inzerce, prodej, prodám, bazar

S potížemi je jedna potíž

Kategorie: Ostatní

V případě zájmu pište na e-mail Osobní předání v Praze, případně pošlu zásilkovnou, nebo poštou.


Autor Ben Horowitz, rok vydání 2019

Autor popisuje svůj vlastní příběh o zakládání, řízení, prodávání, kupování, vedení technologických firem a investování do nich a přináší základní rady a praktickou moudrost pro řešení nejpalčivějších problémů, které se na školách nevyučují. Jeho blog oddaně sledovaly miliony čtenářů, kteří spoléhali na jeho pomoc při řešení problému ve svém podnikání. Horowitz jako dlouholetý fanoušek rapu koření své lekce úryvky ze svých oblíbených písní a vyjadřuje se naprosto upřímně ke všem tématům, od propouštění přátel po převezení konkurence, od kultivování a udržení CEO mentality po poznání správné chvíle na prodej. Jeho rady čerpají z tvrdě získaných životních zkušeností, počínaje spoluzaložením poskytovatele cloudových služeb Loudcloud, po vybudování fenomenálně úspěšné investiční firmy Andreessen Horowitz, obě společně s technologickou superstar Marcem Andreessenem (vynálezce prvního oblíbeného internetového prohlížeče Mosaic). Jeho kniha není žádné uhlazené vítězné povídání, analyzuje závažná témata podnikání, pro která neexistují univerzální řešení, jako:- propuštění nebo přeřazení na nižší pozici loajálního přítele,- jestli má cenu ve firmě zavádět funkce a povyšování a jak s tím vším zacházet,- jestli je OK přetahovat lidi z firmy svých přátel,- jak zvládnout vlastní psychiku, kdy na vás celá firma spoléhá,- co dělat, když se z inteligentních lidí stanou špatní zaměstnanci,- proč v Andreessen Horowitz dávají přednost CEO-zakladatelům a jak se stát jedním z nich,- jestli je čas na prodej vlastní firmy a jak to udělat. Benův humor, upřímnost a to, jak čerpá z vlastních, často pokořujících zkušeností, činí z knihy S potížemi je jedna potíž neocenitelnou pomůcku pro zkušené obchodní veterány i začínající podnikatele.
S potížemi je jedna potíž
Podobné inzeráty
Boty pro koně old macs vel. 6
všestranná botička. Má unikátní high-tech vlastnosti na vnější straně podrážky. Spojuje skvělé vlastnosti Hoof SuspensionTM systému pro pružnost a speciálně vyvinutý Thermo Plastic Urethane (TPU). Díky jejím vlastnostem můžeme eliminovat problémy s kopyty, vzniklé nárazy a různá jiná zranění, popř. urychlit léčbu těchto problémů. Jestliže Váš kůň trpí následujícími potížemi – arthritis, fraktury nožních kostí, naražená hlezna, zánět střelkové kosti, kostnatění, fraktura kolene, laminitis, podlitiny na kopytě – jezdecká bota Old Mac’s G2 je vhodná pro vašeho koně. Jsou vhodné také pro zdravé koně na normální ježdění do terénu na kluzkých površích, na blátě a sněhu. Jsou také výborné do vozu na vzdálenost max.40km za jednu jízdu, nebo za týden.Výborné na skákání a na krátké distančky. Snadno se nasazují na kopyto a dobře drží. Můžete jimi chránit jak hřebce, tak klisny proti kopnutí při připouštění. Poskytněte Vašemu koni nezbytnou PÉČI, PODPORU a JISTOTU, kterou tolik potřebuje při přepravě v transportéru a nasaďte mu Old Mac´s G2 víceúčelové boty. Používání Old Mac’s G2 může také zabránit úrazům korunky, které brání růstu stěny kopyta a mají za následek trvalé poškození stěny. Old Mac´s G2 PŘEDEJDE vzniku mnohých zdravotních problémů s dolními končetinami a kopyty Vašeho koně, obzvláště při převozech.
Elektronická c.i.g.a.r.e.t.a - GeekVape Aegis Boost Pro
Ahoj všichni, z důvodu malého až žádného využívání nabízím k prodeji elektronickou cig. Jedná se o GeekVape Aegis Boost Pro + nějaké další příslušenství. Je v podstatě nepoužívaný. Mohli jsme ho použít cca 3x více ne. Prodávám ho v originálním balení s dvěmi žhavícími hlavami (jedna užívána/ jedna fungl nová) v balení je také náhradní náústek a "klíč" na vyndání žhavicí hlavy. Také k tomu přidáváme tři baterie - jedna v cig., dvě zvlášť. Poté přidáváme jeden pod/ cartridge úplně nový, je to na předchozí typ, ale sedí i do tohohle, k tomu ještě přidáváme dvě žhavicí hlavy, jedna na potah přímo do plic 0,4 ohmů a druhá na potah přímo pusa - plíce 0,6 ohmů. Nakonec k tomu ještě přihazuji 3 liquidy - 1x banán od Frutie (5mg nikotinu), 1x Lanýžové pralinky od Dreamix (3mg nikotinu), 1x Dreamix Klasický tabák (3mg nikotinu) U banánu je náplň plná, bylo použito jen na ochutnání, Lanýžové pralinky je cca polovina a tabák je skoro celý. Baterie i elektronická cig. jsou ještě v záruce, dodám samozřejmě i účtenky kdyby byla potřeba reklamace. Jinak zde přikládám odkaz na tu cig., originál balení je určeno spíše na potahování přímo do plic, ale pokud si někdo vymění pod/cartridge, tak se dá i nastavit na potahování pusa-plice jako klasická cig. Ještě jen upozorním, že pod který tam momentálně je i se žhavicí hlavou je naplněný, měli by v tom být Lanýžové pralinky. Je možné, jelikož se delší dobu neužívala, že ze začátku bude prskat liquid, ale to by se mělo po chvíli vapovani srovnat, až se zaběhne hlava. Cenu za toto vše jsme vypočítali na 2 200 se vším co je zde uvedeno a je na fotce. Popřípadě jsem ochotný slevit na ceně. Pouze osobní předání.
bytový dům v Kamenickém Šenově
, Vám zprostředkuje prodej bytového domu v Kamenickém Šenově v těsné blízkosti centra města. Jedná se o město s plnou občanskou vybaveností. Dům je zděný, částečně podsklepený, má 3 nadzemní podlaží. V domě jsou tři bytové jednotky o velikosti 2+1, jedna bytová jednotka o velikosti 3+1 a jedna o velikosti 4+1. Všechny bytové jednotky jsou pronajaté ( stálí nájemci ), jedná se o nájemní smlouvy na dobu neurčitou za tržních podmínek. Každý byt má svůj elektrický kotel. V místě jsou přístupné veškeré inženýrské sítě. Byty prošly rekonstrukcí, nová elektroinstalace, vodoinstalace, okna dřevěná a plastová, plovoucí podlahy nebo dlažba, koupelny, možnost připojení krbových kamen. PENB zatím nebyl zpracován, proto uvedena třída G. Cena je uvedena s provizí realitní kanceláře a zahrnuje veškerý právní servis včetně zajištění advokátní úschovy kupní ceny a podání návrhu na vklad do KN. Hypoteční specialista v RK. Ev. číslo: 641227. Energetický štítek: G
Tunika/mikinové šaty
Tunika černé barvy s doplňkem modré a červené barvy + bílé nápisy. Tunika/mikinové šaty mají stojáček, spadlá ramena. Má dvojí látku - jedna bavlněná (lehká, jemná), druhá klouzavá. Na foto je vidět i zajímavý střih - způsob prolínání látek. Dovoz Itálie. Rukávy i spodní část je možné stáhnout šňůrkou. Tuniku lze nosit ke kalhotám nebo jako minišaty. Je možné je i přepásat páskem. Dle mého se jedná o zajímavý kousek - důvodem prodeje je velikost, tunika je mi velká.. Velikost je uváděná M, ale jedná se spíše o takovou tu velikost, která je spíše L, ne-li XL - jedná se o univerzální velikost, kterou si můžete upravit dle stylu nošení. Na foto jsou rozměry přes prsa a celková délka tuniky. Inzerce má omezené množství foto, ráda zašlu více.. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Knihy s tématikou Praha
Prodávám tyhle knížky, které se nám tu už jen válí a již je nevyužijeme. Preventivně píši, že jsem stránku po stránce nekontroloval. Jestli na nějaké bude nějaká mírně ušpiněna, roztrhnuta, ulepená nebo něco podobného, tak s tím preventivně souhlasíte tím, že zakoupíte. Bylo by na to potřeba hodně času to zkontrolovat a do toho se mi opravdu nechce. Popis : Praha - Jiří Doležal - 50 Kč - stav - Jedná se o velmi dobrý stav knihy skoro jako nové. Na konci je jedna stránka s flekem od něčeho. Jinak jsem dál nezkoumal a náhodou si toho všiml. - počet stran - 276 - rok vydání - 1980 Staletá Praha - 70 Kč - stav - Jedná se o dobrý stav knihy. Přebal je trochu poškozen jak je vidět na fotce a stránky jsou už trochu vyžloutlé. - počet stran - 390 - rok vydání - 1977 Praha národního probuzení - 70 Kč - stav - Jedná se o dobrý stav knihy. Přebal je poškozen jak je vidět na fotce a stránky jsou už trochu vyžloutlé. - počet stran - 497 - rok vydání - 1980 Možný je osobní odběr v Praze po domluvě na místě předání nebo by se dalo domluvit i na odeslání poštou při platbě předem na bankovní účet. Poštovné a možnosti odeslání jsou také na domluvě.
Sestry
Curtis Sittenfeldová; Kdyby se vás někdo zeptal, jaká je vaše sestra, co byste odpověděli? Je hodná, nebo zlá? Úplně jiná než vy? Podobně protikladné jsou i hrdinky románu Sestry od americké autorky Curtis Sittenfeldové. Jedna racionální, druhá iracionální, jedna tuctově konvenční, druhá odvážně volnomyšlenkářská, jedna úzkostlivě opatrná, druhá nezodpovědně ztřeštěná, to jsou sestry Kate a Violet, a přestože jsou to jednovaječná dvojčata, jsou jako den a noc. Kdysi měly něco společného, schopnost předvídat budoucnost, jejich okolí je však za to nemilosrdně odsoudilo k životu na okraji. To jejich cesty na začátku dospělosti rozdělilo. Kate vede běžný život matky dvou malých dětí, ale každou chvíli v něm probleskují temné ozvěny minulosti, zato její sestra Violet věří, že má „vyšší poslání“. téměř nová