inzerce, prodej, prodám, bazar

SALMSON VAL

Kategorie: Veteráni

Vůz je jedním ze 750 vyrobených kusů modelu VAL 3 serie 7 a jedním z 68 kusů s karoserií torpédo. Je vybaven čtyřválcovým motorem o objemu 1086 ccm s výkonem 22 HP a třístupňovou převodovkou s pohonem zadních kol. Brzdy jsou bubnové, mechanické na všechna čtyři kola. Automobil je po starší kompletní renovaci.
SALMSON VAL
Podobné inzeráty
Autohodiny jaeger
Prodám autohodiny Jaeger . Průměr 58mm . Montáž zezadu pro ∅ díry 60. Původní TOP stav-z Francie. Nutná revize- vyčištění v ultrazvuku. Svitavy Cena 7000kč Tag: Automobilové hodiny,hodinky do palubovky,hodinky,Walter,Aero,Tatra,Praga,Salmson,Delage,Delahaye,Talbot,Bugatti,Hotchkis,Panhard, Peugeot,Renault, Citroen A Alpine (automobilka) Arola Aster (automobilka) Ateliers d’Automobiles et d’Aviation Automobiles Charron Automobiles Mors B Établissements Ballot Berliet Brasier Société anonyme des ateliers d’aviation Louis Breguet Brouhot Bugatti C Clément-Bayard D De Dietrich (Lunéville) De Dion-Bouton Delage G Georges Richard H Hermes-Simplex Hotchkiss L Leyat Ligier Lion-Peugeot Lorraine-Dietrich M Marsonetto Matra R Richard-Brasier Rochet-Schneider S SA Mathis Saviem Simca Sizaire-Naudin T Talbot (automobilka) Talbot-Darracq Teilhol Th. Schneider
Tachometr , rychlomer
Prodam kompletni funkcni tachometr francouzske znacky OS vhodne pro automobili Bugatti, Amilcar , salmson
Triumph 6/1 650 OHV Twin
Na prodej vzácný a sběratelsky velice zajímavý motocykl Triumph 6/1 650 OHV , který se vyráběl mezi lety 1934 až 1936. Je to úplně první paralelní dvouválec vyrobený Triumphem. Navrhl jej slavný konstruktér Val Page. Tento motocykl je předchůdcem slavného Speed Twina a Tigera 100, které odstartovaly éru paralelních dvouválců. Tohoto typu bylo vyrobenu nejspíš 100 až 600 ks, dochovaný počet se odhaduje na cca 35. Vrchem ovládané ventily dvouválcového motoru nejsou na motocyklu zapouzdřeny, primární převod z klikové hřídele na převodovku je řešen ozubeným soukolím, převodovka a motor jsou smontovány do monobloku, spojka je mokrá v hliníkovém krytu. To vše tvoří impozantní a velice moderní motor, který je vsazen do velkého, masivního podvozku. Motocykl byl určen pro těžkou práci, zejména pro připojení sidecaru. Solo je ovšem také skvělý turistický model, vynikající hladkým chodem motoru, pružností a sílou. Jedinečná příležitost pořídit si výjimečný a téměř nesehnatelný motocykl. Motocykl je v nedokončené renovaci.
Lada 2107
Zvažuji prodej své Lady 2107 Motor 1.5, rok výroby 1986. Dobový TP a SPZ, Technická do 6/24. Eko daň není zaplacená. Propadlá veteránská testace Vyvařená podlaha u řidiče i spolujezdce. nové brzdové prasátka, nové pakny, spojkový pomocný válec, brzdový válec, paliv. filtr, podtlakové hadičky, nová zadní ložiska na poloosách + v difu, rozdělovač, cívka. Funkční přídavná světla + krytky Hella, podložky pod kola 25mm + dlouhé štefty, zrcátka Beskyd sport, dacktail VFTS, závodní sedačky OMP a 4 bodové pasy, závodní nába + volant RRS, svor torsen od Val Racing (vystředění difu p.Častoral). K vozu nové závodní destičky Ferodo DS 2500, brzdové vrtané kotouče Rotinger, použité tlumiče Bilstein B6, zadní sportovní pružiny, přední tvrdé pružiny (volha), kompletní set originálních pružin, odlehčený setrvačník, náhradní převodovka 4 kvalt (ta v autě v určitých otáčkách hvízdá), původní diferenciál, nové uložení kardanu, a další díly. Možnost prodat s původním interiérem (volant, sedačky, atd) k vozu původní maska, kapota, kufr. Na prodej bude na alu kolech Speedline viz. foto, obuté na takřka nových pneu Nankang NS-2R, 185/60/13. Pro více info pište SMS na tel.: , prosím pouze vážný zájemci.
víčko rozdělovače 2 vál
Nové víčko na dvouválcový benzínový motor ruské výroby . (pomocný motor,co startuje dieselový velký motor, tak mi to někdo poradil)...viz foto
cumicky a tesneni do brz,val a brz.valce a spojky na Skody
prodam tyto nove sady do brzd na skodovky od 100 . 130 a brzd.hlavnich valcu,cena 120 kc sacek,mozno poslat