inzerce, prodej, prodám, bazar

Sálová obuv Mizuno vel. 36-36,5

Kategorie: Vše ostatní

Téměř nenošené, výborný stav.
Sálová obuv Mizuno vel. 36-36,5
Podobné inzeráty
Mizuno běžecké boty Wave INSPIRE 13 ... 39
Mizuno Wave Inspire 13 J1GD174401 využívá technologie AIRmesh Materiál AirMesh je ventilační systém, který poskytuje maximální prodyšnost, a tím i komfort pro nohy. Minimálně použité, původní cena 1990Kč Dynamotion Fit Mizuno Dynamotion Fit technologie je založena na 3D analýze těla v pohybu. Vytváří střih, díky němuž oděv i obuv dokonale padne a poskytuje volnost pohybu.
Mizuno volejbalové chrániče - vel. S
Prodám Mizuno volejbalové chrániče. Velikost S. Pouze osobní předání.
Boty MIZUNO Wave Drive
Prodám Mizuno Wave Drive 5 Kvalitní, velmi oblíbené boty na stolní tenis. Vysoká prodyšnost. Unisex. Nízká váha (cca 300 g). Velikost EUR 41 / US 8.5 / UK 7.5. Stav nových, viz. foto. Měl jsem je 2x v hale. Příjemné na noze - pohodlné. Čisté, voní novotou. Prodávám z důvodu nevyužití.
Nové dámské běžecké boty Mizuno Wave Rider
Prodam nove damske bezecke boty Mizuno Wave Rider 25, veliost 41, barva tmave fialova. Vybehla jsem v nich jen 3x, nevhodna velikost. Porizovaci cena 2700,- kc.
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Taneční boty Beata LAT vel. 37
Prodám taneční obuv od české značky JFDance pro latinskoamerické tance, jak pro profesionální tanečnice, tak pro účastnice tanečních kurzů. Svršek ze saténu tělové barvy dává obuvi decentní vzhled, změkčená podrážka poskytuje dostatečné pohodlí a nastavitelný pásek umožňuje připevnit obuv ke kotníku nebo okolo nártu. Podpatek 85 mm, velikost boty 5,5 (37). V ceně je i kartáč na obuv a pytlík na obuv.