Nabízíme světle zelenou rohovou sedačku s 3 polštáři a úložným prostorem, rozkládací na lůžko o rozměru 190x117 cm, výška sedu 39 cm, celkový rozměr zleva 190x140 cm. Sedačka jde postavit do pravého i levého rohu, je strojově vyčištěná. Prohlédněte si naše další inzeráty.