inzerce, prodej, prodám, bazar

Rukověť pro aspiranty a důstojníky v záloze 1937

Kategorie: Ostatní

Rarita pro fanoušky military ale i historie.
Rukověť pro aspiranty a důstojníky v záloze 1937
Podobné inzeráty
Stará kniha Dětská neděle 1937
Prodám starou knihu Dětská neděle z roku 1937. Jedná se o svázané časopisy z roku 1937 do knihy. Stav viz. foto.
Kniha "Rukověť pro řidiče motorových vozidel", rok 1955
Prodám knihu "Rukověť pro řidiče motorových vozidel", rok 1955. Hodně používaná (rozpadlá vazba). Obsahuje spoustu zajímavých informací pro zájemce o historická vozidla, viz obsah knihy na fotografiích. Stav dle foto. Nabídněte. Bližší info na e-mailu
Rukověť pro diabetiky.
Rukověť pro diabetiky z r. 1991. Napsali Dr. Hellmut Mehnert, Dr. E. Standl.
Čarodějnictví dnes - Rukověť moderního čaroděje
nabízím knihu: Čarodějnictví dnes - Rukověť moderního čaroděje, r.v. 1996, autor: Stewart Farrar. Uvedená cena je bez poštovného. Platí do smazání. Seznam všech knih mohu zaslat. Celá nabídka časopisů a knih na:
Rukověť kriminalistiky
Odbornou publikaci Rukověť kriminalistiky, Chmelík Jan a kolektiv, Počet stran 536, Rok vydání, 2005. Publikace soustřeďuje základní taktické postupy při uplatňování jednotlivých vybraných důkazních prostředků. Zároveň obsahuje metodická doporučení při odhalování a vyšetřování vybraných, nejfrekventovanějších druhů kriminálních deliktů. Při jejím zpracování si autoři vytyčili základní cíl, aby se kniha stala nadčasovou publikací, tj. aby nebyla ovlivněna v budoucnu novelizacemi, rekodifikacemi a novými interními akty řízení. Jedná se o praktickou příručku, která má pomoci policejním orgánům v praxi. Určena však je i širší odborné veřejnosti. Prodám za 300,-Kč. Terlefon není.
Praktická rukověť lesnická | Lesní dřeviny a jejich porosty
Praktická rukověť lesnická I. a II. díl Lesní dřeviny a jejich porosty I., II. a III. díl - Pravdomil Svoboda (I. a II. díl jsou bez přebalu) Osobně Brno nebo se můžeme domluvit na poslání. Nabízím více knih, podívejte se na mé další inzeráty. Pokud máte nějaké otázky ohledně nabízených knih, ptejte se. Také není problém zaslat více fotek.