inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka (dvoumístná) s úložným prostorem

Kategorie: Sedací soupravy

Sedačka (dvoumístná) s úložným prostorem.
V dobrém stavu (jako nová). Kvalitní materiál.
Bohužel, jde špatně zachytit barevný odstín.
K vyzvednutí Plzeň.
Sedačka (dvoumístná) s úložným prostorem
Podobné inzeráty
Modro zelená sametová dvoumístná pohovka Bizzotto Serapsil
Pohovka má čalounění ze sametové látky v modro zelené barvě, které je velmi příjemné na dotek. Opěradlo má elegantní zaoblený design, který zaujme a ozvláštní každý pokoj. Podnož je z černě lakované oceli. Dvoumístná pohovka Serapsil vnese styl do každého interiéru. Z důvodu stěhování do nové provozovny, prodáváme nábytek, který se nám do nového obchodu nehodí. Pořizovací cena 24 379 Kč
Rozkládací pohovka - dvoumístná, perfektní stav
Dvoumístná rozkládací pohovka (IKEA) s úložným prostorem. Hnědá, perfektní stav, téměř nepoužívaná (pokoj pro návštěvy). (Původní cena 10 tis Kč plus 2 tis Kč úložné prostory). Praha 9
Rozkládací sedačka s úložným prostorem
Rozkládací sedačka v růžové barvě s úložným prostorem o rozměrech 150*225, V65 cm. Sedačka je v dobrém stavu.
Rozkládací sedačka s úložným prostorem + DÁREK
Prodám stále hezkou a zachovalou sedačku s rozkládáním a úložným prostorem. Sedačka byla vyčištěna na mokro vysavačem Karcher, nemá vady, je funkční a není prosezená. Rozměry: délka 230 cm, šířka 155 cm hloubka sedu 54 cm, výška sedu 41 cm výška pevných zad 70 cm, s polštáři 83 cm Jako dárek přidám barevně ladící obrazy ve stylu retro. Sedačka je připravena k odběru, obalena ochrannou folií proti znečištění při převozu, je rozložená do dvou kusů. Osobní odběr Ostrava Hrabová. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA.
Dvoumístná,trojmístná sedačka,gauč,sedací souprava
Prodám nové, jen 3 měsíce použité, sedačky. Jedna je dvoumístná a jedna trojmístná. Barva je šedomodrá. Každá sedačka má dva polštářky a zespoda úložný prostor. Prodám i jednotlivě. Menší gauč z 6000Kč a větší za 8000Kč.
Rohová rozkládací sedací souprava s úložným prostorem
Prodám rohovou rozkládací sedací soupravu s úložným prostorem, včetně křesla a 2 taburetů s úložným prostorem. Rozměry: šířka (delší strana s rozkládacím dílem) 3,2 m, délka 2,0 m.