inzerce, prodej, prodám, bazar

Sečení a údržby zahrad

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Dobrý den.

Nabízíme sečení zahrad a pozemků zahradním traktůrkem, křovinořezem nebo pojezdovou sekačkou. Cena dle velikosti pozemku a hustoty vegetace.

Dále nabízíme údržby zahrad a různé zahradnické práce. Například stříhání a tvarování živých plotů a okrasných keřů, prostříhávání a údržba ovocných stromů, práce s motorovou pilou, odstranění pařezů, drobné úpravy terénu pomocí bagru atd.

Po domluvě je možnost i odvozu zahradního odpadu.

Sečení velkoplošných pozemků cena za metr. Sazba za ostatní zahradnické práce se odvíjí podle náročnosti práce.
Sečení a údržby zahrad
Podobné inzeráty
Realizace zahrad a zahradních prvků, údržby zahrad
Dobrý den, nabízíme komplexní služby kolem Vašeho domu. Zabýváme se realizacemi zahrad, i jednotlivými zahradními prvky jako jsou například - zámkové dlažby, zpevněné plochy, zděné a dřevěné terasy - okrasné zídky, zpevnění svahů, schody, práce s kamenem - stavební a zednické práce - dřevěné prvky, vyvýšené záhony, lavičky, posezení, ohniště, pergoly, houpačky, pískoviště atd. -oplocení pozemků, ploty, opravy a stavby zděných i klasických -vodní prvky, jezírka, potůčky -údržby zahrad, střih živých plotů, sečení trávníku vč. zanedbaných ploch, mokřadů -zemní práce, terénní úpravy, přípojky atd. Disponujeme vlastní technikou, -minibagr bez přesahu zádě s naklápěcí hlavou a širokým příslušenstvím -vibrační desky, dumper -velký sklápěcí vlek -rotační laser a mnoho dalšího Rádi realizujeme Váš projekt, či představu a pokusíme se najít to nejlepší řešení právě pro Vás. Zahrada nás baví. Zakládáme si na lidském přístupu a individuálním řešením ke spokojenosti každého zákazníka. Kontakt: Info@
Zahrady Hrach
Kompletní Údržba Zahrad, sportovních areálů, firemních areálů.... Sekání velkých ploch zahradním traktorem. Živé ploty, prořezávky ovocných stromů, čištění zahrad, úklid zahrad, mulčování trávy Altány, Pergoly,, dřevník, kůlna, Zahradní domky, Zámkové dlažby, Obrubníky atd. Dřevo do Zahrady Ceník na vyžádání zašlu na email a nebo přijedu osobně. Provádím posezonní servis zahradní techniky přímo u vás doma. Údržba Zahrad Údržba Zeleně Údržba Areálů Sekání trávy Servis Zahradní Techniky
Zahradník opava
Nabízíme veškeré služby spojené s vaší zahradou. Tzn. Realizace okrasných zahrad, údržby zahrad, řez živých plotů a stromů, založení trávníku výsevem nebo položením travních koberců, prodej okrasných i soliterních stromů. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na níže uvedený email nebo tel. číslo. odkaz na náš web:
Celoroční údržba zahrad
Nabízíme kompletní celoroční údržbu zahrad. Zakládání nových zahrad. Včetně prací okolo a uvnitř domů, chat a chalup. Prořezávání a kácení stromů. Stříhání živých plotů. Vyklízení nemovitostí. Vysokotlakové čištění zámkové dlažby, střech atd. Berounsko, Kladensko, Praha a okolí.
Sekání trávy,Zakládání trávníků, Mulčování,Údržba zeleně
Nabídka služeb v oboru zahradnictví a údržby vegetačních ploch Poskytované služby: Sekání travnatých ploch, údržba zahrad, kácení náletových křovin a stromů, rekultivace parcel, zakládání trávníků, mulčování neudržovaných ploch. Cena sekání trávníku na rovném terénu, bez překážek od 1,2 kč / m2. Cena ostatních služeb dle individuální cenové nabídky zpracované na konkrétní případ. Sečení,mulčování,zakládaní trávníků
Údržba zahrad
Nabízíme pravidelnou údržbu zahrad, sečení trávy a kompletní servis o váš trávník, ořezání větví ,kácení menších stromů ,sestřih živého plotu, úklid listí a další dle domluvy. Možnost zemních a výkopových prací vč. minibagru. Neváhejte napsat poptávku s fotem zahrady na email.