inzerce, prodej, prodám, bazar

Šasí výčepní zařízení Lindr 25/K

Kategorie: Ostatní

Prodám vrchní šasí výčepního zařízení Lindr 25/K (rozměry [mm]: š - 167; v - 326; h - 281 ).
Na šasí jsou škrábance způsobené běžným používáním, převozem.
Šasí výčepní zařízení Lindr 25/K
Podobné inzeráty
pivní chlazení, výčepní zařízení, pípa, narážecí hlavy
Prodám kompletní výčepní zařízení. Deska stolu má rozměry 80x60, narážecí hlav mám více, tak je možné nakombinovat dle požadavku. Chlazení Sinop v výkonem 100 litrů za hodinu, odkapová miska má rozměry 42x20cm. Možnost prodat i jednotlivě. Stůl 5500,- pivní chlazení 6500,- výčepní stojan 4500,- odkapová miska 600,- narážecí hlava 450,-/kus. Mám i jiné věci z výčepní technologie. Podívejte se na mé ostatní inzeráty, nebo mě kontaktujte na tel., email, whatsapp
Nové chlazení Lindr KONTAKT 70/K Green Line
Prodám nové chlazení Lindr KONTAKT 70/K Green Line, součástí je vestavěný vzduchový kompresor. Více info zde:
Chlazení Lindr Pygmy 25K Exclusive
!!!POUZE OSOBNÍ ODBĚR!!! použité, stáří cca 2 roky, jako nové Chladící výkon je 20-25 l/hod. (40-50 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny). Včetně vestavěného vzduchového kompresoru, madlo vhodné k transportu je zasouvací, podsvícený přední panel. Perfektní stav Více info zde:
Lindr pygmy exclusive
Prodám výčepní zařízení lindr pygmy exclusive dvoupákový model s podsvícením(ccca 10 sudů).Součástí pivní kohout lukr baroko na točení šnytového typu piva(3x použitý).Možno i s 2ks naražečů s hadicemi a proplachovým adaptérem za příplatek 2000,-kč.Cena tedy uvedena bez komponentů.Bez kohoutu baroko za 13500,-kč.
Výčepní zařízení Lindr Pygmy Exclusive dvoupákový model
Nové výčepní zařízení včetně narážecí hlavy bajonet + plochý včetně hadice záruka ještě 16 měsíců
Výčepní zařízení
Prodám výčepní zařízení Lindr pygmy 40 bez kompresoru. Koupil jsem ho již jako nefunkční ale neopravoval jsem ho. Koupil jsem ho za 5000Kč. Měl by někdo zájem? Funkčnost neznámá, prodávám ho na opravu nebo na náhradní díly. Bez záruky. Můžeme se domluvit i na poslání. Prosím kontaktovat skrze formulář.