inzerce, prodej, prodám, bazar

Samoopalovací pěna - St. Moriz Fast Tanning Mousse

Kategorie: Ostatní

Prodám NOVOU samoopalovací pěnu St. Moriz Fast Tanning Mousse. Objem 200 ml.

Popis produktu:

Tónovaná samoopalovací pěna pro rychlé opálení

Úžasné opálení už za 1 hodinu!

S tímto top sellerem dosáhnete skvělého opálení už za 1 hodinu.
Nádherně voňavá, super lehká pěna se snadno nanáší, okamžitě zbarvuje pokožku a vykouzlí bezchybné opálení v nejkratším možném čase.
Sama si můžete zvolit, jak intenzivní opálení chcete - nechte pěnu působit na těle 1 hodinu pro lehké opálení, 2 hodiny pro střední opálení nebo 3 hodiny pro intenzivní, tmavé opálení.

- obsahuje Aloe Vera a vitamin E
- tmavě zbarvená pěna okamžitě zbarvuje pokožku a usnadňuje aplikaci
- pěnu můžete nechat působit i přes noc pro extra tmavé opálení
- dlouhotrvající opálení bez šmouh
- rychle schnoucí
- profesionální, bezchybné opálení
- snadná aplikace
- vhodné pro všechny typy pleti
- dermatologicky testováno
- cruelty free a vegan friendly

Použití:
1. Udělejte si peeling pokožky a oholte se alespoň 24 hodin před aplikací samoopalovacího přípravku. Před aplikací naneste na suché a problematické partie (kolena, lokty, kotníky, prsty, zápěstí, nárty) hydratační krém bez obsahu oleje a nechte ho pořádně vstřebat.

2. Pro maximálně rovnoměrné opálení nanášejte přípravek pomocí aplikační rukavičky a krouživých pohybů. Začněte s aplikací na lýtkách a postupujte směrem vzhůru. Ujistěte se, že jste žádné místo nevynechala. Nakonec přejeďte již sušší rukavičkou hřbety dlaní, prsty a nárty.

3. Před oblečením nechte přípravek zaschnout (stačí minuta)

4. Nechte přípravek působit po dobu 4-6 hodin a po uplynutí této doby se osprchujte bez použití mýdla či šamponu – spláchnete tak obsažený bronzer a zůstane mezitím vytvořené samoopálení. Po dobu působení přípravku se vyhněte kontaktu s vodou, pocení a nenanášejte na pokožku žádné další produkty.

5. K prodloužení vašeho samoopálení hydratujte pokožku každý den pomocí tělového mléka a pravidelně provádějte peeling pokožky (každý zhruba 3 den po aplikaci)

Doporučujeme produkt uschovávat na chladném místě. Během horkých dnů ideálně v lednici.
Samoopalovací pěna - St. Moriz Fast Tanning Mousse
Podobné inzeráty
Samoopalovací pěna BALIBODY - Self Tan Mini Tanning Mousse
Dosáhněte bezchybného, ​​přirozeně vypadajícího opálení s tónovanou pěnou na umělé opálení. Vytvořeno s technologií barevného průvodce, aby bylo dosaženo dokonalého opálení pro váš tón pleti. Obohacený o výživné oleje a 100% přírodní DHA pro hladkou, hydratovanou a dokonale bronzovou pokožku.  Samoopalovací pěna snadno aplikovatelná, rychle schnoucí, nebarví oblečení, ani prádlo, nezanechává fleky, pruhy apod a je zcela přírodní bez žádného zápachu opálení, jak možná znáte z ostatních samoopalovacích krému. Toto video je průvodcem krok za krokem k dosažení nejdokonalejšího a dokonalého opálení: Pro lehké opálení smyjte po 1 hodině. Pro střední až tmavé opálení nechte působit až 4 hodiny. Pro nejhlubší opálení nechte 8 hodin před sprchováním. Výrobek je dovoz z Austrálie. PC 150$. A však v případě zájmu můžu zaslat Český návod. Obsah 200ml. Zasílám poštou, případně přes zasílkovnu. V případě dobírky požadují předem na účet uhrazenou cenu za dobírečné 119kč.
Výprodej závitových pěn a lepidel TYTAN, DEN BRAVEN
Výprodej skladových zásob závitových pěn a lepidel. 145 ks - TYTAN HAUSER PRO/750 ml - výplňová pěna pro zateplování, zvukové izolace, těsnění příček, vyšší expanze Původní cena 220,- Kč/ks - naše cena 105,- Kč/ks 23 ks - Den Braven GREEN LINE/750 ml - výplňová pěna pro zateplování, zvukové izolace, těsnění příček, vyšší expanze Původní cena 220,- Kč/ks - naše cena 110,- Kč/ks 12 ks - DB TURBO SPEED/750 ml (60 sekund) - lepidlo pro lepení obvodového a příčkového zdiva, parapetů, SDK, OSB desek, vhodná pro stavbu RD. Původní cena 351,- Kč/ks - naše cena 189,- Kč/ks 12 ks - Den Braven Multi Kleber RL/750 ml - lepidlo na polystyren, zdivo, cihly, beton, lehčený beton, SDK Původní cena 260,- Kč/ks - naše cena 149,- Kč/ks 12 ks - Den Braven Multi Kleber PROFI/750 ml - zdící pěna na zdění nosných i obvodových konstrukcí a příček Původní cena 290,- Kč/ks - naše cena 163,- Kč/ks 12 ks - DEN BRAVEN Smart Kleber/750 ml - lepidlo na lepení dřeva, kovu, kameniva, cihel Původní cena 240,- Kč/kus - naše cena 140,- Kč/kus 110 ks - TYTAN STYRO PRO/750 ml - lepidlo pro lepení EPS, XPS a MW. Jedná se o nejvyšší tzv. zlatou řadu lepidel. Původní cena 365,- Kč/ks - naše cena 140,- Kč/ks 19 ks - DEN BRAVEN Thermo Kleber/750 ml - lepidlo pro lepení EPS, XPS, modifikovaných asfalt. pásů. Původní cena 285,- Kč/ks - naše cena 150,- Kč/ks 12 ks - DEN BRAVEN Thermo Kleber/870 ml - lepidlo pro lepení EPS, XPS, modifikovaných asfalt. pásů. Původní cena 305,- Kč/ks - naše cena 160,- Kč/ks 12 ks - DEN BRAVEN Thermo Kleber WOOD/750 ml - nízkoexpanzní pěna pro lepení EPS, XPS, šedý EPS a minerální vaty na dřevo, OSB desky, cementové desky (jde o jediný výrobek, který toto umí) Původní cena 270,- Kč/ks - naše cena 150,- Kč/ks 12 ks - DEN BRAVEN Silver Line/750 ml - pěna pro lepení EPS, XPS, modifikovaných asfalt. pásů Původní cena 225,- Kč/ks - výprodejová cena 127,- Kč/ks 40 ks - TYTAN LOW EXPANSION/750 ml - nízkoexpanzní pěna pro montáž oken a dveří Původní cena 280,- Kč/ks - naše cena 170,- Kč/ks 45 ks - TYTAN GUN/750 ml - nízkoexpanzní pěna pro montáž oken a dveří Původní cena 270,- Kč/ks - naše cena 160,- Kč/ks 11 ks - TYTAN ANTRACIT zěsnící páska na střechy šíře 10cm 10 m/návin v balení Původní cena 550,- Kč/ks - výprodejová cena 100,- Kč/ks 24 ks - DEN BRAVEN 500 ml SL - čistič PU pěn - katalogová cena 170,- Kč/ks - výprodejová cena 99,- Kč/ks Samozřejmostí jsou ostatní produkty TYTAN PROFESIONÁL, DEN BRAVEN. Pravidelné doplňování skladových zásob Při odběru 36 ks závitových výrobků navíc čistič pistolí DEN BRAVEN SL v hodnotě 170,- Kč/ks za 1,- Kč. Doprava naše dodávková 11,- Kč/km Podívejte se na další naše velmi zajímavé inzeráty Uskladněno na Chomutovsku na adrese: Stavebniny Vrskmaň 79, 431 15 Vrskmaň. Kontakt email: ladzov@, telefon
Přírodní samoopalovací krém pro střední opálení INVISIBLE TA
Přírodní samoopalovací krém na tělo a obličej vám zajistí přirozené opálení bez škodlivých slunečních paprsků. Krém je vhodný pro střední až olivový typ pleti. Luxusní směs aloe vera, avokádového a makadamiového oleje, oleje z geránia a heřmánkového výtažku zajistí intenzivní, ale přirozeně vypadající opálení trvající 7-10 dní. Díky organickému složení vypadá pokožka zároveň zdravě a zářivě. Krém nebarví oblečení a nezanechává na pokožce nepříjemný zápach, jako klasické chemické samoopalováky. Obsah 150ml. Zasílám poštou či přes zasílkovnu (79,-) Na dobírku zasílám jen v případě úhrady dobírečného předem na účet (105,- platíte pak zásilku na odběrném místě, nebo 150kč - doručení na konkrétní adresu, za balíček zaplatíte kurýrovi)
Samoopalovací máslo ISLE OF PARADISE 200ml
Samoopalovací máslo Isle of Paradise s přepychově bohatou texturou vyživuje a rozzáří vaši pokožku. Hluboce zvlhčující receptura obsahuje koktejl mátového, eukalyptového a kokosového oleje, které zanechávají vaše tělo jemnější než dříve. Rychle se vstřebává a nezanechává žádné nežádoucí mastné zbytky. Zatímco hydratuje, máslo pracuje tak, aby vytvořilo přirozeně vypadající opálení, které je vysoce zpracovatelné, což vám umožní přizpůsobit svůj vzhled. Máslo je navíc smícháno s aktivními látkami korigujícími zelenou barvu, které pomáhají sjednotit tón u všech typů pleti se sklonem k zarudnutí. Vhodné pro vegany. Zasílám poštou či přes zasílkovnu (79,-) Na dobírku zasílám jen v případě uhrazení ceny dobírečného 105,- předem na účet.
REZERVACE Matrace do cestovní postýlky 60x120 G-MINI
Matrace do postýlky s paměťovou pěnou Paměťová pěna je moderní, technologicky vyspělý materiál, vyrobený z měkké visko-elastické pěny Paměťová pěna je umělý materiál, má však oproti přírodním materiálům mnoho výhod Otevřená, vzdušná struktura umožňuje odpařování vlhkosti a regulaci tepla Odolná, pružná struktura umožňuje dlouhodobé užívání bez ztráty kvality Je odolná vůči tlaku Je mimořádně pružná a podporuje správné držení těla Je odolná vůči prachovým roztočům a bakteriím Poskytuje tělu vhodnou oporu a přináší pocit nadlehčení Nevytváří tlak na exponovaná místa na těle, přizpůsobuje se jim Je velice lehká a snadno se s ní manipuluje Hustá paměťová pěna pro maximální podporu a pohodlí Díky možnosti rolování je matrace vhodná pro cestování Matraci lze použít jako stálou matraci do dětské postýlky, stejně jako matraci do postýlky cestovní Možnost prát v pračce Vnější potah: 100% bavlna / 100% polyester Výplň: 100% polyuretanová pěna Výška paměťové pěny: 2 cm Rozměr: 120×60 cm
Michelin MOUSSE
MOUSSE Michelin M02 Desert 140/80-18. Novy- nerozbaleno. 7.srpna 2023 Cena 2400,- + doprava.