inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada dřevěných domečků s levandulí - více druhů

Kategorie: Doplňky

Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x12x3cm ( šxvxh)- foto č.1 - cena 280,-Kč
Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x14x3cm ( šxvxh) - foto č. 2 - cena 280,-Kč
Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 33x13x3cm ( šxvxh)- foto č.3 - cena 300,-Kč
Lze libovolně postavit, není spojeno Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x12x3cm ( šxvxh). Lze libovolně postavit, není spojeno
V nabídce mám i jiné motivy nebo mohu zaslat foto.
Sada dřevěných domečků s levandulí - více druhů
Podobné inzeráty
Sady dřevěných domečků - více motivů
Sady dřevěných domečků. Cena dle velikosti. Pokud si vyberete, ráda zašlu rozměry a cenu konkrétního domečku. Sady prodám pouze jako celek. Cena od 290,-Kč do 450,-Kč.
Polštářky s Levandulí
Polštářky s Levandulí Zapínání polštářků je na skrytý zip. Rozměry jsou 40×40cm. Celem 3 kusy. Praní max na 30 °C.
Tungový olej 2lt + Terpentýnový olej balzám 1,8 lt
Tungový olej - přírodní rostlinný olej pro ošetření dřevěných podlah, dřevěných schodů, dřevěného nábytku i dřevěných obkladů. Snižuje vypraskávání a kroucení dřeva. K dispozici 2L. Cena za listr 200,- Kč. Tungový olej je poměrně hustý. Aby lépe vnikal do dřeva, je potřeba ho naředit. K tomu stačí použít ředidlo: Terpentýnový olej balzámový - přírodní ředidlo pro ředění přírodních olejů, olejových lazur, přírodních vosků. Vhodný také k čistění nářadí a odmašťování povrchů. K dispozici 2 ks/0,9 lt, cena za kus 300,- Kč/0,9lt. Cena celkem: 1000,- Kč.
Nahřívací  polštářek  - více druhů
pohankový polštářek se snímatelným povlakem velikost cca 25cm, hotelové zapínání, možno nahřívat v mikrovlnné troubě, nebo mrazit k obkladúm. Lze naplnit i pecičkami, solí s levandulí. Cena za ks
Hodiny - ruční výroba, masivní dřevo + kov
Nabízím k prodeji vyobrazené hodiny dřevěné nebo dřevo kov. Masivní plné dřevo, masivní plný kov. Hodiny jsou 100 % ruční originál výroba. Ošetřeno EKO nátěry, určené do interiérů. Hodiny jsou, ze zadní části opatřeny očkem, na zavěšení na zeď. Hodiny zle i volně položit na polici. Hodiny lze zaslat poštou nebo osobně předat. Cena: -hodiny č. 1 -700 Kč -hodiny č. 2 -700 Kč -hodiny č. 3 -900 Kč -hodiny č. 4 -1300 Kč -hodiny č. 5 -1300 Kč Tel: E-mail: svec360@ Všechny hodiny jsou vyzkoušené, opatřené, německým, hodinovým strojkem. Hodinky mají plynulý, velmi tichý, chod bez tikání a vyluzování zvuků. ZDARMA: baterie OSTATNÍ dřevařská výroba: -dále nabízím čmelíny, budky pro ptáky (více druhů), krmítka pro ptáky(více druhů), hmyzí hotely (malé, střední, veliké), svícny, hodiny dřevo + kov (více druhů) Vše z masivního dřeva, kvalitně zpracováno EKO nátěry. Fotogalerie, informace a cenu rád poskytnu. Vše lze zaslat poštou nebo osobně předat.
Polštář s levandulí
Nový polštár s motivem levandule. Jen rozbalený. Polštář + povlak. Rozměr:cca 45x45cm. Příjemný jemný semišový materiál.