inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada fotorámečků zn Icar

Kategorie: Doplňky

Přidám sadu 6kusů fotorámů, materiál MFF. Pro fotografie formátů:
13x18-2 kusy
15x20-1kus
20x30-1kus
30x45-1kus
možnost na výšku i na šířku, možnost zavěšení nasazený háček
zadní stěna s nalisovanou opěrkou
úchyt zadní stěny pérka (ohýbají se – nevyndávají)
barva tmavší hnědá. Možno i jednotlivě. Cena za komplet 800,-Kč
Sada fotorámečků zn Icar
Podobné inzeráty
NOVÁ Retro Movie - sada 14ks fotorámečků
Nádherná dekorace retro stylu v podobě fotorámečků včetně retro plakátů do rámečků Zabraná plocha stěny: 159x78cm Rozměry: Naleznete v galerii fotografií Set obsahuje i plákátky do rámečků
3x fotorámeček
K prodeji dva kusy fotorámečku, rám v černé lesklé, rozměr rámečku 10x15 cm, rozměr pro foto 7x10 cm. Použité, v pěkném stavu. Lze zavěsit naležato/nastojato, stejně tak postavit o opěrku. Jedná se o tvrzený plast, ne sklo. Cena 49,-Kč/ks. *V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědním formulářem níže, na tel. nereaguji. Osobně ČB, či ideálně Zásilkovna. Ne dobírka.
3 ks kovových fotorámečků 9x13 cm
Kovové stojánky, skleněná ochrana na fotografii. Nepoužité Možnost poslat poštou
2-patrová kovová a dřevěná police
Na prodej 2-patrová kovová a dřevěná police Costway, je nová, kompletní. 2 masivní kusy přírodního dřeva paulovnie tvoří police, které jsou umístěny ve stylově jednoduchém kovovém držáku a vytvářejí pozoruhodný prvek. Tato praktická dvojitá nástěnná police nabízí prostor pro umístění malých drobností, fotorámečků, váz a dalších věcí. Vhodné do obývacího pokoje, ložnice, chodby atd. Instalace je jednoduchá s přiloženým podrobným návodem. Neváhejte a kupte si ji hned! Snadná a rychlá montáž podle podrobných pokynů Pevné dřevěné police jsou vhodné pro předměty do 10 kg na polici. Police jsou připevněny k rámu, takže nespadnou Přírodní dřevěná police s ocelovými konzolami nabízí stabilitu a odolnost Dekorativní nástěnná police, která dodá každé stěně zajímavost Skvělé pro ukládání a vystavování předmětů. Funkční dvojité police pro uložení a uspořádání vašich malých předmětů Víceúčelové police vhodné pro použití v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni atd. Specifikace Materiál: dřevo Paulownia + ocel Celkový rozměr: 60 cm x 15 cm x 51 cm Cca. hmotnost: 2 kg Čistá hmotnost: 1,7 kg Maximální nosnost každé vrstvy: 10 kg
Fotorámeček 40 x 50 cm - 3 ks - dřevo/sklo - NOVÉ
set tří nových, nepoužitých fotorámečků - černý dřevěný rám, výplň sklo, rozměr 40x50 cm cena Kč 700,- za 3 ks, nebo dohodou jednotlivé kusy možnost osobního předání Praha (Praha-východ), nebo zaslání dle dohody ( fotorámečky, rám na obraz )
Sada srdcí - více variant NOVÉ
Různé sady silnějších srdcí v dárkovém balení. Srdíčka vyrobena z betonu. Krásné dekorace nebo dárečky pro potěšení, z lásky, jako pozornost nebo třeba dárek k svátku. Srdcí není nikdy dost a tato zahřejí na srdci, i když jsou vyrobena z betonu. A - sada 4 ks šedých srdcí 220 Kč B - sada 3 ks šedobéžových srdcí 180 Kč C - sada 3 ks hnědých flekatých srdcí 180 Kč D - sada 3 ks šedých srdcí 180 Kč Materiál: beton Barva: šedá / šedobéžová / hnědá Rozměr: 7 x 6,5 x 2,5 cm (kus) Výrobek je natřen lakem s atestem pro přímý styk a s potravinami, pitnou vodou a hračkami. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkové objednávky.