inzerce, prodej, prodám, bazar

Rukověť pro řidiče motorových vozidel

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Rukověť pro řidiče motorových vozidel, A. Váša - V. Váša. Zachovalá, jako nová. Posílám přes zásilkovnu (79kč poštovné na pobočku zásilkovny, doručení domů 109kč).
Rukověť pro řidiče motorových vozidel
Podobné inzeráty
Rukověť pro řidiče motorových vozidel
Prodám Rukověť pro řidiče motorových vozidel - Alois Váša. Naše vojsko Praha 1950, váz., 5.vyd., 770 str., stav knihy dobrý, přebal poškozen. Cena 230 Kč + poštovné.
Prodám hodně staré knihy AUTO / MOTO
Prodám hodně staré knihy AUTO / MOTO - viz seznam: SLOVENSKÝ MOTORKLUB BRATISLAVA ČSR; II. AUTO-MOTO RALLYE, VYSOKÉ TATRY, 28.VI. 1931 – PROPOZÍCE II. MEZINÁRODNEJ HVIEZDICOVEJ JAZDY AUTOMOBILOV A MOTOCYKLOV DO BRATISLAVY A VYSOKÝCH TATIER ; velice zajímavé a v kompletním stavu, tzn. včetně Přihlášek na tento závod + dvakrát mapka (unikátní kousek ve velice dobrém a kompletním stavu) CENA 1.500 Kč AUTO-MOTO-KURS; III. opravené a doplněné vydání; sestavil Vláďa Moravec, vydal KLUB ČESKÝCH TURISTŮ roku 1946 (tato publikace nebyla určena do volného prodeje) (stav dobrý, jen opotřebované/prodřené na hřbetu) CENA 450 Kč FORD UNIVERSÁLNÍ VŮZ; FORDOVA PŘÍRUČKA, Pro majitele a řidiče Fordových osobních a nákladních automobilů; Ford Motor Company di Italia s.a. Trieste; 30. roky XX. století (velice dobrý stav) CENA 900 Kč LEXIKON ČESKOSLOVENSKÝCH AUTOMOBILISTŮ S AUTOMOBILOVÝM SLOVNÍKEM V PĚTI ŘEČECH, Zpracoval Ing. J. Drbal, Praha 1935 (TOP stav) CENA 600 Kč POMOCNÁ KNIHA PRO AUTOMOBILISTY; PŘÍRUČKA PRO AUTOMOBILISTY; Věnováno firmou Gumové a balatové závody „MATADOR“ akc. spol. Praha-Bratislava svým zákazníkům, přátelům a zájemcům. 60 vyobrazení a 18 tabulek (velice hezký stav) CENA 550 Kč AUTOMOBILISTOU V NĚKOLIKA HODINÁCH – Populární příručka k rychlému naučení se řízení a obsluze automobilu; napsal inž. J. Čemus; Nakladatelství A. Reinwart v Praze (30té roky XX.stol.) CENA 600 Kč RUKOVĚŤ BRANNÉ MOCI, ŘADA I.; RUKOVĚŤ PRO ŘIDIČE MOTOROVÝCH VOZIDEL, VYDAL VOJENSKÝ ÚSTAV VĚDECKÝ, V PRAZE 1938 (velice hezký stav) CENA 500 Kč Inzerát platný do smazání. Na dobírku nezasílám. Preferuji osobní předání, jinak nutno připočíst poštovné.
TEÓRIA MOTOROVÝCH VOZIDIEL - Ing. Alexander Ikrinský
Predám skriptá TEÓRIA MOTOROVÝCH VOZIDIEL - Dynamické vlastnosti a hospodárnosť motorových vozidiel od autora Ing. Alexander Ikrinský. I. vydanie, september 1975. Formát: 20 x 29 cm, 171 strán, 142 obrázkov. Zachovalé - ako nové. Cena. 2 € + poštovné.
Vasa - Rukovet pro ridice motorovych vozidel
6.vydani, Nase Vojsko 1951. Stav viz foto. Osobni predani v Praze, nebo Zasilkovnou za +65kc. Vyberete-li si vice knih, na celkove cene / postovnem se dohodneme.
Rukověť sběratele hraček
Rukověť sběratele hraček v perfektním stavu.
Rukověť zahrádkáře - 4 kusy
Prodávám celkem 4 časopisy/kniha Rukověť zahrádkáře. Čísla z let 2008, 2013, 2014 a 2016. Jsou v dobrém stavu, viz foto. Cena za vše 50,- Kč, po domluvě možno koupit i po kusech. Prodávám i další časopisy (historické, scifi, dětské atd.) a další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! Pokud máte nějaké dotazy, máte o zboží zájem nebo chcete diskutovat o ceně, pište prosím na EMAIL. Možné osobní předání v Ostravě nebo odeslání přes Českou poštu/Balíkovnu/Zásilkovnu + poštovné.