inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada pro výrobu samonosné brány. Komponenty pro výrobu

Kategorie: Stavební materiál

Sada obsahuje: 6metrů dlouhý-C Profil 70x70x4mm(černý),2 ks ložiskový vozík,nájezdové kolečko,dojezdovou kapsu, boční vedení brány,vrchní dojezd a 2 ks plastových zátek do C- profilu.
Ložiskové vozíky jsou 5.ložiskové,kyvné a výškově stavitelné.Všechna ložiska jsou v ocelových krytkách.Umožňují tak velké zatížení brány a zamezují opotřebení.
Všechny věci jsou galvanicky zinkovány.Kromě C-profilu!
Doprava po celé ČR na dobírku přepravní firmou,její cenu sdělím dle vašeho bydliště.
Sada pro výrobu samonosné brány. Komponenty pro výrobu
Podobné inzeráty
Posuvná pojezdová brána ECO
Posuvná pojezdová brána kompletní sestava, obsahuje rám, vodící sloupek s konzolí pro motor a sadu kování pro pojezd. Celá kompletní sada brány se vším co potřebujete včetně pokynů k montáži. Různé velikosti pro průjezd do 3m(3,5m), 3,5m(4,0m), 4m(4,5m), 4,5m(5,0m) a 5m(5,5m). V závorce jsou celkové délky bran. Rám brány vždy s jednotnou výškou horní hrany 1,2m od čisté dlažby. V případně potřeby lze upravit rozměr na míru +2000,-. Brány ihned k odběru provedení levé i pravé (dle směru otevírání při pohledu zevnitř pozemku). Bez povrchové úpravy i zinkované. Sada kvalitního pohonu BFT Deimos 400 s kompletním příslušenstvím, který přímo pasuje k bráně s jednoduchou montáží a podrobným českým návodem +10000,-. Brána je standardně vyrobena ze surového železa bez povrchové úpravy, žárové zinkování +4000,- nebo lakování +4000,- nebo obojí. Po dohodě lze doprava 15,-/km. Vše vidíte přesně na reálných fotkách. Platí do smazání. Uvedená cena jednotná a platí pro brány všech velikostí.
Sada pohon brány BFT Deimos BT A400 Kit
Kvalitní nová značková sada pohon vrat včetně ozubeného hřebene 4x1m, 2x dálkového ovladače, fotobuňky a majáku, montážního příslušenství, originál zabalená včetně plné záruky 2 roky. Nejlepší Italský výrobce BFT. Mám osobní praktickou zkušenost s těmito pohony již řadu let. Vhodný pro všechny posuvné brány pojezdové i samonosné do hmotnosti křídla 400kg. Podrobný český návod včetně obrázků, krabice. Vše co je obsahem vidíte na reálném foto. Balení obsahuje potvrzený záruční list, kontakt na případnou odbornou montáž, technický servis, náhradní díly a příslušenství. Další příslušenství se dá přikoupit. Hřebeny, fotobuňky, maják, další ovladače, gsm modul. Osobní předání případně poštou s platbou předem na účet +300,-. Platí do smazání.
Ytong Xella,samonosne panely 38 kusu,103,6 m2
Prodam samonosne panely Ytong Xella, stenove,mozne pouzit jako stropni ale po polozeni na strop je nutne je prebetonovat,,celkem 38 kusu,plocha 103,6 m2, ma 2 rady zeleznou vyztuhu, snadna manipulace, jdou libovolne natezat motoflexou, aligatorem, tloustka je 17,5 cm a sire je 62,5 cm,,miry jsou 20 kusu delka 4,28 metru,,3 x 5,2 metru,,4 x 4,52 metru,3 x 3,06 metru delka,,,,tloustka 20 cm -4x 4,45 metru delka,4x 5,15 m delka z toho je 1 kus siroky pouze 50 cm, pokud budete davat na strop tak se daji pouzit vsechny najednou a pouze se srovna uroven prebetonovanim, semtam odstipnuty kousek ale nepolamane a plne funkcni,vyuziti na zakladovou desku domu, chaty,steny haly ,domu,plot, garaze ,po prebetonovani na stropy R D,ruzne stavby je to pouzite z casti haly, ktera se musela zkratit, bylo to staveno na sucho bez lepidel do nosniku,,nalozeni manitou v cene, dopravu muzu domluvit pouze si to u vas slozite,,prodavam pouzite bez zaruky, prodam i po castech ,,je to cely naves,cena je udana za vse a pri rychlem jednani sleva
BRÁNA POSUVNÁ - SAMONOSNÁ
PRODÁM NOVOU BRÁNU POSUVNOU SAMONOSNOU Materiál: rám - jekl / výplň - síť (drát) Povrchová úprava: žárový zinek V ceně brány je: 2 x vozík, 2 x sloup, dorazová kapsa, vodící kolečko ROZMĚRY: průjezd 400-cm, celková 600-cm, v. 150-cm K bráně mohu nabídnout vstupní branku š. 100-cm, v. 150-cm (cena na dotaz ) V mé inzerci také najdete ploty a brány jiného vzoru. Bránu po dohodě, jsem schopen doručit po celé ČR. CENA brány: 23 500,-Kč
NOVÉ Komponenty do koupelny
Prodám nové komponenty do koupelny REA - Umyvadlová výpusť click-clack chrom (REA-A5217) – nová, původní cena 350,- Kč Bruckner - MOSQUITO Umyvadlový sifon pro dvojumyvadlo, 5/4", odpad 40 mm, bílá (151.130.0) nekompletni ) – nové, původní cena 462,- Kč SCHELL Comfort Rohový regulační ventil s filtrem chrom 054280699 – nový, původní cena 407,- Kč HANSGROHE - Croma Select E Vario 0,65m, bílá/chrom (26582400) pouze upínací tyč viz. Foto – nový, původní cena tyče 1 407,- Kč Sapho Podomítkový pračkový sifon 40/50mm, nerez, CV1024 – nový, původní cena 78,- Kč Zámek zadlabávací 2x, rozteč 72mm, zádlab 80 mm – nový, původní cena 374,- Kč Držák na ručníky chrom 2 ks – použitý, bez ceny WC dveřní kování 2ks – použitý, bez ceny Původní cena všech komponentů 3 078,- Kč + komponenty zdarma Nová cena všech komponentů 790,- Kč Jde o zbylé komponenty po rekonstrukci naší koupelny které se nepoužily.
Pohon pro posuvné brány do 600kg -kompletní sada
Prodám pohon pro posuvné brány do 600kg. Převodovka v motoru šnek- kolo vše železné. Motor můžete v případě výpadku elektrické energie odblokovat a přetlačit ručně.Pohon má zpomalení dojezdu.Rovněž možnost připojit např.GSM modul,Wifi modul,pro ovládání pohonu pomocí mobilního telefonu. Dokáže za sebou automaticky zavřít, doba se dá nastavit a další funkce. V sadě jsou 2 ovladače, mechanické koncové spínače, fotobuňky, maják a 5metrů ozubeného hřebene. Frekvence 433, 92 MHz, napájecí napětí 230V, mechanické dorazy, tepelná pojistka.Automatické zavření, které se dá časově nastavit.Detekce překážky při zavření.Částečné pootevřeníZboží je nepoužité,2 roky záruka,český návod,možnost zaslat video návod. Vše odzkoušeno se zárukou!!!