inzerce, prodej, prodám, bazar

secí kombinace 3m

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám secí kombinaci 3 m, rotační brány Amazone KG 302 secí stroj Kverneland Accord. K secímu stroji je podvozek k samostatnému použití. Zakoupeno v ČR, 1. majitel. Kolejové řádky. Cena 280 000,- + DPH. Prosím pouze volat.
secí kombinace 3m
Podobné inzeráty
Secí kombinace.
Nabízím secí kombinaci Amazone s vibračními branami o záběru 3m. Plně funkční, na podzim bez problémů sela. Přidám k ní i nějaké náhradní díly. Secí kombinace, sečka, secí stroj
Secí strojek na zeleninu
Secí strojek profesionální určený pro setí semen všech velikostí (včetně přesného setí máku). Precizní secí ústrojí je uložené v kuličkových ložiscích, rám ocelový, výměnná převodová kolečka pro změnu rozteče setí. Velkou výhodou je možnost výměny secí násypky včetně připraveného secího ústrojí (velká úspora času při práci). K dispozici jsou náhradní výměnná secí kolečka, násypky včetně secího ústrojí, stírací štětečky atd.
Secí kombinace AMAZONE AD-P 403 SPECIAL vč. ROTAČNÍ BRÁNY KG
Prodám secí kombinaci AMAZONE AD-P 403 SPECIAL vč. Rotační brány KG4000 SPECIAL. !!! Secí stroj je od soukromníka, kde nasel 1200ha. Stav je velmi pěkný !!! Specifiakce výbavy stroje: *r.v. 2015 *mechanické výsevní ústrojí *vypínání pro kolejové řádky *dvoudiskové secí botky *Hydraulické znamenáky *Amalog - displey *Nejrobustnější rotační brány od AMAZONE - KG4000 speciál *v roce 2022 nové hřeby rotačních bran k ceně + DPH
3,0m Secí kombinace LELY TERRA POLYMAT- diskové botky
Prodám secí kombinace s zaběrem 2,5m, nizozemský secí stroj Lely Polymat + nizozemské rotační brány Lely Terra 300-33 s prutovým valcem. Mikrovyev, vysevní jednotka licenze Kverneland Accord a Pneusej. Diskové vysevní botky- oboustraníí kotouče. Počítač pro kolejove řadký. Hydraulické znaměnaky. Perfektní stav. Všechny naše sečky jsou připravené k sezonu: - zkontrolovali jsme oleje v liště a převodovce - založene nové ložiska a gufera rotačních bran - uklízeli jsme domky rotoru V ceně orignilaní kardan Walterscheid se spojkou, uživatelský manuál a tabulky. Možnost dopravy (7,5Kč/km), tel.:
Secí kombinace Pöttinger 3m seci stroj amazone lemken
Secí kombinace Pottinger 3m Vitasem + rotačne brany Lion 3001 ,rv.2006 Diskove botky. Pocitovač Mame dopravu
Secí stroj na zeleninu
Prodám secí stroj na zeleninu Podtlakový secí stroj pro výsev malých semen zn. Stanhay - čtyři sekce Botky dvouřádek + třířádek Secí kotouče pro mrkev,petržel. Cena dohodou.