inzerce, prodej, prodám, bazar

sada skleněných misek se čtvercovým dekoračním talířem

Kategorie: Doplňky

Prodám sadu designových skleněných misek (16cm x 16cm) se čtvercovým dekoračním talířem 31cm x 31cm).
sada skleněných misek se čtvercovým dekoračním talířem
Podobné inzeráty
Sada keramických misek
Sada keramických misek, 4 ks malé a 2 ks větší, bílé barvy. Menší jsou o průměru 8 cm a hloubky 4,5 cm ( objem cca 1dcl ) a větší o průměru 10,5 cm a hloubky 4,5 cm ( objem cca 1,5 dcl . Dobré jak na pečení, tak na přípravu nepečených pokrmů- Možný osobní odběr na Praze 5 - Barrandov, nebo zaslat za plus poštovné, po předem zaslané částce na účet zásilkovnou či českou poštou.
Sada misek zn. TESCOMA, 8-dílná
Prodám 8-dílnou sadu misek zn. TESCOMA. Misky jsou používané, je patrné opotřebení, bez otluků. Pouze osobní odběr Brno-Žabovřesky.
Trojice skleněných váz
Trojice červených skleněných váz ve velikostech 60 cm, 35 cm a 20 cm. Neškrábnuté, skvělý stav. Cena je za všechny vázy.
Set 10 skleněných svícnů
Prodám set 10 skleněných svícnů na čajové svíčky. Nové, nepoužívané. Cena za vše 300 Kč. Osobní odběr nebo předání u jakékoliv stanice metra (platba při předání). Nebo pošlu přes Zásilkovnu (+79 Kč) / Balíkovnu (+65 Kč). Platba předem na účet.
Nový set kapesníček+motýlek se čtvercovým vzorem
Cena 190 Kč/set Poštovné: 27 Kč (obyčejné ekonomické psaní), 34 Kč (obyčejné prioritní psaní)
Rytířské brnění- zbroj
V životní velikosti cca 180cm, pouze k dekoračním účelům, nedá se nosit. :Rytířské brnění, rytířska zbroj meč, rytíř, středověk, hákovnice, socha, model, doplněk. stříbrný, černý s mečem - 20500Kč rytíř křižák se štítem a kopí - 23500Kč (líbivý i s mečem) lepší meč pouze k rytíři 2200kč