inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedací souprava Ikea Vimle + lednice, botník, police, stůl

Kategorie: Sedací soupravy

Cena za celý soubor dle přiložených fotografií: sedačka: 249x249cm, kompletně prací potah, možný zakoupit i v jiné barvě náhradní potah. Stáří 4 roky, používaná 2 roky, domácnost bez dětí, nekuřácká. Lednice Candy, stáří 4 roky, botník Ikea, policový regál Ikea (na kolečkách), konferenční stolek Jysk(košíky opotřebené) stojací větrák. Uvedená cena za komplet. Osobní odběr Praha3, ul. Chvalova.

Sedací souprava Ikea Vimle + lednice, botník, police, stůl
Podobné inzeráty
Pohovka VIMLE
Nabízím třímístnou sedačku Vimle. My ho měli takto bez područek ale dají se samozřejmě dokoupit. Dokoupit se dá i například lenoška apod. Bližší informace na stránkách IKEA:
Zámecká sedací souprava 3+2+stůl v antik stylu.
Nabízím velmi pěknou, čalouněnou sedací soupravu 3+2 se stolem v zámeckém stylu (antik). Čalounění je nezničené, zdobené knoflíky v barvě meruňkověrůžové. Dřevěný rám je s krásnou řezbou, nezničené, barva tmavší hnědá patina. Stůl je krásný, ve stejné řezbě a barvě, jako rám sedací soupravy, deska s intarzií. Sedací souprava pochází z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Celkově sedací souprava jeví menší známky užívání. Rozměry: Š: 3 - 204cm, 2 - 150cm, H: 90cm, V: 104cm. Stůl: D: 140cm, Š: 80cm, V: 55cm. Sedací souprava se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Sedací souprava Vimle
Profám 4 měsíce starou, bez poškození, sedací soupravu Vimle z IKEA (294.012.95). Leženka lze prohodit na druhou stranu, případně dokoupit další díly. Na šířku je sedačka 266 cm Na ďélku leženky je 165 cm Sedačka má i velký ukládací prostor. Při rychlém jednání výrazná sleva. Počáteční cena 28 900
Rohova MODERNI sedačka ZARA NOVINKA
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací ZARA Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete
MODERNÍ SEDAČKA rohova Vivienns modrá
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací VIVIENNN Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete.