inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada talířů - kytičky

Kategorie: Doplňky

Sada talířů. 6x dezertní talíř průměr 20 cm (jeden je uražený viz foto), 5x polévkový talíř průměr 22,5 cm, 6x velký talíř pr´ůměr 22,5 cm. Cena je za vše dohromady. Předání v Českých Budějovicích nebo poslání do Zásilkovny za 79 Kč nebo poštou podle ceníku České pošty.
Sada talířů - kytičky
Podobné inzeráty
16x keramické úchytky kytičky
Keramické úchytky kytičky jsou jako nové. Velmi kvalitní, kupované v obchodě Bella Rose. Průměr kytičky je 4 cm, výška kytičky 3 cm. Šroub měří celkem 5,5 cm. Cena je za 1 úchytku. Na prodej mám 16 kusů, prodávám i jednotlivě. Předání v Českých Budějovicích nebo zaslání poštou za 99 Kč nebo zaslání do Zásilkovny za 79 Kč.
Jídelní sada Tří grácie. Karlovarský porcelán
Jídelní souprava s tradičním dekorem tří Grácií s pozlacením. Souprava je v perfektním stavu / nikdy nepoužitá. zabalená v původním obalu. Stará Role. Sada obsahuje: 6 ks velkých, mělkých talířů, 6 ks středních mělkých talířů, 6 ks malých mělkých talířů, Rozměry: velký mělký.: průměr = 24,5 cm střední mělký.: průměr = 20cm velký hluboký: 24,5 cm
Sada talířů + konvice na čaj
12ks velkých talířů, 6ks malých talířů, konvice na čaj, předání Pardubice/Praha
Velký porcelánový servis Gebrüder Benedikt
REZERVOVÁNO: Nabízím jídelní servis firmy Gebrüder Benedikt z období 1918-1922. 12 x mělkých talířů velkých 12 x mělkých talířů malých 11 x hlubokých talířů velkých 1 x servírovací talíř velký 11 x hrnečků s 11 x podšálky 1 x čajová konvice + poklička 1 x konvička na mléko 1 x cukřenka + poklička 1 x omáčkovník 1 x mísa kulatá 1 x mísa "rohatá" 1 x sůl/pepřenka 1 x polévková mísa/terina + poklička poškození (viz foto) pouze na okraji polévkové mísy/teriny a na jednom z malých talířků, jinak vše ostatní bez poškození ve velice dobrém stavu. Osobní odběr Praha 4 nebo Jindřichův Hradec. Při rychlém jednání možná sleva.
Porcelánové nádobí
Prodám historické porcelánové nádobí. Značka Thun (československý porcelán). Jedná se o sety talířů a kávových/čajových souprav. Talířů je od každého druhu 12ks. Lze koupit i odděleně. Cena talířů je 5000kč. Cena kávové soupravy je 2000kč. Při odběru kompletní sady je cena pouze 6000kč. Osobní odběr a prohlídka možná v Brně/Humpolci/Jihlavě/Třebíči. Z bytu prodáváme i další starožitnosti a nábytek, takže mrkněte i na moje další inzeráty.
Křišťálová světlohra   závěs,  dekorace, feng shui
Nová velká světlohra, závěs - 3 kytičky s kapkou Nádherná zdobná světlohra závěs. Světlohra je vyrobena technikou( spojování pomocí ketlů a drátků) kterou používám k restaurování historických křišťálových svítidel. Světlohru lze zavěsit do prostoru nebo přímo na zeď. Díky ketlům, drátkům krásně drží tvar. Použité kameny jsou čiré a pometalizované (duhové) - Preciosa. Průměr kytičky je 6 cm..., délka 50 cm.... Když do kytiček zasvětí sluneční paprsky, začnou zářit a házet kolem sebe duhové odlesky.... Světlohry zavěšené v centru místnosti harmonizují a čistí prostor, vnáší pozitivní energii a radost...odmění Vas duhovými odlesky po celé místnosti...