inzerce, prodej, prodám, bazar

Rychloměr s GPS bílý

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Rychloměr s GPS bílý - bílý ciferník s nerezovým rámečkem 12 a 24 V

Robustní a snadno čitelný vodotěsný rychloměr s GPS s konvexním sklem a rámečkem z nerezové oceli. Vypočítá vzdálenost ujetou lodí a umožňuje řídit vzdálenosti jednotlivých sekcí měřením rychlosti v uzlech, MPH nebo Km / h.

Měřidlo je 100% voděodolné a obsahuje mechanické gumové těsnění mezi měřidlem a přepážkou proti zamlžení.
Jedná se o velmi kvalitní měřidlo, které bylo navrženo tak, aby poskytovalo dlouhodobou bezproblémovou službu vystavenou sladkovodnímu i mořskému prostředí. Včetně kabeláže a pigtail.

Barva zadního světla - červená.
Detaily měřidla:
Upevňovací otvor 85 mm.
Metoda fixace - lišta „U“.
Vstup 9 až 32 voltů bez provedení opatření pro 24 voltů.
Bezel 316L nerezová ocel.
IP67 Vodotěsný a odolný proti prachu.
Provozní využití krokového motoru
Rychloměr s GPS bílý
Podobné inzeráty
Motorovy clun Crownline
Zakaznik prodava motorovou lod Crownline 21,rok 1995, rozmer 6,80x2,50m,zabudovany motor V8-220ps,pekny stav,chemicke wc,autoradio,nove kocarova strecha,gps-rychlomer,antifouling,v kajute mala kucynska linka,registrovane na sps praha stk do 25,plne funkcni,doboda na cene
Kajutový člun - loď SLC 525, Yamaha 50 HP, přívěs
Kajutový člun - loď SLC 525 o délce 5,05 m. Ideální na vodní turistiku, rekreaci, rybaření. na řeky, jezera, přehradní nádrže, moře. Specifikace: stabilní a směrový, kategorie C i na pobřežní plavbu, výška zrcadla 52 cm - dlouhá noha motoru L, motor do 80 HP, Délka 5,05 m Šířka 2,07 m, ponor 0,3 m Hmotnost 540 kg Zrcadlo - L (50,5 cm), relingy, vazáky, kotevní kladka, zakrývací plachta, úložné prostory na palubě i vně, matrace, polstrování, siréna, nerez vrcholové světlo, sezení s polstrem, 2x kapitánská křesla, jídelní stolek, úprava zadních sedaček k ležení - sundeck plocha, nerez řebřík do vody, palivová nádrž 60 l s ukazatelem paliva, dnové čerpadlo, radio s repro, kormidlo - volant s řízením - teleflex. Motorový člun- motorák- prodáváme pouze jako celek. Člun+ motor + bimini a bohaté vybavení lodě- venkovní sprcha, nádoba na vodu, břehová přípojka na vodu a elektřinu,měnič 12V/ 240V, hloubkoměr, rychloměr, sonar na ryby, (Lowrance HOOK2 GPS) velká prostorná kajuta. Včetně přívěsu- lodní přívěs 1000 Kg. Motor: Yahama 50 HP. Cena za vše 699 000 Kč Důvod prodeje- koupení větší lodi- rodinné. Loď jezdila pouze jednu sezonu, vše ve výborném stavu. NUTNO PŘÍJET A PODÍVAT SE! V případě jakéhokoliv dotazu jsem Vám plně k dispozici. Buď na emailu nebo na telefonu.
Sportovní člun
Prodám loď HIL8, výrobce Imramovsky Marine, s motorem Mariner 90hp 2 takt (zatím neosazeno), s manipulačním vozíkem. Výbava: univerzální otáčkoměr, ručičkový GPS rychloměr, echolot, hydraulické řízení SeaStar do 350hp, lift CMC, tři sklopné/výklopné sedačky, top speed 90km/hod. K vidění Smíchov, možnost celoročního stání v přístavu (není v ceně)tel:/739089
RIB Zodiac
Prodám RIB člun Zodiac Cherokee 440 + motor Johnson 50 2T. Rok výroby 2000. Registrace SPS Děčín. STK do 5/2025. Motor:dvoutakt s automatickým mixem, elektrický trim, dálkové startování. Letos proběhla výměna vnitřních částí karburátorů, čištění. Výměna oleje v noze. K motoru přidám: novou vrtuli, olej do nohy, 10L oleje originál do mixu, 2x další nová sada vnitřních částí karburátorů, novou vodní pumpu. Člun: Nikdy lepený, neutíká. 4x komora. Pro 8lidí. Před rokem nové potažení sedačky a polstrů. Vodotěsné rádio s USB, otáčkoměr, rychloměr s GPS a ujeté km, ukazatel paliva. Osazena vnitřní nádrž na benzín 42L (přidám i přenosnou (12L), hasící přístroj, sonar Humminbird, bimini, kotva, pádla, fendr, led světlo, 2x postraní žebřík, tyčka na vlajky. Člun používán sladká voda a 1x moře (důkladně propláchnut). Vlek 6/2024. Nová vodotěsná náprava + pneu (najeto cca 3tis/km).Při rychlém a férovém jednání sleva 5.000,-Kč.
Loď SIL 435 + lodní motor YAMAHA + přívěs
Prodám loď SIL 435 s lodním motorem Yamaha 30 HP rv. 2021 včetně vybavení. Je to loď s otevřenou palubou, která se hodí pro rybolov nebo rekreační plavbu, přímořskou plavbu. Má délku 4,35 metru a šířku 1,75 metru. Může pojmout až 4 osoby a má maximální nosnost 400 kg. Loď je vyrobena z laminátu polyesterové pryskyřice a skelného vlákna. Loď je vybavena elektrickým systémem, osvětlením, kormidlem a dalšími doplňky Loď je cenově dostupná a nabízí dobrý poměr cena/výkon. Pokud hledáte jednoduchou a praktickou loď pro krátké výlety na vodě, SIL 435 by mohla být dobrou volbou pro Vás. Nadstandartní vybavení lodě: Echolot Lowrance HOOK 2 Vestavěná nádrž na 40L benzínu. Bimini Bateriový odpojovač + baterie. Rychloměr + palivoměr Cena za vše 329 990 Kč ( loď + motor+ přívěs + vybavení lodě) V případě jakéhokoliv dotazu jsem Tu pro Vás. @info@ T: Ahoy.
SLEVA Celodřevěná loď Nordic Folkboat s motorem Yanmar
Celodřevěná kajutová loď Švédsko - Nordic Folkboat. Dlouhý kiel ponor 1,2m, d=7,7m, š=2,2m, váha odhad 1,4t pro 2-4 osoby s výjimečně s vestavěným motorem Yanmar Diesel 1GM10. Kompletně vybavená včetně stěžně a plachet, hloubkoměr, rychloměr, před renovací - ve stavu viz foto. K vidění v Kladrubech nad Labem. Původně bylo v plánu z ní udělat zahradní domek, ale je až moc dobrá na to, aby nemohla ještě zpátky na vodu. Prosím prohlédněte si i další moje inzeráty - mám více dřevěných lodí na prodej. V případě potřeby umím zajistit dopravu i Vaší lodi. K lodi mám nyní i vlek s CZ SPZ o celkové hmotnosti 2t, cena za komplet loď plus vlek = 125.000.-, samotná loď i s motorem 82.000.- bez dopravy, jeřáb na místě pro přeložení k dispozici.