inzerce, prodej, prodám, bazar

Rysovaci prkno nové

Kategorie: Ostatní

Nové nepoužité ještě zabalené možné zaslání.Kreslicí prkno z nerozbitného plastu pro dlouhou životnost.Díky protiskluzovým nohám, je možná přesná práce na hladkých površích, jako je ocel nebo sklo. Složka A3 pro výkresy, 2 stopy pro 2 různé úhly sklonu , úhlová pravítka, rovnoběžná kreslicí lišta s dvoubodovým vodítkem pro hladké klouzání a trojúhelník. Dvě magnetické uchycení klipů a rohová spona umožňují bezpečné držení výkresu a zabraňují uklouznutí výkresu.Vyznačuje se svým snadným a snadným a pohodlnou pracovní polohu
Rysovaci prkno nové
Podobné inzeráty
Rýsovací prkno A2 Linex
Původní cena 7 000kč viz odkaz Rýsovací prkno formátu A2. Set obsahuje rýsovací desku formátu A2 z kvalitního plastu, posuvné pravítko s tlačítkem stop-and-go. Příruční profil z eloxovaného hliníku s plastovým povrchem pro snadné posouvání. Dodává se s stavitelnou hlavou s aretací po 15 ° a rozsahu 0-90 ° a funkcí blokování mechanismu pro zastavení na pravítku.
Funkční rýsovací prkno "KINEX"
Prodám funkční rýsovací prkno "KINEX" na litinové podnoži, s ovládáním sklonu a výšky. Rozměr prkna: - š =151cm, v =101cm. Příslušenství: - 1x uzavírací plechové pouzdro na výkresy, rozm. 22x122 cm - 2x korýtko na rýsovací potřeby - 1x odnímatelná lampa Vlastní odvoz.
žehlicí prkno Philips Easy8
žehlicí prkno Philips je navrženo tak, aby vám usnadnilo úplně vše. Unikátní prkno nabízí 8 chytrých řešení všech potíží při žehlení. S jedinečným systémem ShoulderWing Žehlicí prkno je o 1 kg lehčí v porovnání s předchozí verzí a zajišťuje tak pohodlnější manipulaci před žehlením. Ramínko Není třeba se rozhlížet, kam zavěsit právě vyžehlené košile. Oděvy můžete ihned po vyžehlení zavěsit na držák pro pohodlné zavěšení. Navrženo pro stabilitu: přepravní pojistka a krytky nožiček Přepravní pojistka zabraňuje náhodnému sklopení prkna během žehlení a také je zajišťuje v uzavřené poloze během skladování. Žehlicí prkno má konstrukci s dvojitou protiskluzovou nohou, která poskytuje větší stabilitu. Ideální pro parní generátory: prostor pro odkládání žehličky XL Stabilní a zvláště velký prostor pro odkládání žehličky je dokonale vhodný pro systémové žehličky. Je rovněž teplovzdorný a lze jej bezpečně použít s parními žehličkami. Více žehlení najednou: žehlící prkno XL a prostor pro odkládání žehličky XL Vyžehlete více látky najednou s žehlicím prknem Philips XL (120 x 45 cm). Je též ideální pro žehlení velkých kusů prádla, jako jsou prostěradla a ubrusy. Stabilní a zvláště velký prostor pro odkládání žehličky je dokonale vhodný pro parní generátory. Je rovněž teplovzdorný a lze jej bezpečně použít s parními žehličkami. O 60 % méně hluku při žehlení* Žehlení je příjemnější s tímto potahem žehlicího prkna, který poskytuje tišší žehlení s 60% snížením hluku v rámci zvukového výkonu v porovnání s vícevrstvým potahem žehlicího prkna. Hladké žehlení bez odkapávání vody na podlahu AquaBlock je unikátní technologie, která brání kondenzaci páry a odkapávání vody na podlahu. Díky tomu je potah žehlicího prkna ideálním žehlicím povrchem pro žehličky s parním generátorem. Jednoduché žehlení košil: jedinečný systém ShoulderWing S jedinečným systémem ShoulderWing je žehlení košil snazší než kdykoli dříve. Tento inovativní systém umožňuje žehlit košile s minimálními úpravami polohy, což vám ušetří čas i námahu. Zasouvací systém ShoulderWing lze otevřít a zavřít podle toho, jaký typ oděvu se chystáte žehlit. Rozměry výrobku 12 x 51 x 159 cm Rozměry prkna 120 x 45 cm 1x použité / nové - nežehlím
Rýsovací prkno.
Prodám rýsovací prkno v dobrém stavu,rozměry:1,5m výška konstrukce na prkno,velikost prkna:1,20m#0,78m, momentálně v rozebraném stavu,cena 800kč.
Rýsovací sada
Prodám rýsovací sadu (technické pero Centograf 4 ks,rýsovací deska A2,příložník dřevěný 71 cm+obal na rýsovací desku A2),vše nové,nikdy nepoužité!Cena k jednání.
Rýsovaci prkno
Funkční, polohovací rýsovací prkno Kinex.