inzerce, prodej, prodám, bazar

Schody na míru z pohledového betonu

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Hledáte idealní nové betonové schody? nebo chcete rekonstrukci stávajícího schodiště? neváhejte se na nás obrátit s dotazem. Vyrobíme betonové schody dle vašeho přání a požadavku. Vhodné pro novostavby i stávající objekty. Konzultace a cenová nabídka zdarma.
Schody na míru z pohledového betonu
Podobné inzeráty
Jádrové vrtání, řezání betonu, železobetonu stěnovou pilou
Specializujeme se na jádrové vrtání a řezání betonu. Vrtáme do cihly, kamene, betonu, železobetonu až do průměru 602mm. Vyřešíme vám přesné prostupy např. pro odpadové potrubí, rekuperaci vzduchu, digestoře, kabeláž, zkoušky pevnosti vrtaného materiálu, zabezpečovací techniku. Řezání betonu stěnovou pilou diamantovými kotouči až do hloubky 700mm - otvory do stěn, podlah a dalších betonových konstrukcí. Vyřežeme přesné otvory např. pro dveře, okna, vrata. Řežeme a vrtáme horizontálně, vertikálně.
Stavby z betonu
Základové desky, opěrné zdi, ploty.. - Betonu rozumíme Provádíme veškeré realizace staveb z betonu. Rychlá výstavba, odbornost, profesionalita, tradice 20 let. tel. č.: email: spodnistavby@
jádrové vrtání, řezání betonu, panelu a zdiva, bourací práce
Nadízíme služby v oblasti vrtání a řezání otvorů v betonu diamantovou technikou. Vrtáme prostupy a řežeme otvory v betonu, železobetonu, panelu, cihle, kameni a jiném zdivu. Vrty provádíme bez vibrací, s možností odsávání chladící kapaliny. Průměry otvorů jsou 20 - 600mm. Vrtat je možné pod úhlem 0 - 90 stupňů. Výřezy provádíme stěnovou nebo ruční elektrickou pilou s diamantovým kotoučem a prořezem až 53cm. Samozřejmostí je úklid stavby, odvoz a likvidace odpadu. Realizace ve mestech Ostrava, Karvina, Frydek Mistek, Novy Jicin, Opava a další Dále provádíme demoliční práce. více info na: email: rezani-vrtani@ Nacenění zakázky přímo na místě ZDARMA
Čerpání betonu, putzmeister, doprava betonu, anhydrit
Nabízíme službu se stacionární pumpou na betonové směsi putzmeister P718D s velkým dosahem. Čerpání betonu, betonové potěry a podlahy, anhydrit v okolí Ústeckého kraje.
Skříně, kuchyně, dveře, vrata, schody, okna, svařovaní
NABÍZÍE NA MÍRU: Skříně, kuchyně, dveře, vrata, schody, okna, zábradlí, kostelní lavic, altány, pergoly, dřevěné mosty a různé dřevěné doplňky. DÁLE NABÍZÍME: • Montáže plovoucích podlah. • Broušení podlah - parkety, prkna. • Soustružení dřeva i kovu. • Pilařská výroba. • Zámečnictví - svařovaní.
Betonova stěrka
nabizíme realizace cementových stěrek-imitace betonu dle vašich požadavků. materiál na cementové bázi, nejvernější vykreslení barvy reálného betonu. Možnost realizace fasád, obývací stěny, ložnice, krbu. Cenová nabídka zdarma.