inzerce, prodej, prodám, bazar

Schlüter - Kerdi rohy, páska Kerdi Keba, lepidlo KERDI-COL

Kategorie: Stavební materiál

Prodám:
5 ks rohů Schlüter - Kerdi vnitřních (449 Kč/ks) a 5 ks rohů vnějších (495 Kč/ks); 2 ks přířezů pro vytvoření vnejších rohů a 2 ks pro vytvoření vnitřních rohů (590 Kč/ks). Izolační páska Kerdi Keba 125 mm - 15,25m za 900 Kč (59 Kč/bm). Zbytek lepidla SCHLÜTER-KERDI-COLL-L (disperze 1,048kg, prášek 1,271kg) za 490 Kč.
Schlüter - Kerdi rohy, páska Kerdi Keba, lepidlo KERDI-COL
Podobné inzeráty
Separační folie Schlüter Ditra 25 pro problematické povrchy
Schlüter-DITRA 25 je polyetylénový pás s rybinovitě tvarovanými čtvercovými výlisky. Tkanina, nakašírovaná na rubové straně, slouží pro přilepení rohože k podkladu lepidlem na obklady a dlažbu. DITRA 25 slouží v těsném spojení s dlažbou a obklady jako izolace, vrstva pro vyrovnávání tlaku vodní páry z podkladu a separační vrstva pro kritické podklady. Schlüter-DITRA 25 se uloží celou plochou, na které je tkanina, do tenké vrstvy lepidla a přitlačením se mechanicky ukotví. Je nutno dodržet otevřenou dobu lepidla. Dlažba nebo obklad se pokládá do tenkého lože lepidla přímo na izolaci DITRA při dodržování platných pravidel. - chrání podklady citlivé na vlhkost - přenášení zatížení přímo do podkladu - vyrovnávání tlaku páry při zbytkové vlhkosti podkladu - separace neutralizuje změnu tvaru - rovnoměrné rozvedení tepla připojenými vzduchovými kanálky Prodám zbytek cca 2,7 m2. Původní cena 350 Kč/m2. Nyní prodám za 185 Kč/m2, tzn. 499 Kč za vše.
Disperzní lepidlo Rakoll ECO 3
Prodám disperzní lepidlo Rakoll ECO 3 bal. po 6 kg (6 ks.) profesionální lepidlo pro truhláře, možnosti slepení OSB desek na podlahy, cetris desek atd. (pro neprofesionále " Herkules ") hustější konzistence, určeno pro rakouský trh. Cena za balení. Možnost zaslat, platí do smazání. Popis produktu Disperzní lepidlo Rakoll ECO 3 - 6 kg Vlastnosti lepidla: #RAKOLL®-ECO 3 je PVAc lepidlo s dobrou vodoodolností, které při jednosložkovém zpracování splňuje požadavky skupiny D3 dle DIN EN CZ 204/205. #RAKOLL®-ECO 3 vytvrzuje velmi rychle. #Lisování za tepla umožňuje velmi krátké časy. #Lepené spáry se vyznačují dobrou tepelnou odolností. #Při opracovávání lepené spáry šetří nástroje. #Zatřídění dle DIN EN CZ 204 / 205 jednosložkově. Příklady klimatických podmínek a oblasti použití D3: #Vnitřní prostory s častým výskytem odtékající vody nebo zkondenzované vody / nebo dlouhodobé působení vyšší vzdušné vlhkosti. #Venkovní oblast: chránit před působení povětrnostních podmínek. Příklady klimatických podmínek a oblasti použití D4: #Vnitřní prostory s častým silným působením odtékající vody nebo zkondenzované vody. #Venkovní oblast odolává povětrnostním podmínkám, avšak s dostatečnou povrchovou úpravou plošné lepení dekoračních folií. #vysokofrekvenční lepení, #stacionární olepování hran z dýhy, laminátu a masivních dřevěných lišt, #plošné lepení HPL/CPL v taktovém lisu, #korpusové a montážní lepení, #lepení spárovky, laťovky a bloků z měkkého i tvrdého dřeva. Mísící poměr: 100 hmotnostních dílů RAKOLL®-ECO 3 s 5 hmotnostními díly RAKOLL®-GXL-3 Härter #Lepidlo a Härter vzájemně důkladně promíchat. Hrncový čas: #Cca 24 hod. při normální teplotě. #Při teplotě nad 25°C se hrncový čas zkracuje. Příprava dřeva: #Díly musí být čisté, bez prachu a mastnoty. #Nepřesnosti (tolerance) v sestavení dílů prodlužují lisovací čas a snižují pevnost. #Opracování dřev by mělo být provedeno krátce před lepením. Nános lepidla: RAKOLL®-ECO 3 se obvykle nanáší jednostranně, při požadavku na vyšší vodoodolnost také oboustranně, nanášecím zařízením, válečkem, štětcem nebo jiným zařízením v tenké, rovnoměrné vrstvě. Lisování: #Lepené díly spojíme v průběhu otevřeného času a lisujeme tak dlouho, dokud není dosaženo dostatečné počáteční pevnosti. #Lisovací tlak by měl být tak velký, aby se lepená spára v celé délce uzavřela. #Počáteční pevnost lepené spáry potřebná k dalšímu zpracování se dosáhne v závislosti na druhu materiálu a druhu spoje za krátký čas. #Vyšší odolnost lepené spáry vůči vodě se tvoří pomaleji a dosáhne se cca až po 7 dnech po slepení. Barvení dřeva: #S ohledem na rozdílné složení jednotlivých látek ve dřevě, v závislosti na oblasti růstu může dojít v jednotlivých případech k zabarvení spoje, např. u buku, třešni apod. #Vedle toho může kov ve spojení s kyselinami ve dřevě způsobit barevné změny, zvláště u dubu. #Doporučujeme provést vlastní zkoušky. Vhodnost skladovacích nádob, vedení a nanášecích zařízení: #Skladovací tanky, vedení a nádoby z kovu, pozin
Prodám ukončovací, rohové „L“ lišty Schlüter JOLLY  SCHLÜTER
pro vnější rohy obkladů nebo ukončení soklu, vše v provedení hliník eloxovaný leskle chromem. Vše nové, nepoužité, bez poškození. 3ks A100ACG, výška 10 mm, délka 2,5 m, původní cena 1006 Kč/ks, nyní 700 Kč/ks 3ks A100ACG, výška 10 mm, délka 3,0 m, původní cena 1439 Kč/ks, nyní 1000 Kč/ks 3ks A125ACG, výška 12,5 mm, délka 2,5 m, původní cena 1021 Kč/ks, nyní 700 Kč/ks Při odběru všech lišt je cena 6 500 Kč.
TL55 lišty, lepidlo, oboustranná páska, odlamovací nůž
Zbylo mi pár věcí po položení koberce: TL55 lišty (nejdelší 250 cm, dále 140 cm, 137 cm atd. až nejkratší kousek má 15 cm - na obrázku nejsou ty dvě nejdelší), lepidlo k lepení lišt (skoro celá tuba), oboustranná lepící páska na koberec (celá role 10m), odlamovací nůž na řezání koberce. Cenu prosím nabídněte. Jenom ta páska stojí 150 Kč ... Jedině osobní předání v Roztokách nebo Praze 6, případně blízkém okolí po dohodě.
Schlüter DITRA izolační pás 25 - šířka 1 m
Prodám izolační pás Schlüter DITRA 25 - šířka 1 m v délce 612cm za 1750 Kč (cca 286 Kč/bm).
Schluter ditra kročejová izolace
Schluter ditra kročejová izolace 30m 9000 Kč .Nutné si zajistit odvoz. Osobní odběr Milovice. Volejte 546 693 po 17h nebo pište sms kdykoliv, ozvu se.