inzerce, prodej, prodám, bazar

Sachs, peugeot 103, garelli, simson zadní kolo

Kategorie: Veteráni

Garelli, babetta, stadion, sachs, peugeot..... Prodám kolo viz foto. Pište na email, nebo volejte
Sachs, peugeot 103, garelli, simson zadní kolo
Podobné inzeráty
elektroinstalace Simson S51 6V a 12V, SR50C
volat nebo whatsapp +420 zasílám na výdejní místa zásilkovna kabeláž zvládne zapojit i naprostý lajk - obsahuje popisky k zapojení, popřípadě podrobný návod k zapojení, všechny konektory jsou nalisovány a zaizolovány - stačí pouze zapojit SIMSON S51 6V 560 Kč/kus SIMSON S51 12V 820 Kč/kus SIMSON SR50C 750 Kč/kus všechny kabeláže jsou pro původní bezkontaktní zapalování a obsahují podrobný návod k zapojení elektroinstalácia JAWA,ČZ,TATRAN a SIMSON
Garelli 25 S mini moto 1980
Prodám Mini motorku značky Garelli, typ 25s . Motor má objem 48 ccm, výkon 1 kw, max rychlost kolem 25 km/h, manuální 2 rychlostní převodovka se spojkou. Je to rok výroby 1980, stav tachometru 8200 km. Pojízdné, Svítí, brzdí. Je k ní německý technický průkaz.
Mosquito Garelli ( 1952 ) s TP
Na prodej poměrně vzácný moped Mosquito Garelli, rok výroby 1952 s TP. V dobrém předrenovačním a kompletním stavu. Objem motoru 38 ccm.
Garelli mosquito
Motokolo Garelli mosquito milano itálie Plně funkční, krásný stav Možno řídit bez ř.p.
Original Náhradní dily - Simson
Prodám originál náhradní dily na Simsona. Ceny solidni dle dohody. Magneto z pionýra. A zadni blatník je zkrácený o cca 14 cm. Mohu zaslat, po dohodě po telefonu sms nebo e-meilem. vojtech.kastl@ Simson S50B,, Simson S51 , Simson S51 Enduro , buben , blinkr , stupačky ,
Náhradní díly na italské,  německé motorky..
Neměl by někdo ze strany obchodníků zájem odkoupit stánek [bez stanů a stolů- ty si nechám] hodně dílů je nových originálních , něco jeté. Značky nejvíce obsažené viz banner který bude součástí. Ideálně pro někoho kdo obchoduje třeba na Ebay. Více fotek mám, nejlépe se přijet osobně podívat, jinak to nemá smysl. Možná výměna za Jawa/ČZ díly, motorky. Jsou tam díly na motocykly Gilera, Puch Sachs, Honda , Suzuki, Yamaha, Garelli , Nsu a další. Z Hradce Králové, Liberce nebo Mladé Boleslavi je to k nám 60km . Mám toho ještě o něco víc než je na fotkách ve stánku, vše je o dohodě . Prodávám to jen vše najednou !