inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka Ektorp IKEA 3-místná + 2míst + náhr. potahy

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám sedačku staří cca 12 let. Sedačka je 3 místná + 2místná + náhradní potahy béžové barvy. Sedačka je zachovalá není nikde zničená. Stav běžného používání. Stav viz foto. Cena je za vše dohromady. Po dohodě možná sleva.
Sedačka Ektorp IKEA 3-místná + 2míst + náhr. potahy
Podobné inzeráty
Sedačka IKEA EKTORP
Sedačka IKEA EKTORP 3 sedák - s lenoškou (jde přesunout vlevo nebo vpravo), odnímatelný potah Nová stojí 15 990,-Kč a více (podle barvy). rozměry: 170 x 253 cm , výška: 80 cm mohu i přivézt Nová pro zajímavost zde:
Sedačka Ikea Ektorp nerozkládací
Sedačka Ikea Ektorp. Nerozkládací. Cena 4500,-
3-místná pohovka EKTORP
Pohovka je půl roku stará. Nábytek prodávám z důvodu stěhování. Originál:
Pohovka IKEA EKTORP
Prodám pohovku IKEA EKTORP, Rozměry Šířka: 179 cm Hloubka: 88 cm Výška: 88 cm Hloubka sedáku: 49 cm Výška sedáku: 45 cm V zachovalém stavu, potahy vyprané, jediná vada je v růžku při zemi malinko roztrhlý potah. Cena nového v této barvě 11 500 kč, nyní 3500 kč. Platí do smazání.
Sedací souprava EKTORP Ikea
Prodám starší velmi zachovalou rohovou sedací soupravu Ikea - EKTORP, rozměr 2,5 x 2,5m, rozkládací + uložný prostor, pratelný potah, který je možno vyměnit za nový, stále se prodává.
Rohová pohovka Ikea EKTORP pro čtyři osoby do L
Nerozkládací prostorná rohová pohovka ( 252x88 cm ) s pratelnými potahy ve světle béžové barvě. Šířka sedačky 252 cm, hloubka 88cm a výška 88 cm. Zánovní sedačka je se sedáky z vysoce pružné polyuretanové pěny. Sedačka je koupená před čtyřmi roky a nese znaky šetrného používání - jinak je v bezvadném stavu a v IKEA je stále v prodeji za 16tis Kč. V současné době rozložená a připravená k odvozu. Vejde se třeba Octavie. Vlastní odvoz není podmínkou a v případě potřeby je možné převoz zajistit ale upřednostňuji osobní vyzvednutí v Praze 11 na Chodově. Více informací ohledně prohlídky a předání nebo odvozu, prosím zanechte zprávu.