inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedací souprava IKEA KIVIK

Kategorie: Sedací soupravy

Zachovalá sedací souprava IKEA KIVIK
Snímatelné potahy, roh se dá přehodit na pravou i levou stranu.

Rozměry 280x163 cm

Osobní odběr v Jindřichově Hradci nebo mohu zařídit odvoz.
Sedací souprava IKEA KIVIK
Podobné inzeráty
Prodám 3místnou sedací soupravu KIVIK.
Dobrý den, prodám trojmístnou sedací soupravu KIVIK. Detail popis a rozměry zde>> Nová stojí 14990,-, za tuto chceme 4990,-. Potahy pratelné, na fotce je opěrák zmáčknutý, protože na něm dítě před fotkou sedělo :) Stáří sedací soupravy 3 roky. Důvod prodeje, koupili jsme kamna a málo místa, bude křeslo. P.S. Mám vozík mohu pomoci s dopravou, cena dle vzdálenosti a domluvy.
Prodám koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku
Prodám prostornou, velmi pohodlnou, koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku s úložným prostorem. Barva tmavší béžová - pěkná útulná barva, která se hodí k šedé i krémové. Rozměr sedačky: délka 277 cm, šířka 90 cm, šířka s lenouškou 160 cm. Na rozměry se můžete také podívat na stránkách IKEA zde: Pořizovací cena je nyní 45 990 Kč bez podnožky. Naše cena včetně podnožky je 19890 Kč. Sedačka je v dobrém stavu s mírnými známkami opotřebení. Pouze vlastní odvoz. Děkujeme.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Sedací souprava Ikea Kivik 5 míst + podnožka
Prodám sedací soupravu Ikea Kivik, šedá barva Orsta. Ve velmi dobrém stavu, potahy jsou jednoduše pratelné a snímatelné. Tento model se již nevyrábí. Pohodlné usazení 5 lidí + podnožka na které se dá taktéž pohodlně sedět. Rozměry ve foto. Odběr dohodou. PC 32.000,- Kč.
Rohova MODERNI sedačka ZARA NOVINKA
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací ZARA Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete
MODERNÍ SEDAČKA rohova Vivienns modrá
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací VIVIENNN Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete.