inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka béžová z ekokůže

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám zánovní béžovou sedačku, délka 230cm, šířka 64cm, výška 95cm, potah z ekokůže, vhodná do čekárny, kavárny apod.
Sedačka béžová z ekokůže
Podobné inzeráty
Kožená polohovatelná sedačka
Prodám koženou béžovou polohovací sedačku o rozměrech: Délka 189 cm, výška 99 cm, hloubka 93 cm, výška sedu 47 cm, hloubka sedu 54 cm. Sedačka je v kombinaci kůže (sedací a opěrné plochy) a ekokůže. Boční sedáky jsou manuálně polohovatelné pomocí páček na boku. Sedačka je ve velmi dobrém stavu, cca 2 roky stará. Mezi sedáky (místo, které není vidět) došlo k oděru ekokůže v důsledku vyklápění. Původní cena 34 000 Kč.
Rozkládací sedačka z ekokůže s úložným prostorem
Prodám bílo-černou sedačku z ekokůže, používaná výjimečně (a spíš jako odkladiště prádla), bez jakýchkoli vad a opotřebení. Je rozkládací, s úložným prostorem, spíš tvrdší. Délka 235 cm, výška sedu 42 cm, maximální hloubka 140 cm. Lze složit jak jako pravý, tak jako levý roh. Původní cena 8200 Kč. Nutný vlastní odvoz z Prahy 7. V případě zájmu mě prosím kontaktujte ideálně na e-mailu:
Moderní, designová, překvapivě prostorná sedačka
Materiál: ekokůže / látka Barva: bílá / černá Rozměry/ Materiál: ekokůže / látka Barva: bílá /černá Rozměry (ŠxHxV): 233x142x80 cm - plocha na spaní Výška sedu: 45 cm S dekorativními polštáři: 4ks s rozměrem 50x40 cm a 2ks s rozměrem 55x55 cm Výplň: pružina faliste
Sedací souprava
Prodám sedačku látka-ekokůže. Stav pěkný pouze jediná vada viz foto. Ekokůže bez jediného poškození. Úložný prostor, rozkládací, polohovací opěrky, dá se změnit roh pravý, levý. Profesionálně vyčistěná. Z nekuřácké domácnosti. 305x182cm. Vlastní odvoz koncem března začátek dubna.
Sedací souprava ekokůže
Prodám sedací soupravu se dvěmi křesly. U jednoho křesla trochu popraskaná ekokůže viz foto.
Sedací vak - ekokůže
Dobrý den prodám sedací vak tvaru hrušky včetně taburetu ušitý z ekokůže, BEZ výplně - polystyrenových kuliček (lze dokoupit za pár korun). Vak i taburet je málo používaný, ve na vaku je drobná kosmetická váda - dva miniaturní nepatrné otvory - nemá vliv na funkci. Prodávám složený, nenaplněný. Osobní předání, nebo po platbě na účet pošlu přes balíkovnu.