inzerce, prodej, prodám, bazar

Sadrova omitka strojni

Kategorie: Stavební materiál

sadrova omitka strojni 2 pytle
Sadrova omitka strojni
Podobné inzeráty
Sádrová omítka KNAUF Rotband
Sádrová omítka KNAUF Rotband univerzální 30 kg světle šedá.
Cemix Omítka sádrová ruční 25kg
Jednovrstvá sádrová omítka pro použití v interiéru vhodná pro omítání všech typů zdiva výhradně pro ruční zpracování vynikající pro opravu vnitřního ostění oken Počet ks - 160 balení 110 KČ / 1 balení 25 kg Možnost dopravy 7 KČ / KM Zůstatek ze zakázky z roku 1/2023
Sádrová Omítka Maxit IP 23 E
Prodám 77 pytlů sádrové omítky. Cena 120 Kč za pytel. Pouze jako celek. Skladováno v suchu. K vyzvednutí v Liberci. Info k omítce:
sadrova omitka
prodam sadrovu omitku. viz foto,to ze je napsane strojni vubec nevadi. naj omitka aka je.vyborne sa sni rucne pracuje
Vnitřní a vnější štuková omítka DB II
Prodám, Vnitřní a vnější štuková omítka DB II. 1pytel - 115 KČ z DPH - 95,04 Kč bez DPH skladem 84 pytlů v Hradci Kralove Je univerzální suchá štuková omítka určená na přímé použití pro omítky malé tloušťky, na panelové povrchy, pro štukové a základní jádrové omítky, používaných jako finální úprava stěn, na opravy starých omítek, nebo na hladký beton, pórobeton a sádrokarton. Tato omítka vyniká svým dokonalým vyhlazením. Je přetíratelná disperzními barvami. Tloušťka vrstvy 1-5 mm (doporučená 3 mm).
Extra silikonová omítka STACHEMA
Extra silikonová fasádní omítka Stachema odstín bilé(ne čistě bílá).Zrno 1.5-2.Kýbl 25kg a celkem 7ks.Fasáda,omítka,dekorativní omítka.Cena 900kč/ks.