inzerce, prodej, prodám, bazar

Různé věci

Kategorie: Ostatní

Prodám všehochuť, velké množství věcí, od všeho něco. Víc jak 70% věcí je nových v origo balení. Je toho hodně - např. flétny, tonery, pájka, DVD přehrávač, skříňka na klíče, svíčky, cestovní šicí stroj, věšáky - medvídci, zástěry a chňapky, bublifuk a draci, bavlnky a klubíčka, deštník, flétny, záclony, škrabka, film např. Máša a medvěd, ovečka Shaun, vykrajovátka, stavebnice, korálky na tvoření , a plno dalších věcí co jsou pod zbytkem věcí. Je toho hodně, tak na jednu hodně velkou bednu. Vhodné do tomboly, soutěže a jiné akce nebo k podarování ostatních. Posílám po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Různé věci
Podobné inzeráty
NOVÉ VĚCI DO DOMÁCNOSTI - RŮZNÉ
Různé nové doplňky do domácnosti, něco je vhodné i na cestování. Pro dospělé nebo větší děti. 2x kulatá skleněná dóza - 1x na kávu a 1x na čaj, obě nové / 1x termohrnek kelímek bílo-růžový - UŽ NENÍ!!! 1x lahev s brčkem - fialová, plastová (tvarem trochu vypadá jako např. skleněná lahev Coca-cola), cena = 150 Kč 1x lahev - objem cca 1 litr, uvnitř zásobník na ovoce, lahev je průhledná plastová s červeným víčkem (vhodná pro děti i dospělé, na cestování, do školy, apod.), PC 540 Kč, cena = 300 Kč Hrnek / hrneček Garnier - střední velikost, dobrý tvar, cena = 150 Kč Ubrus - modrý-bílý s dekorem citronů, kvalitní a omyvatelný, nový, není na fotce - na dotaz Růžový porcelán - sada 3ks, nové, 900Kč Různé nové půllitry 0,5L Kozel, Pilsner Urquel, Budweiser Budvar a Kofola 0,3L Nový sekáček Orion na bylinky, ořechy, mandle apod. Severin - 2x nová lahev lahve, 500Kč Sada shaker + lis na citrusy ovoce, odštavňovač, 600Kč Tescoma - nová lišta + 6 háčků na nádobí 300Kč, nová vidlička vidlice 100Kč, nová podběračka naběračka 100Kč Nový hrnek hrneček hrníček se sovami sovičkami sovy z DM drogerie - mám 2ks, cena = dohodou - nabídněte Ostatní věci na dotaz - plechovka, dóza různé, keramický hrnek 2x, půllitr skleněný Pilsner Urquel 2x, dóza zásobník 3,5L na potraviny s lopatkou, hrnek Douwe Egberts. Nový velký hrnek Nescafé (skoro dvojnásobný oproti klasickým hrnkům) - 500Kč Nová sada 2 hrnečků Jacobs - 500Kč Nový hrneček Pickwick modrý - 190Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
DIOR ADVENTNÍ KALENDÁŘ, MOET A RŮZNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI
Dior adventní kalendář limitovaná edice - limited edition. Je prázdný. Je možné ho znovu naplnit. Ideální pro sběratele a milovníky věcí, které nemá každý druhý člověk. Prázdné se prodávají od 6000Kč více, nechám levněji, ale ne za 500Kč apod. Cena = dohodou - nabídněte Moet konfety ve zlatém obalu tubusu - nové a vhodné i jako dárek, cena = dohodou - nabídněte Sada Cacharel Yes I am - parfém 50ml + tělový krém 50ml, dámské nebo dívčí, v krásné krabici, nové a vhodné i jako dárek, cena = 1500Kč Bourjois nová látková taška kabelka hodně prostorná, cena = 500Kč T. Lamborghini nová taška uni model (dámská, pánská) hodně prostorná, cena = 1900Kč Dior prsten s motýlem a přívěškem viz další inzerát, průměr uvnitř 17mm, cena = 3900Kč Starožitná brož luxus krásná s Markazity a asi Ametyst uprostřed, vzadu značená, cena = 13000Kč Při koupi 3 věcí nebo sad + 1 věc přidám navíc zdarma jako dárek PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Různé věcí- mix
Prodám dohodou různé věci,které nevyužijeme a někomu ještě můžou posloužit. Vše v dobrém funkčním stavu.Když nafotím další věci přidám sem,sledujte,domluvíme se.Pište, volejte o co by jste měli zájem.Jsou tam i sběratelské kousky.Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.K vidění a vyzvednutí věcí v Orlové. Možno dovézt do 30km. Dopravu si hradí kupující.Prodej spěchá!
Svatební věci
Prodám zbytek svatebních věcí/věcí na rozlučku se svobodou za malý úplatek…. Věci lze koupit v balíčku za 700 kč nebo po domluvě i samostatně… Cedulky Mr. a Mrs. Různá dřevěná srdíčka (malá s nápisem I love you, velká s nápisem Love a Mr. a Mrs.) Obyčejné tužky, barevné tužky a fixy s dvěma ořezávátkama Zápich do dortu Kasička na peníze/tombolu Papírové popisky viz fotka Košík Stojánky z korku Šatnové bloky na tombolu/jiné s razítky Girlanda Just married Juta v metráži 211g/m2- 30 metrů Věci na rozlučku: Závoj Šerpa Bride to be Neonové náramky svítící ve tmě
Garážový výprodej za nízké ceny
Prodám různé věci z domácnosti, nevyužité, ale v dobrém stavu, tak by se mohly ještě někomu hodit,hl.oblečení,kabelky,skleničky,časopisy,dětské knížky,lustry a další. Nízké ceny, dohoda možná. Taška přes rameno 50,-.Brýle (obroučky) dětské různé 40,--300,-.Dětské příbory Ikea 49,-.A mnoho dalších věcí:dámské šaty a oblečení (vel.36-38)od 40,- a kabelek (od 70,-),boty,dekorace,obrázky,dvd, ,nábytek,časopisy (od 3,-),skleněná stínidla na lustr (90,-)..Více foto v dalších mých inzerátech, nebo mohu v případě zájmu zaslat podrobně přes WhatsApp. Ceny k jednání, něco nabídněte, dohodě se určitě nebráním. Za nákup více věcí najednou slevy.Také možnost výměnného obchodu - třeba za retro nebo starý budík,stolek,židli, váhy,petrolejku, hodiny.... Tel.343000
Různé věci
Prodám různé věci: 1.)přípravky na klepání kos a srpů. 2 kus z leva má uvnitř závit M20 na přišroubování trnu. Velmi kvalitní kalené a broušené přípravky. 2.)kladiva na klepání kos a srpů. 3.) 6ks kvalitních přítlačných držáků. Rozměru 12x10cm, síla plechu 6mm.Šroub na klíč 30mm. 3 fotografie. 4.)měřák pneu SSSR pro sběratele. 2 fotografie. 5.)karabinu průměr ocele 15mm a výška 19cm. 6.)různé kliky. Mám zde i jiné inzeráty. Prosím neposílat SMS.