inzerce, prodej, prodám, bazar

Šatní ramínka na oblečení

Kategorie: Doplňky

Prodávám ramínka, mám jich asi něco kolem 350ks. Ramínka jsou určeny pro běžné oblečení, do obchodů apod. Na koncích jsou s protiskluzovou úpravou,aby oblečení nepadalo z ramínek. Cena uvedena za 1 ks.
Šatní ramínka na oblečení
Podobné inzeráty
HJALPA šatní tyč ikea 60 x 40 cm nová
Prodáme novou šatní tyč HJÄLPA z IKEA, výr. číslo 803.312.04. Originál zabalená, bílá barva. Rozměr 40x60 cm. Osobní převzetí Praha 6 nedaleko Bořislavky. Zásilkovna +90,- nebo vlastní kód. šatní tyč, tyč na ramínka, ramínková tyč, tyč do skříně
UŠETŘI MÍSTO VE SKŘÍNI .
VĚŠÁK NA RAMÍNKA TRIPLES CLOSET SPACE, který dokáže za pár minut ztrojnásobit prostor a díky němu nebudete vyhazovat peníze za nákup nových skříní. Tento revoluční držák na ramínka oceňují zejména majitelé malých bytů, ideální též do dětských pokojů neb pro studenty. Oblečení se navěsí a nakonec se pověsí na tyč jen za levý háček a oblečení zůstane naskládané svisle na sobě viz 1. obrázek foto dole. PC 199 Kč , nyní , 100 Kč ať ještě někomu poslouží, sešlo se mi vícekrát.
Závěsný úložný díl IKEA Kajsa s 11ti přihrádkami NOVÝ
Závěsný úložný díl na tyčku s 11ti přihrádkami, vzorováno ikea 401.556.60 Kajsa. Nové a nerozbalené. Extra šatní skříň s policemi a bočními kapsami, kterou můžete pověsit na šatní tyč nebo na volně stojící šatní stojan. V 124cm x h 33.5cm x š 34cm 35*35*120cm. Lze doplnit supliky ze stejné série (Nějaké mám a lze se případně domluvit). Osobní předání Olomouc, ulice Sukova. Někdy jedu do Rožnova pod Radhoštěm, Brna u Vaňkovky. Lze předat i po cestě. Platba hotově nebo okamžitým převodem na účet při předání. Zásilkovna +79Kč. Platba předem na účet. Inzerát platí do smazání
IKEA SKUBB - závěsné úložné díly na oblečení - 2ks
Prodám dva použité závěsné úložné díly na oblečení. IKEA SKUBB. Bez vad. Dají se zavěsit kamkoliv na tyč, ideálně do šatní nebo někam jinam :) Zelený - 6 boxů - vhodné na ponožky, spodní prádlo a menší věci Světle modrý/tyrkysový - 6 boxů vhodné na jakékoliv oblečení. Unese toho opravdu hodně :) Cena za jeden box je 199 Kč. V případě odběru obou kusů cena 300 Kč. ► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty. ► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně. ► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou za 70 Kč na výdejní místo při platbě předem. Za 90 Kč na dobírku (platba 90 Kč dopředu na účet).
Šatní stojan MULIG z IKEA
Prodám tento věšák na oblečení: Používaný tři měsíce, nyní v rozebraném stavu. Nejlépe osobní předání na Praze 9.
Retro ramínka 3 ks
Retro ramínka