inzerce, prodej, prodám, bazar

šátek / nákrčník - multifunkční

Kategorie: Vše ostatní

Vyprodávám sklady, cena jen za nákupku. Příjemný materiál. Vhodný na krk, pod helmu,je velmi pružný.
Vyzvednutí možno Praha 13 nebo Světlá nad Sázavou nebo lze i poštou/ zásilkovnou.
šátek / nákrčník - multifunkční
Podobné inzeráty
SENSOR TUBE šátek více druhů multifunkční, nový, 190 kus
Nabízím vám nové nepoužité multifunkční šátky značky Sensor vyrobeny z rychleschnoucího polyesteru. Šátek lze složit jako čepici, klasický šátek na krk, potítko na ruku a podobně. Šátek je ideální pod přilbu na kolo, lyže, nebo jako účinná ochrana před sluncem při Vaších vysokohorských túrách. Šatek Sensor se brzy stane nezbytným doplňkem při Vašich sportovních aktivitách. Původní cena 395 Kč, nyní 190 Kč za kus + poštovné při zaslání. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
Thermo Cape elektricky vyhřívaný nákrčník
Pohodlný a příjemný, vyhřívaný nákrčník s výdrží baterie až 5 hodin. 3 nastavitelné teplotní režimy. Elektricky vyhřívaný nákrčník Thermo Cape má tři různé teplotní úrovně (34, 39 a 44°C), ze kterých lze vybrat. V závislosti na tepelné úrovni vydrží baterie až 5 hodin. Thermo Cape je vyrobený z velmi měkké fleecové tkaniny, která zaručuje příjemné a pohodlné nošení. Je možné ho chemicky čistit. Parametry hmotnost: 420 g napájení: 2700 mAh; 3,7 V doba dobití baterie: 6 - 8 hodin Doprava - dobírka - PPL v ceně 200 Kč.
Plátový nákrčník (Historický šerm)
Prodám tento plátový nákrčník, vhodný na historický šerm. Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Šátek na břišní tanec 1
Modrý šátek s ozdobami 120x80x80 cm
Modrý šátek na břišní tanec 2
Šátek s ozdobami 130x80x80 cm
Multifunkční šátky
Multifunkční šátky, některé ještě originál zabalené. Cena za 1 kus.