inzerce, prodej, prodám, bazar

SBĚRAČ KAMENŮ ELHO SCORPIO 550

Kategorie: Zemědělská technika

DEMO stroj. Moderní sběrač kamenů Elho Scorpio 550 s pracovním záběrem 5,5 m, určený ke sběru kamenů o průměru 30-400 mm. S patentovaným hydraulickým pohonem všech rotorů s možností snadné reverzace. Důmyslný prosévací rošt s výměnnými pruty, odolný proti ucpávání. Automatická regulace hloubky a jištění proti přetížení. Robustní konstrukce stroje s tandemovou nápravou a vzduchovými brzdami v základním vybavení. Pracovní záběr: 5,5 m; Hmotnost: 6800 kg; Velikost sbíraných kamenů: 30–400 mm; Kapacita zásobníku kamenů: 1,5 - 2,0 m3; Vyklápěcí výška zásobníku: 2,7 m.

Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
SBĚRAČ KAMENŮ ELHO SCORPIO 550
Podobné inzeráty
PROVZDUŠŇOVAČ ŘÁDKŮ ELHO TR 300
Stroj ELHO TR 300 lze použít k obracení, rozhazování a přemísťování řádků slámy, sena a senáže. ELHO TR se vyznačuje rotorem s velkým průměrem a dvojitými prsty, které jsou jištěny lanky. Výsledkem práce obraceče TR s velkým průměrem rotoru je načechraný a čistý řádek, který rychle prosychá. Více než 15 000 spokojených uživatelů TR se nemohlo mýlit, přidejte se k nim i Vy! Cena bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
MULČOVAČ ELHO SIDECHOPPER 420 PRO
Mulčovač Elho SideChopper 420 PRO, 2022. Efektivní mulčovač pro profesionální použití, který si hravě poradí s keři i silnými náletovými dřevinami. Vhodný k mulčování okrajů silnic, pozemků ležících ladem, pastvin a mulčování podél polních a lesních cest. Velký stranový dosah 4,2 m, navržen ve Finsku do kamenitého prostředí, standardně s hydraulickým jištěním, odolná mulčovací jednotka a boční posun, velký rotor a odolná kladívka se šrouby o průměru 20 mm. Uvedená cena bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
STAVĚČ BALÍKŮ ELHO
Stavěč balíků na baličku Elho Proliner 1500. Možno upravit i na jiné baličky. Poslední kus za výprodejovou cenu. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
DRŽÁK REZERVNÍCH CÍVEK ELHO
Držák rezervních cívek fólie na baličku Elho. Poslední kus za výprodejovou cenu. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
ČELNÍ STŘEDOVÝ SHRNOVAČ ELHO V-TWIN 600
Čelně nesený středový shrnovač s pracovnám záběrem 6 metrů. ELHO V-Twin 600 vpředu v kombinaci s lisem, kombinací lisu s baličkou nebo sběracím vozem vzadu za traktorem podstatně zvyšuje efektivitu sklizně píce. Uvedená cena je bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
MULČOVAČ ELHO TORNADO 560
Vzadu nesený řetězový mulčovač Elho Tornado 560 se dvěma robustními 13 mm řetězy, mulčovací hlava je vybavena ocelovým diskem, fungujícím jako setrvačníkové kolo pro vyrovnávání otáček řetězové hlavy a pomáhajícím držet řetězy v pracovní poloze; hydraulické protinárazové jištění; hydraulické naklápění mulčovací hlavy, hydraulické ovládání přední klapky s ochrannými řetězy. Pracovní záběr mulčovací hlavy: 1,6 m. Stranový dosah od středu traktoru: 5,5 m. Cena bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .