inzerce, prodej, prodám, bazar

SAUER 303

Kategorie: Ostatní

prodám automat SAUER 303 ráže 7x64, zásobníky 2+1,5+1, Luxus dřevo kořenice tř.5. Zbraň pro náročnější uživatele. Pořizovací cena 175tis.
SAUER 303
Podobné inzeráty
SIG SAUER MPX 4,5MM
POPIS PRODUKTU Vzduchová puška na diabolky a velkou CO2 bombičku. Jedná se o model výrobce Sig Sauer. Jelikož tato firma patří mezi velmi oblíbené výrobce ostrých zbraní, tak přišla na trh s novinkou v podobě vzduchovky na diabolky, tudíž si může i znalý člověk bez zbrojního pasu vychutnat střelbu z klasického Sig Saueru. 

Velmi netradiční puška v tomto odvětví, a to díky celokovovému tělu, které je opravdu bytelnou dominantou této zbraně. Jak již bylo zmíněno jedná se o MPX na velkou 88g CO2 bombičku, která se vkládá do pažby zbraně. Demontáž je velice rychlá a jednoduchá, jelikož pažbička drží na pouze na pojistce, kterou je nutno zamáčknout. Na konci naleznete gumovou botku, která dobře padne do ramene. 

 Rukojeť pušky je vyrobena z polymeru. Lučík i spoušť je z kovu. Namáčknutí je velice příjemné, a opravdu připomína chod reálné zbraně. Manuální kovová pojistka je umístěná na levé straně a je v přesném dosahu palce při střelbě. Zásobník MPX je vyroben z polymeru. Sig Sauer, zde velmi netradičně pojal nabíjení diabolek, které se vkládájí do pásku a teprve poté vložíte do zásobníku. Samotná kapacita je 30 diabolek. 

Pro upevnění taktické svítilny vám poslouží dvě weaver lišty, které jsou umístěny stejně jako u originálu po stranách předpažbí. Samotná zbraň disponuje pevnými mířidly, které jsou taktéž z kovu, a tudíž velmi bytelná. Hledí je stranově nastavitelné, muška je výškově. Pokud však s puškou plánujete přesnější střelbu, tak vás jistě potěší klasická 22mm lišta pro uchycení puškohledu. 

 Na MPX najdete také oka pro uchycení popruhu. 

 Praktická zkušenost: Velmi zajímavá puška, která je určitě v top zpracováni. Jelikož nabíjení vzduchových zbraní je nudnější část této záliby, tak zde musíme pochválít netradiční zásobník, který naopak při nabíjení velice baví a těší. Hledí s muškou je možno sklopit, a tudíž je uchycení puškohledu na nižší montáži bez problému
#303 Boogie Náprava Zadná  John Deere Timberjack
Predám Boogie Nápravu Zadnú HSM Číslo dielu #303 Údaje na štítku: NAF IG 29 2 85 09/11 Cena: 10 000 EUR Kontakt: +421 910 276 076 John Deere, Timberjack, Harvestor, Harvester, Vývozka, Vyvážačka, Vyvážečka, výkyvná náprava, kyvní náprava, výkyvní náprava
Biolampa
Prodám Biolampu Biostimul BS 303 , nová cca 16000 Biolampa Biostimul BS 303 má klinicky prokázaný protizánětlivý, analgetický (působí proti bolesti) i biostimulační účinek. Biostimul využívá k léčebným i preventivním účelům moderní metodu progresivní fototerapie FOTONYX , jedná se o český výrobek.
BROKOVNICE SAUER & SOHN
Známá německá broková dvojka v ráži 16/70, rok ověření 1959, hlavně 72 cm, vývrt lesklý bez chyby, uzamčení pevné bez vůlí, velmi zachovalý stav, kategorie C. Po dohodě možnost dopravy. Prohlédněte si i další moje nabídky.
Glock G17L,ráže 9 mm Luger,Gen 3
Nová pistole Glock 17L- výroba ukoncena- hlaven 150 mm!!!Zakoupena 27.2.2023,Gen 3- nezprznena výměnnými hřbety rukojeti.Vystřeleno 58 ks továrních nábojů různých výrobců,hmotnosti střel a výkonu a jak je vidět na terči při střelbě na 25 m s mojí střeleckou chybou zásahy i z této 150 mm hlavně kdy je výkon nekterych nábojů přes 600J se zásahy na terči nikterak neodlišují. Pistole Glock je dle mého názoru ta nejgenialnejsi konstrukce pistole,ale její nízká hmotnost a velikost a úhel rukojeti mě v mých větších rukou nesedi.Vracim se k P229S.V ceně je originál 2x zasobnik+ zásobník na 33 nábojů + 200 nábojů.Mozne nabídnout protihodnotou pistoli Sig Sauer P229S.