inzerce, prodej, prodám, bazar

Různé druhy starých knížek

Kategorie: Ostatní

Různé druhy starých knížek. ‼️ Do konce února možnost poštovného od PPL jen za 1 Kč ‼️
Různé druhy starých knížek
Podobné inzeráty
Zbytek knížek všeho druhu, prodej nejlépe vcelku
Prodám nebo vyměním, soubor knížek co mě je líto vyhodit. Cena za celek k jednání, (i jednotlivě za 3 ks 99,-) nebo vyměním za díly na jawa kývačka, panelka, pionýr a další, plechy, nádrž, kola, a vše ostatní...NABÍDNĚTE. Vysočina, platí do smazání. nebo můžu dovézt na burzu do Sázavy, koukněte i na mé další inzeráty
Daruji do Vaší Knihobudky - 50 ks knížek
Podmínka knihy jsou označeny našim firemním logem a jsou vybrány námi. Osobní vyzvednutí v Pardubicích. Možno další ks knížek již dle vlastního výběru s naším razítkem 1ks á 5Kč, nebo bez razítka vlastní výběr od 10Kč/1ks Nyní připraveno na cestu do knihobudek ccca 250 ks. Zaslání 50ks zdarma je možné po zaplacení poštovného ve výši 250,-kč na náš učet váha balíku +-25Kg. Knížky vydáme po doložení místa umístnění knihobudky např. foto.
Sada pracovních knížek "Učíme se hrou" - pro předškoláky
Sada 4 nepoužitých pracovních knížek "Učíme se hrou" - pro předškoláky od cca 4 let. Cena celkem za sadu 200 Kč. Osobní odběr Dolní Benešov / Opava nebo poštovné. Další dětské materiály v mých dalších inzerátech.
Prodám 7 kusů knížek pro začínající rodiče
Prodám 7 kusů knížek pro začínající rodiče. 4x kuchařka 1x výživa 2x výchova a spokojenost dítěte
Řemínky do promítaček a magnetofonů
Řemínky do starých promítaček. Nabízíme Vám různé druhy řemínků téměř do všech druhů promítaček, řemínky jsou vesměs originál nebo náhrada která je přesná s rozměry originálu a to jak v průměru řemínku tak i v průžezu. Například řemínky do těchto nejběžnějších promítaček a diaprojektorů: Aspectomat J24B, Rollei, Praktica atd. OP8, AM8, Meolux 1, Meokux 2, Meos, Meos Duo, Meoklub 16: Standard, AS2, AS3, Elektronik 1, Elektronik 2, Elektronik 3. Do níže jmenovaných Elekroniků se jedná o náhradu za originální klínový řemínek tato náhrada je velmi účinná a plně nahrazuje originální řemínek. Pokud scháníte jakýkoli hnací řemínek třeba i do magnetofonů Tesla řady B jsou k mání skladem ale i do ostatních, obraťte se na nás, uveďte typ promítačky nebo průměr a průřez řemínku, jsme schopni dodat téměř jakýkoli hnací řemínek prakticky do jakéhokoli promítacího i jiného stroje. Řemínky nejsou gumové ale ze speciální elastické pryže která není náchylná na vytahání ani na ni nepůsobí olej v případě zamaštění řemínku v promítačce. Nabídka platí stále. Sortiment řemínků stále doplňujeme a obnovujeme o další druhy promítacích strojů.
Knihy
Zdravím, mám tu několik knížek které se mi tu jenom válí a Práší se na ně. Ráda bych je předala dál. Knihy jsou různé žánry a jsou různě staré ale většina jich je nová. Cena dohodou.