inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedací souprava PALERMO 3 + 2 + 1 použitá, opadává koženka

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám sedačku PALERMO, stáří cca 8 let. Sedačka je jako taková v pořádku tj. nic není roztrhané, ale bohužel začala opadávat vrchní strana "umělé kůže" viz. foto, takže je aktuálně "oblečena" do textilního potahu.

NENÍ - rozkládací
Chromové nohy
Potah Eko kůže Černá/Bílá - aktuálně textilní potah
Hloubka sedáku 52cm
Výška sedáku od země 41cm

Rozměry:

Troj-sedák:
š. - 198cm
v.- 89cm
h. - 87cm

Dvoj-sedák:
š. - 168cm
v.- 89cm
h. - 87cm

Křeslo:
š. - 128cm
v.- 89cm
h. - 87cm
Sedací souprava PALERMO 3 + 2 + 1 použitá, opadává koženka
Podobné inzeráty
Sedací souprava PALERMO 3F+1+1 AKCE
SLEVA : 22900 -20% =17990 Sedací souprava 3R +1+ 1 PALERMO Klasická vysoká sedací souprava, rozkládací, s úložným prostorem, pružinová. *** Rozměry křeslo: •šířka: 85 cm •výška: 105cm /výška •hloubka: 92/ •výška sedu: 48 cm • ***Rozměry pohovka: •šířka: 185cm •hloubka: 92 cm •výška: 105cm •výška sedu 48cm •rozměry na spaní: 180x140cm MŮŽEME VIDĚT GAUČ V OBCHODE NÁBYTEK VÁM DOVEZEME PO celé ČESKÉ REPUBLICE FRYDEK-MISTEK REVOLUČNI 533 U KOBERCE BRENO
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Rozkládací sedací souprava PALERMO 3+1+1 šedá bílá
Moderní sedací souprava Palermo 3+1+1, rozkládací, úložný prostor. Kombinace: tmavě šedá látka BOSS 12 / bílá eko SOFT 17 (původní cena 24 777 Kč) stará rok a půl, nepoškozená jako nová. Je to set pohovky a 2 křesel. Pohovka má úložný prostor a rozklad pro spaní. Čalounění je velmi pohodlné, odolné a kvalitní. Bonell pružinový systém tvořící vnitřní část pohovky a zajišťující naprostý komfort při sezení i spaní. Pohovka je vybavena rozkladem pro spaní. Udělat z pohovky postel pomůže snadný automatický systém pro rozložení pohovky, kdy máte z pohovky ve chvilce postel. Lůžko tvoří plocha 191 x 124 cm a pod ní se nachází i praktický úložný prostor. Do něj můžete schovat například náhradní peřiny, deky a polštáře. Rozměr křesla: šířka: 85cm, hloubka: 87 cm, výška: 90 cm. Rozměr pohovky: šířka 223 cm, hloubka: 91 cm, výška: 90 cm. Dopravu hradí kupující. Osobní odběr.
Rohova MODERNI sedačka ZARA NOVINKA
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací ZARA Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete
MODERNÍ SEDAČKA rohova Vivienns modrá
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací VIVIENNN Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete.
Rohova sedačka VIVIEN
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací VIVIENNN Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode Frydek Mistek Ul. REVOLUČNI 533 U KOBERCE BRENO *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete.