inzerce, prodej, prodám, bazar

schleich

Kategorie: Ostatní

pište SMS

1.schleich 250 Kč
2.schleich 200 Kč
3. schleich 180 Kč
schleich
Podobné inzeráty
Schleich koníci
Prodávám Schleich koníky. Flekatý poník 300 kč Hnědý kůň se zapletenými copy 350 kč 2x Andaluský kůň 350 kč Fríský kůň 350 kč Fríský kůň s elfkou 400 kč Koník plavák 350 kč 2x hříbátka 150 kč Doufám že se jim bude u nových majitelů líbit. Jde smluvit sleva pří nákupu více koníku Pokud budete mít zájem pište na anezka.mrzenova@
Schleich EXLUSIVE dinosaur SCENARY PACK 41354
Dobrý den, prodávám zcela nový, nepoužitý sběratelský exclusive schleich dinosaur scenary pack, který je už dávno stažen z prodeje. Stav 10/10, všechno původní. V Česku jich moc není, a např.na eBay najdeme pouze 2 za opravdu vysokou cenu (pokud chcete vidět ještě jiné úhly setu, stačí napsat, a ráda vám vše nafotím). Pokud máte zájem, pište SMS, email nebo volejte na moje telefonní číslo. Snad udělá radost dalšímu sběrateli :)! J. C.
schleich vererinární vůz
Prodám veterinární vůz zn. Schleich. Sada obsahuje: veterinární vůz židličku stůl rentgen nástupní rampu světle modrou ohlávku pro hříbě fialový obvaz na nohu počítač zelená jablka lékárnička s injekcí tabule s nálepkami na obou stranách 2x stetoskop postavička veterinářky Vše je ve výborném stavu bez závad. Pošlu přes zásilkovnu za poplatek 60 Kč.
Schleich koně
Ahoj mám tu pro vás Schleich koně na prodej v dobrém stavu. Odpovídám pouze na SMS. Ceny jsou napsané na fotce
Schleich Koně
Prodám schleich koně v dobrém stavu 150,- za kus
Schleich. Stáj, auto s přívěsem, postavy, doplňky, koně
Prosím nepište mi názvy koní pokud nějakého chcete pošlete mi prosím email neno na WhatsAppu označené koně a ja se vám podívám zda je mám. Nebráním se při větším odběru smlouvat o ceně.