inzerce, prodej, prodám, bazar

Samozavazovaci spirálové tkaničky pro děti nové khaki uni

Kategorie: Boty

Nové, nikdy nepoužité.
Ocení nejen děti :)
Samozatahovaci, bez zavazování.
Délka 13 - 80 cm
Poštovné 30 Kč jako obyc dopis nebo 65 Kč doporučené psaní.

Běžná cena na internetu je 99 Kč.

Oficiální popis distributora :

Líbí se Vám lehce extravagantní styl, který upoutá pozornost? Spirálové tkaničky předčí Vaše očekávání. Tento výrazný prvek vyladí Váš outfit do posledního detailu. Velkou předností spirálových tkaniček je jejich elasticita. Díky tomu lze boty zouvat a obouvat, aniž byste je museli zavazovat. Zároveň se můžete spolehnout, že chůze v takto zavázané obuvi bude jistá a pohodlná, protože tyto tkaničky boty na Vašem chodidle spolehlivě udrží.
Spirálové tkaničky jsou svým rozměrem vhodné pro boty s 3 až 5 páry dírek. Pro kotníčkovou obuv doporučujeme pořídit si 2 páry tkaniček. Udělejte si radost novými tkaničkami do bot a zkuste experimentovat s různými barevnými kombinacemi.
 Balení obsahuje 2 ks tkaniček (jeden pár)
Ubiverzalni velikost
Samozavazovaci spirálové tkaničky pro děti nové khaki uni
Podobné inzeráty
dvakrát tkaničky do obuvi
Tkaničky ozn T nejlépe se hodí do pevné turistické obuvi. Mají vroubkovanou texturu která brání rozvázání. Pořizovací cena byla 99 Kč. Prodávám za 60 Kč. délka 160 cm Tkaničky ozn S nejlépe se hodí do sportovní nebo outdoorové obuvi na hrubší podrážce. Jedna koncovka prasklá. Lze opravit novou koncovkou na tkaničky kterou lze zakoupit v galanterii (textilní, kovové). Pořizovací cena byla 129 Kč. Prodávám za 50 Kč. délka 110 cm Tkaničky jsou v zachovalém stavu. Při odběru obou cena 90 Kč. Buď osobní odběr v Praze, nebo zašlu přes českou poštu v bublinkové obálce jako obyčejný dopis na adresu. Při koupi více zboží z mé nabídky zašlu jako balík na poštu. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Dámské boty Lacoste
Prodám kožené dámské boty Lacoste Lerond 119. V bílé barvě s decentními stříbrnými prvky. Boty mají samozavazovací pružné tkaničky. Velikost 40. Délka stélky 26,5cm. Měla jsem je tak 2x na sobě (měla jsem uvnitř vložku) . Jsou mi velké. Boty NEMAJÍ krabici! V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat pomocí inzerátu.
Stahovací tkaničky, gumičky do bot univerzální - různé barvy
Tkaničky jsou nové. Různé barvy viz foto. Stahovací gumičky do bot. Pro rychlé obouvání bez zavazování. Nastavitelná velikost. Celková délka tkaniček je 1m, lze tedy použít i na vyšší boty na dětské i dospělé. Cena uvedena za 1 pár (tkaničky do dvou bot + stahováky). Uveďte do zprávy jakou barvu chcete. Zásilkovna nebo pošta +70Kč
Tkaničky do bot
Prodám tkaničky do bot se zámky, barvy viz fotografie. Různé možnosti úvazů. Cena 30 Kč / kus a nebo 100 Kč za vše. 1 sada = 2 tkaničky + 2 zámky
NOVE khaki tenisky s mašlí
NOVE khaki tenisky s mašlí khaki zelene lesklé tenisky s design mašlí Uplne nove, objednane ze zahranici a jsou mi malé. Takze opravdu nikdy nebyly použity. Velikost 39/40 délka stélky 26 cm,měřeno uvnitř boty. ( ja mam 40.5-41 tak proto jsou mi kratke )
Boty Vans (khaki)
Nové tenisky unisex Vans,barva khaki,velikost 42.Tkaničky se dají vyměnit ;)