inzerce, prodej, prodám, bazar

Rychlé večeře.

Kategorie: Kuchařky

Prodám knihu Rychlé večeře.
Cena 50 kč
Rychlé večeře.
Podobné inzeráty
Rychlé večeře - Apetit edice
V knize naleznete více než 140 receptů na rychlé večeře - Apetit edice. Posílám pouze přes zásilkovnu 90,-.
Vejce, Jídlo, Požitkářka, Zažívání, Džusy, Ortorexie, Večeře
Vejce na sto způsobů / Zdravá požitkářka / Zdravé zažívání / Džusy - jak hubnout / Ortorexie / Rychlé večeře pro školáky. Vše nové. Cena za vše 300.
VEČEŘE PRO VŠEDNÍ DEN (1995)
Kniha Večeře pro všední den. Ve výborném stavu, měkká vazba. Rok vydání: 1995 Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy. Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Od pondělí do pátku 2
Kuchařka s recepty na rychlé obědy /večeře pro všední dny. Nová, v perfektním stavu. Předání možné v Kroměříži nebo Slavičíně lze také zaslat zasilkovnou
KUCHAŘKY...
KUCHAŘKY... 1) VEČEŘE PRO VŠEDNÍ DEN - rychlé, chutné. 2) POMAZÁNKY NA KAŽDÝ DEN - 365 receptů. 3) PETR NOVOTNÝ - Ham a mňam (nejlepších 52 receptů). 4) PAULUS VS. IHNAČÁK - 52 receptů (krásné fotografie). 5) STŮL PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST - od jednoduchého prostírání po slavnostní tabuli. Prodávám všechny knihy pouze DOHROMADY za tuto pěknou cenu: 500 Kč. A ještě přidám kulatou PLECHOVOU KRABIČKU (třeba na cukroví). Omlouvám se, sice NEZASÍLÁM, ale pokud budete chtít, tak Vám věc doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Děkuji.
Kuchařka Rychlé večeře
v pravém horním rohu nápis, jinak nepoškozená, nepoužitá původní cena 150