inzerce, prodej, prodám, bazar

Samec králíka

Kategorie: Králíci

Prodám samce, kříženec belgického obra, stáří 5 měsíců.
Samec králíka
Podobné inzeráty
Hledám samici králíka
Hledám samici králíka nejlépe rasy Teddy Lvíček nebo podobného vzhledu. Za králíka dám nejvíc 300korun. Nejlépe společenský králík (přitulný) Nejlépe někde poblíž Karviné nebo Orlové. Volejte na číslo
Samice králíka – kříženec Burgundský a Kalifornský
Prodám samici králíka - váha 4,6 kg a stáří cca 12 měsíců. Otec Burgundský s rodokmenem králíka viz foto a matka Kalifornský králík bez rodokmene.
Samec králíka Čvm
Prodám samce králíka, rodiče činčila velká modrá, stáří 15 měsíců. Cena 700,-Ks. Velmi vitální. Zlín, .Kupujete to, co vidíte na obrázku.
Prodám králíka
Prodám králíka středního plemene (ms+bo+nk).Narozen 28.7.2022.Pohlaví samec.Jméno vhodný jako chovný králík. Matka a otec viz.foto. K odběru ihned.
Vídeňský modrý
Prodám dvě samice a jednoho samce Vídeňského modrého králíka. Samec s tetováním a samice bez. Samec 600Kč a samice 450Kč. Z důvodu rušení chovu.
Prodám mláďata zakrslého "beránka"
Prodám 7 mláďat králíka zakrslého "beránka" bohužel nám jich 6 z nich nesklopilo ouška. Je to zohlednené v ceně. Králíčci jsou 3-4 měsíce stáří. Mohu ukázat i rodiče. - divoce zbarvená - samice - černá modré oči - samice - světle hnědá - samice - celá černá - samice - hnědobílý - samec - 2x šedobílá - samec