inzerce, prodej, prodám, bazar

SALOMON MOUNTAIN ICE/SNOW EXPEDITION | 43 1/3 ( 9.5 )

Kategorie: Turistika, horolezectví

SALOMON SUPER MOUNTAIN ICE/SNOW EXPEDITION je fantastická expedičná topánka určená pre potreby horolezectva, lezenia v ľade a zmiešaného lezenia.

Táto expedičná obuv je vhodná na polo/automat mačky ✓ ľadovce ✓ vysokohorská tur ✓ )

farba: tmavá-námornícka-modrá
stav : nosený / zachovalý ✓

size : EU 43 1/3 * US 9,5 * 27,5
cena : 3600 Kč

Tel:: +421-910-595-159

O D B E R :
Bratislava
alebo
Poštou do Čiech
/ žiadny problém /
/ po vz. dohode /
SALOMON MOUNTAIN ICE/SNOW EXPEDITION | 43 1/3 ( 9.5 )
Podobné inzeráty
KARRIMOR SNOW FUR MENS SNOW BOOTS  
jen SMS
Pánské sněhové boty Karrimor Snow Fur Snowboardové boty Karrimor Snow Fur jsou vybaveny vrstvou 3M Thinsulate, která udržuje tělesné teplo zachycené pro větší pohodlí a teplo. - Pánské zimní boty - Voděodolný / prodyšný - izolace 3M Thinsulate - Svršek z pravé kůže - Vyztužený gumový nárazník - Svršek z kůže / textilu / syntetického materiálu, vnitřní textilní materiál, syntetická podešev. Výrobce:Karrimor...Velikost 44
Dámské trek boty Salomon X Ultra 3 vel.40
Kvalitní turistické boty . Top stav. Rychloutahování Quicklace'Stélky délky 26cm. Pc.2590.- Nová nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Trekové boty uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra W od firmy Salomon jsou díky nízkému profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv pro náročnější turistiku.
Outdoor, běh oblečení
Adidas terrex vesta - Primaloft silver vpředu + lehký streč.softsch.,prodloužené záda - barva v reálu více do hnědá - nová ještě v záruce S (je mi těsnější, již nelze vrátit) - 1190- Salomon advancedskin warm fleece svetr -450- (občas použité, místy drobné žmolky od bederáku, nic hrozného) Hi-tec vesta - silný, softshell s teplou podšívkou - 290,- (nošená) Klimatex kompresní podkolenky - 190,- (nepoužité) Asics funkční triko - 250,- nepoužité Salomon funkční triko - 250,- nepoužité Salomon čepice - 199,- použita párkrát / stav nové Salomon outdoor košile - 299,- (nepoužitá) Vše prodávám z nuceného čištění skříně, z důvodu nepoužívání (mám toho moc). Vesta je úplně nová, fakturu doložím - již nelze vrátit. Ostatní mi jižní nějaký pátek leží ve skříni. Vše velikost S (175cm, 65-70kg)..
Dámské trek boty Salomon X Ultra Trek GTX vel.40
Top stav.Vhodné i do chladného počasí. Mají membránu Goretex.Stélky délky 26 cm.Pc.4000.- Nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Pohorky uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra GTX Trek W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra GTX W od firmy Salomon jsou díky vyššímu profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv i pro náročnější terén.
Fleece mikina Polartec L green
Nabízím nevyužitou fleecovou mikinu Snow Expedition XX75 (Polartec 300). Moznost osobniho odberu, : Přerov.
Termoska thermos mountain 500 ml
Nová, nepoužitá ( Dôvod predaja - nevyužitá. Osobný odber Praha-Kobylisy alebo dobierka/zásielkovňa.